Golfresor i Estland

 

Unika golfbanor i Tallinn och Pärnu

Upplev Estlands härliga golfbanor, citycharm och båtliv under samma resa. Minisemestern börjar ombord med nöjen, underhållning och avkoppling. Kombinera gärna med sköna spa-upplevelser. Ta med familjen, res med vännerna eller skapa en laganda med dina kollegor – det är roligare när man är fler.

 

Golfpaket (upp till 10 personer)

Boka båtresan och hotellövernattningen online via oss och kontakta golfklubbarna på egen hand för tidsbokning. För personlig service och prisförslag ringer du 08-22 21 40 eller skicka ett mail till golfresor@tallinksilja.com.

Tips för en lyckad golfresa:
1. Ta med bilen – du slipper checka in golfbagar och betala extraavgifter för specialbagage.
2. Åk med hela familjen – familjemedlemmarna som inte vill spela golf kan njuta av hotellens pooler och jacuzzis.
3. Bli medlem i Club One och erhåll greenfeerabatt!

 

Golfpaket för grupper och konferensresor (från 10 personer)

Vi hjälper alla typ av grupper att skräddarsy er resa enligt önskemål utan extra serviceavgift. För personlig service och prisförslag ringer du 08-22 08 30.

Tips för en lyckad golfresa:
1. Boka ett konferenspaket där konferensrum i 6 timmar, fikabuffé & kaffe non stop, två bufféfrukost, en trerätters gruppmeny utan dryck och en buffémiddag med dryck ingår.
2. Walk and talks med kollegorna eller kompisgäng – kombinera med en omgång på golfbanor i världsklass.
3. Teambuilda med lagspel i golf!

 

Tallink Spa & Conference Hotel

TALLINN Tallink Spa Hotel ligger centralt i Tallinn, nära hamnen. Hotellet har ett brett spektrum av rumstyper och ett spakoncept. På Aqua Spa finns pooler och bastur som lockar såväl dagsbesökare som boende på hotellet.

Prisex 1115:– /pers
Ingår: Båtresa t/r med del i A-hytt, en hotellnatt i Premium dubbelrum inkl frukost och inträde till Aqua Spa

BOKA

TALLINK CITY
HOTEL

TALLINN Vill du bo fint mitt i city med nära till shopping, kvällsnöjen och Gamla stan, boka då rum på Tallink City Hotel. Det är stilrent och trevligt och passar de flesta, även barnfamiljer. Dessutom är läget utmärkt centralt.

Prisex 2920:– /familj
Ingår: Båtresa t/r i A-hytt, en hotellnatt i Deluxerum med extrasängar (2 vuxna + 2 barn 0-11 år) inkl frukost

BOKA

HEDON SPA &
Hotel

PÄRNU På Hedon Spa & Hotel i Pärnu finns två lyxiga spa-avdelningar: badavdelningen och relaxzonen. Som gäst har du tillgång till inomhus- och utomhuspoolen samt två olika bastur och vitaminbar.

Prisex 1335:– /pers
Ingår: Båtresa t/r med del i A-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl frukost samt inträde till pool- och bastuavdelningen

BOKA

ESTONIA RESORT HOTEL & SPA

PÄRNU Estonia Resort Hotel & Spa byggdes juli 2015 i Pärnu. Hotellet är inspirerat av Estnisk natur, kulturella traditioner och hantverk. Spaavdelningen erbjuder flera olika typer av pooler och bastur.

Prisex 1225:– /pers
Ingår: Båtresa t/r med del i A-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl frukost samt inträde till pool- och bastuavdelningen

BOKA


 

MAT & DRYCK
OMBORD

På fartygen finns utmärkta restauranger av toppkvalité.

Läckra grillrätter och specialiteter från Norden, Italien och Ryssland är bara några av de smakupplevelser du kan få ombord våra fartyg. Dessutom finns det alltid en bufférestaurang och enklare matalternativ för dig som vill äta något snabbt. Passa på att njut lite extra, varje fartyg har sina favoriter.

LÄS MER


 

MER OM VÅRA
FARTYG

Upplevelsen börjar ombord

Tallinks fartyg Victoria, Baltic Queen, Romantika och Isabelle trafikerar linjerna Tallinn och Riga. Ombord finns mycket att göra. Ät gott, shoppa till förmånliga havspriser och varva ner i bastun eller jacuzzin i relaxavdelningen. Dessutom kan du se fram emot underhållning av världsklass varje kväll. Läs mer om allt du kan göra ombord. Här finns allt du behöver veta.

LÄS MER