Galaxy

ROCK THE BOAT

 

Rockkryssningar med Silja Line. Under året förvandlas fartyget Galaxy till en kokande Rockfestival.

Med riktiga rockstjärnor ombord kan du räkna med att fartyget kommer att gunga! Rock the Boat-avgångarna fylls med förband, dj's, rockband och en härlig rockfest.

Nu är äntligen datumet för höstens avgång satt! Den 15 november förvandlas Galaxy återigen till en gungande rockfestival.

Håll utkik här eller anmäl dig via vår intresseanmälan nedan för mer information om nästa Rock the Boat-avgång.

 

 • Stolt huvudpartner

  Sweden rock festival 2019

  Silja Line är stolt huvudpartner till Sweden Rock Festival 2019! Vi kommer att finnas på plats under festivalens alla dagar där vi bland annat anordnar tävlingar med chans att vinna kryssningar.

  Läs mer om vårt samarbete här

 • Artwork för Rock the Boat

  Framtaget i samarbete med Dregen & Mattias Frisk

  Inför Sweden Rock 2018 inledde vi ett samarbete med rockartisten Dregen och illustratören Mattias Frisk som tillsammans fick uppdraget att ta fram ett nytt artwork för våra Rock The Boat-kryssningar. Resultatet ser ni här intill.

Intresseanmälan för nästa Rock the Boat-avgång den 15:e november ombord på Galaxy. Uppge dit för- och efternamn samt din e-postadress i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort vi har mer information om avgången / när bokningarna öppnar!

Denna information är obligatorisk
Denna information är obligatorisk
 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på Sista Minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

  Bli medlem