Golfresor i Estland

 

Unika golfbanor i utkanten av Tallinn

Under resan bor du centralt i Tallinn med närhet till andra nöjen staden har att erbjuda. Är ni färre än 10 personer bokar ni båtresan och hotellövernattningen online med oss, och kontaktar golfklubbarna på egen hand för tidsbokning.

För personlig service ring 08-22 21 40 eller skicka ett mail till golfresor@tallinksilja.com. Greenfee betalas på plats. Är ni fler än 10 personer hjälper vi gärna till att boka hela resan enligt önskemål via telefon. Ring då på 08-22 08 30.

 

Golfpaket

Prisex per pers 1 530:– 
Ingår: Båtresa t/r med del i A2 hytt och frukost, en hotellnatt med del i dubbelrum på Tallink Spa & Conference Hotel inkl frukost.

Greenfee tillkommer!


Ta med bilen!
Prisex per väg 840:–

 

Golfkonferenspaket

Prisex per pers 2 055:– 
Ingår: Båtresa t/r med del i A2-hytt, konferenspaket, en hotellnatt med del i dubbelrum på Tallink Spa & Conference Hotel inkl. frukost.

Konferenspaket: Konferensrum i 6 timmar, fikabuffé & kaffe non stop, två bufféfrukost, en trerätters gruppmeny utan dryck och en buffémiddag inkl. dryck.

Greenfee tillkommer!

 

 

Tallink Spa & Conference Hotel

TALLINN Tallink Spa Hotel ligger centralt i Tallinn, nära hamnen. Hotellet har ett brett spektrum av rumstyper och ett spakoncept. På Aqua Spa finns pooler och bastur som lockar såväl dagsbesökare som boende på hotellet.

Fr 1280:– /pers
Ingår: Båtresa med del i B-hytt, en hotellnatt i Deluxe-dubbelrum inkl. frukost för två vuxna och inträde till Aqua Spa.

BOKA

TALLINK CITY
HOTEL

TALLINN Vill du bo fint mitt i city med nära till shopping, kvällsnöjen och Gamla stan, boka då rum på Tallink City Hotel. Det är stilrent och trevligt och passar de flesta, även barnfamiljer. Dessutom är läget utmärkt centralt.

Fr 970:– /pers
Ingår: Båtresa med del i B-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl frukost.
Begränsat antal platser.

BOKA

HEDON SPA &
Hotel

PÄRNU På Hedon Spa & Hotel i Pärnu finns två lyxiga spa-avdelningar: badavdelningen och relaxzonen. Som gäst har du tillgång till inomhus- och utomhuspoolen samt två olika bastur och vitaminbar.

Fr 930:– /pers
Ingår: Båtresa med del i B-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl. frukost samt inträde till pool- och bastuavdelningen.

BOKA

ESTONIA RESORT HOTEL & SPA

PÄRNU Estonia Resort Hotel & Spa byggdes juli 2015 i Pärnu. Hotellet är inspirerat av Estnisk natur, kulturella traditioner och hantverk. Spaavdelningen erbjuder flera olika typer av pooler och bastur.

Fr 990:– /pers
Ingår: Båtresa med del i B-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl. frukost samt inträde till pool- och bastuavdelningen.

BOKA


 

MAT & DRYCK
OMBORD

På fartygen finns utmärkta restauranger av toppkvalité.

Läckra grillrätter och specialiteter från Norden, Italien och Ryssland är bara några av de smakupplevelser du kan få ombord våra fartyg. Dessutom finns det alltid en bufférestaurang och enklare matalternativ för dig som vill äta något snabbt. Passa på att njut lite extra, varje fartyg har sina favoriter.

LÄS MER


 

MER OM VÅRA
FARTYG

Upplevelsen börjar ombord

Tallinks fartyg Victoria, Baltic Queen, Romantika och Isabelle trafikerar linjerna Tallinn och Riga. Ombord finns mycket att göra. Ät gott, shoppa till förmånliga havspriser och varva ner i bastun eller jacuzzin i relaxavdelningen. Dessutom kan du se fram emot underhållning av världsklass varje kväll. Läs mer om allt du kan göra ombord. Här finns allt du behöver veta.

LÄS MER