Trädgårdskryssning till växtmarknaden i Estland

 

 

Victoria I - 40h, Tallinn

16-18 maj och 16-19 maj

Välkommen på en kryssning med Riksförbundet Svensk Trädgård till den populära växtmarknaden i Türi, Estland. Under båtresan får du lyssna på intressanta föredrag av trädgårdsmästaren John Taylor, trädgårdsjournalisten Gunnel Carlsson och dessutom träffa Svensk trädgårds kunniga rådgivare. Ett måste för den trädgårdsintresserade!

Resan finns både som kryssning och med övernattning i Tallinn. Endast telefonbokning, bokas via telefon 08-666 33 33


08-666 33 33

 

Kryssning 16-18 maj
 

Pris från 1 638:- /per person
(Gäller när 4 pers bor i B-hytt)

INGÅR: Hytt i vald hyttkategori samt båtresa tur/retur, frukost, gemensam buffémiddag inklusive dryck på utresan, välkomstdrink, föreläsningar ombord inklusive kaffebuffé med smörgås, busstransfer tur/retur till trädgårdsmarknaden i Türi, entrébiljett till marknaden.

Kryssning 16-19 MAJ
Med övernattning på Tallink City Hotel

Pris från 2 775:- /per person
(Gäller när 4 pers bor i B-hytt)

INGÅR: Hytt i vald hyttkategori samt båtresa tur/retur, frukost, gemensam buffémiddag inklusive dryck på utresan, välkomstdrink, föreläsningar ombord inklusive kaffebuffé med smörgås, busstransfer tur/retur till trädgårdsmarknaden i Türi, entrébiljett till marknaden, övernattning med frukost på Tallink City hotell, transfer från hotellet till båten på avresedagen.

  • CLUB ONE

    Östersjöns största kundklubb

    Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på Sista Minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

    Bli medlem