Golfresor i Lettland

 

Samarbete med Ozo Golf Club

Ozo Golf Club är Lettlands första 18-hålsbana endast 8 km från huvudstaden Riga. Utmaningar för varje golfare är banans vattenhinder och många sandbunkrar. Golfbanan Jurmala Golf & Hotel är en Niklaus design och öppnades för spel 2018 med tees och fairways av yppersta klass.

 

Golfpaket (upp till 10 personer)

Boka båtresan och hotellövernattningen online via oss och kontakta golfklubbarna på egen hand för tidsbokning. För personlig service och prisförslag ringer du 08-22 21 40 eller skicka ett mail till golfresor@tallinksilja.com.

Tips för en lyckad golfresa:
1. Ta med bilen – du slipper checka in golfbagar och betala extraavgifter för specialbagage.
2. Åk med hela familjen – familjemedlemmarna som inte vill spela golf kan njuta av hotellens pooler och jacuzzis.
3. Bli medlem i Club One och erhåll greenfeerabatt!

 

Golfpaket för grupper och konferensresor (från 10 personer)

Vi hjälper alla typ av grupper att skräddarsy er resa enligt önskemål utan extra serviceavgift. För personlig service och prisförslag ringer du 08-22 08 30.

Tips för en lyckad golfresa:
1. Boka ett konferenspaket där konferensrum i 6 timmar, fikabuffé & kaffe non stop, två bufféfrukost, en trerätters gruppmeny utan dryck och en buffémiddag med dryck ingår.
2. Walk and talks med kollegorna eller kompisgäng – kombinera med en omgång på golfbanor i världsklass.
3. Teambuilda med lagspel i golf!

 

TALLINK HOTEL RIGA

RIGA På en paradgata mitt i Rigas pulserande stadskärna ligger Tallinks nyaste förstklassiga hotell. Tallink Hotel Riga är en naturlig samlingsplats för nordiska Rigaresenärer tack vare utmärkt service, vänligt bemötande och annorlunda arkitektur.

Fr 1225:– /pers
Ingår: Båtresa t/r med del i A-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl frukost

HOTEL JURMALA SPA

JURMALA Hotel Jurmala Spa är ett modernt spahotell med konferenscenter som erbjuder bekväma och rymliga rum och är beläget i hjärtat av Jurmala på Jomas street som är huvudgatan för nöje och shopping.

Fr 1225:– /pers
Ingår: Båtresa t/r med del i A-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl frukost, ett besök (2,5 h) per dag fram till kl 12 avresedagen på Wellness Oasis och obegränsad tillgång till gym

MAT & DRYCK OMBORD

På fartygen finns utmärkta restauranger av toppkvalité. Läckra grillrätter och specialiteter från Norden, Italien och Ryssland är bara några av de smakupplevelser du kan få ombord på våra fartyg. Dessutom finns det alltid en bufférestaurang och enklare matalternativ för dig som vill äta något snabbt. Passa på att njut lite extra på resan över, varje fartyg har sina favoriter.
 

FARTYG

Tallinks fartyg Victoria, Baltic Queen, Romantika och Isabelle trafikerar linjerna Tallinn och Riga. Ombord finns mycket att göra. Ät gott, shoppa till förmånliga havspriser och varva ner i bastun eller jacuzzin i relaxavdelningen. Dessutom kan du se fram emot underhållning av världsklass varje kväll.  Lär mer om allt du kan göra ombord. Här finns allt du behöver veta om våra olika fartyg.