HOTEL JURMALA SPA

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hotel Jurmala Spa är ett modernt spahotell med konferenscenter som erbjuder bekväma och rymliga rum. Hotellet ligger 25 kilometer från Riga i en av Lettlands äldsta och vackraste resorter - Jurmala, endast några hundra meter från den gyllene stranden längs Rigabuktens kust. Hotellet är beläget i hjärtat av Jurmala på Jomas street som är huvudgatan för nöje och shopping. Under sommaren 2018 renoverades hotellets spa, Wellness Oasis, där du hittar allt som behövs för total avkoppling och återhämtning: pooler med olika temperaturer, Jacuzzi, Aqua bar, flera olika duschar och sex typer av bastur. Reser ni som familj finns även pool med rutchkana för barnen.

LÄS MER OM JURMALA

Ingår:
Båtresa t/r med del i B-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl. frukost, inträde till pool- och bastuavdelning samt gym.

FR 910:- /PERS
UPP TILL 20% RABATT MED Club One

 

INFORMATION OCH FACILITETER

HOTEL JURMALA SPA  
ADRESS Jomas iela 47/49, Jūrmala
TILL CENTRUM 0 KM till Jomas iela, 22 km till Riga
TILL HAMNEN 23 KM
TILL STRANDEN 300 M
ANTAL RUM 190
VÅNINGAR 11
BASTU / POOL / GYM JA / JA / JA
RESTAURANG / BAR / NATTKLUBB JA / JA / NEJ
KONFERENSLOKALER Upp till 600 personer
ÖVRIG INFO

Alla rum har dusch/wc, hårtårk, telefon, minibar, TV, wifi, luftkonditionering. Handikapanpassade rum finns. Alla rum är rökfria. Inträde till pool- och bastuavdelningen ”Wellness Oasis” samt till gym ingår i rumspriset fram till kl 18.00 dagligen. Husdjur är tillåtna (mot avgift). Parkering finns. Check-in från kl 15. Check-out kl 12.

HOTELLPAKET

Stanna en natt eller fler i härliga Jurmala och uppelv destinationen. Vi erbjuder prisvärda hotellpaket, och till Jurmala tar du dig med buss eller bil på cirka 20 minuter från Riga.

Fr 910:– /pers

I prisexemplet ingår: 
- båtresa, två nätter i B-hytt
- en hotellnatt med del i dubbelrum inkl hotellfrukost
- tillgång till bad (till kl 18.00 på ankomstdagen och till kl 15.00 efter utcheckningen).

BOKA HÄR →

SPAPAKET

När du bor på Hotel Jurmala Spa har du möjligheten att boka till ett spapaket. Spapaketet bokas på plats på hotellet vid ankomst.

345:– /pers

Ingår för vuxna:
- två behandlingar från Classical spa menu
eller
- massage (20 min) och middag på Hotel Jurmala Spa

Pris per person:
Vuxen 345 kr
Barn (12-17 år) 180 kr
Barn (6-11 år) 90 kr
Barn (0-5 år) gratis

För barn ingår endast middag.

CLASSICAL SPA MANU →

ROMANTIKPAKET

Boka in Romantikpaket på Hotel Jurmala Spa och njut av mousserande vin, skön massage och ett romantiskt bad för två. Romantikpaketet bokas på telefon 08-22 21 40.

Fr 1292:– /par

Ingår: en flaska mousserande vin och frukt vid behandling, romantiskt bad för två 30 min, helkroppsmassage 60 min. Vi erbjuder även transfer i taxi mellan hamnen i Riga och Hotel Jurmala SPA, tur/retur.

PRISER OCH TIDER →

BAD PÅ AKVAPARK

Under juli och augusti kan ni passa på att besöka den närliggande vattenparken Akvapark. Inträdesbiljetter till Akvapark köps i hotellets reception!

LÄS MER OM AKVAPARK →