Bo på Tallink Spa Hotel

 

Aqualand & Skönhetssalong i hamnen

I hamnen hittar du Tallink Spa & Conference Hotel med stadens mest spektakulära pool och största wellnesscenter. Hotellet har även en välbesökt restaurang, bar och rökrum. För konferenskunder hittar du allt under ett och samma tak.

 

TallinkSpa

TallinkSpa

I hamnen, ett stenkast från en av Tallinns gamla stans portar ligger ett silvrigt hotell inspirerat av kejsare Nero. Det första du möts av när du stiger in är det gigantiska vattenlandet med sina fontäner, runda pooler och barer. Den spektakulära synen skvallrar om att detta inte är vilket hotell som helst, utan stadens största spa- och vattenanläggning.

"Hotellet har stadens största wellnessutbud med skönhetssalong, spa, swimmingpooler och privata bastur"
– Gea, receptionistchef Aqua Spa beauty and wellness center & Aqua Spa

 

TallinkSpa

Aqua Spa beauty and wellness center erbjuder en mängd olika typer av prisvärda behandlingar inom skönhet och hälsa. Förutom de mer traditionella skönhetsbehandlingarna som klippning, vaxning och ansiktsbehandlingar, erbjuder anläggningen olika typer av massage och avslappningsbehandlingar. Vill du fixa dig för en kväll på staden med sminkning, hår, naglar, skäggtrim, rakning eller liknande går det också att boka.

 

”Vattencentret Aqua Spas excentriska stil är inspirerad av romartidens spapalats"
– Gea, receptionistchef Aqua Spa beauty and wellness center & Aqua Spa
 

TallinkSpa

TallinkSpa

Geas 3 bästa tips

1.

Njut av en härlig massage eller ansiktsbehandling på skönhetssalongen.
 

2.

Ta en simtur i vår uppvärmda utomhuspool eller en drink i poolbaren.
 

3.

Ät lunch eller middag på restaurang Nero med medelhavstema.

TallinkSpa

Aqua Spa är en sann vattenupplevelse på alla plan. Förutom flera jacuzzis, uppvärmd utomhus pool, fontäner och simbassänger kan du även ta en drink i poolbaren. Bastuentusiasten lär inte heller bli besviken då spa-anläggningen har både hamam och finsk bastu. Vill du boka en privat bastu finns det tillgängligt för upp till tolv personer. Oavsett vad du hittar på så finns det något för hela familjen här.

BOKA: www.tallinksilja.se/tallink-spa-conference-hotel

LÄS MER OM HOTELLPAKET I TALLINN