Gruppresa till Lettland

Kultur och
arkitektur i Riga

 

 

 

 

GRUPPRESA
PRISEX

1726:-

      /PERS

 • Riga är en stad med vatten och palats, av caféer och avenyer och tankarna går till ett nordligt Paris.

  Här finns mycket att upptäcka för den kultur och arkitekturintresserade likaväl för den som bara vill njuta av en skön semester. Rigas arkitektur är en unik blandning av medeltid, 1800-tal och på sina håll kall Sovjetarkitektur. Men det är stadens Jugendkvarter som verkligen sticker ut med dess lekfulla fasader med ansikten, målningar och udda dekorationer.

  Bekvämt från bussen får du se det bästa Riga har att erbjuda och vår kunniga guide berättar om stadens kultur och arkitektur. På eftermiddagen har du tid att själv utforska den gamla staden. Passa då på att slinka in på någon av stadens mysiga barer eller caféer.

  Detta är en resa som passar alla och som ger dig en fantastisk chans att lära känna Riga!

  Ring och boka: 08-22 08 30

  Se alla paketresor för grupper

 • Pris

  Prisex 1726:– /person

  Allt detta ingår: Resa tur & retur med del i B2-hytt, sjöfrukost t/r, smörgåsbord inkl dryck, 2-rätters à la carte-middag inkl dryck, sightseeing.


  Se ett mer utförligt program nedan.

 • Program


  DAG 1

  17.00 Utresa från Värtahamnen i Stockholm.
  Buffémiddag ombord.
   

  DAG 2

  Frukost ombord

  11.00 Ankomst till Riga, där buss med svensktalande guide möter i hamnen för en 2-timmars sightseeing. Eftermiddagen fri för egna strövtåg i Gamla Stan.
  17.30 Avresa från Riga.
  À la carte-middag ombord.
   

  DAG 3

  Frukost ombord

  10.15 Ankomst till Stockholm.

  Ring och boka: 08-22 08 30

Liknande resor

HAAPSALU & DAGÖ

Vi reser via Tallinn till Haapsalu och Dagö. Haapsalu fick sina stadsrättigheter år 1279, men stadens historia sträcker sig tillbaka till 1263. Dagö är Estlands näst största ö.

Prisex: 5696:- /pers

Läs mer →

ESTNISK NATIONALSKATT

I den lilla fiskebyn Viinistu, i gamla fiskekylar från Sovjettiden, gömmer sig en riktig nationalskatt, nämligen ett konstmuseum med över 1000 tavlor, alla målade av estniska konstnärer.

Prisex: 4664:- /pers

Läs mer →