Fitness cruise with Zumba®

7 - 8 September 2019 - Silja Galaxy, Åbo

 

 

Den roligaste fitnessfesten till havs!


OM PROGRAMMET: Detta är 10:e året i rad som denna kryssning hålls. Ett dygn med nonstop Zumba® Fitness med instruktörer från Sverige och utlandet. Detta år är det GLITTER & GOLD-tema som gäller på Zumba® in the Night Club (gratis för alla) som börjar kl 21.00 i Starlight på däck 6. Obs! Du måste boka med bokningskod ZUMBA för att kunna ta del av programmet. Detta görs genom boka-knappen här nedan. Passagerare som inte bokar via vår kod får inte delta i Zumba®-programmet ombord.

ALLA KAN VARA MED! Vi åker en lördag från Stockholm tur/retur till Åbo och fartyget fylls med glada och träningssugna Zumba®-människor från hela Sverige och Europa. Kryssningen är till för alla åldrar och kön, nybörjare såsom dansare och Zumba®-fanatiker.


Kryssning fr 395:– /pers

Vid bokning via telefon, ring 08-666 33 33 och uppge kod: ZUMBA. En serviceavgift på 70:- tillkommer när du ringer in och bokar.
Vid onlinebokning klicka på boka-knappen nedan.

 

Prislista och hyttkategorier →

Priser nedan visas per person.

HYTT PERS PRIS
E-hytt 4 pers 395:-
3 pers 430:-
2 pers 495:-
1 pers 690:-
B-hytt 4 pers 450:-
3 pers 500:-
2 pers 600:-
1 pers 900:-
A-hytt 4 pers 505:-
3 pers 570:-
2 pers 710:-
1 pers 1120:-
A-premium 2 pers 895:-
1 pers 1480:-
Deluxe-hytt 2 pers 1055:-
1 pers 1800:-
Suite 2 pers 1330:-
1 pers 2360:-
Executive Suite 2 pers 1720:-
1 pers 3140:-
 

DETTA INGÅR:

Ett Zumbapass samt Zumba® In the Nightclub med GLITTER & GOLD-tema ingår i din resa. Du måste först boka din resa här på webben för att sedan boka in Zumbapasset som ingår i resans pris. Det bokningsnummer som du får på din resa är också den bokningskod som du anger när du bokar ditt Zumbapass. Du använder samma kod även till övriga pass som du önskar boka in. För att boka pass, gå in på arrangörens hemsida. Boka nu och häng med på en partyfylld fitnesskryssning som du inte vill missa!

SE TILL ATT BOKA ER RESA OCH WORKSHOPS I GOD TID! ANTALET PLATSER ÄR BEGRÄNSADE!

Åldersgräns: 18 år
Läs mer om vår resa och upplägg: http://www.z-kryssning.se/
Arrangör: KRYSSNINGSTEAM - Moretti Management, Ultranet Events, Zumba@Twinz

Övrig information

Betalningsvillkor:
Bokningar måste betalas inom 14 dagar från bokningstillfället, dock minst 28 dagar före avresa. Bokningar som görs mindre än 28 dagar före avresa måste betalas vid bokningstillfället. Online bokningar betalas alltid vid bokningstillfället.

Avbokningsvillkor:
För bokningar som avbokas 27-14 dagar före avresa återbetalas 50 procent av resans pris. För avbokningar mindre än 14 dagar före avresa sker ingen återbetalning.

Bussanslutningar till och från fitnesskryssningen och Galaxy:
Vi har bussar som går till/från flera orter med anslutning till Galaxyavgången och Värtahamnen. Våra anslutningsalternativ bokar du samtidigt som du bokar din båtresa.


LÄS MER HÄR

  • CLUB ONE

    Östersjöns största kundklubb

    Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på Sista Minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

    Bli medlem