FITNESS CRUISE WITH ZUMBA - PINK Edition

8 - 9 september 2018 - Silja Galaxy, Åbo

Fitnesskryssning - PINK Edition

Den roligaste Fitnessfesten till havs!
 


OM PROGRAMMET

Detta är 9:e året i rad som denna kryssning hålls. Ett dygn med nonstop Zumba® Fitness med instruktörer från Sverige och utlandet. Detta år är det PINK-tema som gäller på Zumba in the Night Club (gratis för alla) som börjar kl 21.00 i Starlight på däck 6.


 

Obs! Du måste boka med bokningskod ZUMBA för att kunna ta del av programmet. Bokas online via BOKA-knappen nedan eller ring in på telefonnummer: 08 666 33 33 (serviceavgift på 70:- tillkommer när du ringer och bokar)
 

ALLA KAN VARA MED

Vi åker en lördag från Stockholm tur/retur till Åbo och fartyget fylls med glada och träningssugna zumbamänniskor från hela Sverige och Europa. Kryssningen är till för alla åldrar och kön, nybörjare såsom dansare och Zumba® fanatiker.

DETTA INGÅR

Ett Zumbapass ingår i din resa. För att boka ditt fria pass, måste du först boka din resa här på webben eller via telefon, där du sedan får en giltig bokningskod (Ditt bokningsnummer från Tallink & Silja Line) som du ska använda för att boka ditt gratispass på arrangörens hemsida: http://z-kryssning.se/bokaplats.php

Ett fritt fitnesspass per person + Gratis Zumba® In the Nightclub med PINK-tema.

BOKA NU

Häng med på en Partyfylld Fitnesskryssning den 8-9 September 2018.
BOKA ER RESA OCH WORKSHOPS I GOD TID!

Pris från 395:– per person

Prislista och hyttkategorier →
HYTT PERS PRIS
E-hytt 4 pers 395:-
3 pers 430:-
2 pers 495:-
1 pers 690:-
B-hytt 4 pers 450:-
3 pers 500:-
2 pers 600:-
1 pers 900:-
A-hytt 4 pers 505:-
3 pers 570:-
2 pers 710:-
1 pers 1120:-
A-premium 2 pers 895:-
1 pers 1490:-
Deluxe-hytt 2 pers 1045:-
1 pers 1790:-
Suite 2 pers 1330:-
1 pers 2360:-
Execetive Suite 2 pers 1720:-
1 pers 3140:-
 

 

Åldersgräns: från 18 år. Minderåriga i målsmans sällskap och boende i samma hytt.
Obligatorisk bokningskod: ZUMBA

Om Zumba®Fitness:

I första hand är det roligt, annorlunda, enkelt och effektivt! Vidare är ZUMBA® en latinoinspirerad fitnessklass med musik från den Latinamerikanska musikvärlden. ZUMBA® kombinerar snabba och långsamma rytmer, involverar intervallträning med fettförbränning och styrka. Rörelserna i ZUMBA® är enkla att följa och det känns snarare som en fest man är på än ett träningspass. I Zumba® används musik från den Latinamerikanska musikvärlden, och de som kan dansa känner säkert igen vissa av stegen som används.

Arrangör:

KRYSSNINGSTEAM - Moretti Management, Ultranet Events, Zumba@Twinz

Betalningsvillkor:

Bokningar måste betalas inom 14 dagar från bokningstillfället, dock minst 28 dagar före avresa. Bokningar som görs mindre än 28 dagar före avresa måste betalas vid bokningstillfället. Online bokningar betalas alltid vid bokningstillfället.

Avbokningsvillkor:

För bokningar som avbokas 27-14 dagar före avresa återbetalas 50 procent av resans pris. För avbokningar mindre än 14 dagar före avresa sker ingen återbetalning. Vid återbetalning mot läkarintyg debiteras 110 kronor i expeditionsavgift.

Alkoholförsäljning i Taxfreebutiken:

På utresan från Stockholm på kvällen kommer försäljning av alkohol i taxfreebutikerna inte ske. Alkoholförsäljning sker i barer och restauranger under hela kryssningen. Under hemresan från Åbo sker försäljning av alkohol i taxfreebutikerna som normalt.

Bussanslutningar till och från Fitnesskryssningen och Galaxy:


Vi har bussar som går till/från flera orter med anslutning till Galaxyavgången och Värtahamnen. Våra anslutningsalternativ bokar du samtidigt som du bokar din båtresa.
 

LÄS MER HÄR

  • CLUB ONE

    Östersjöns största kundklubb

    Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser! Extra bra medlemspriser på alla hotellpaket och kryssningar: upp till 10% rabatt som bronze-medlem, upp till 20% rabatt som silver-medlem och upp till 30% rabatt som gold-medlem, även på Sista Minuten-priser.

    Bli medlem