Galaxy

ROCK THE BOAT

 

Rockkryssningar med Silja Line. Under året förvandlas fartyget Galaxy till en kokande Rockfestival.

Med riktiga rockstjärnor ombord (som bl a Pain, The Haunted och Accept tidigare avgångar) kan du räkna med att fartyget kommer att gunga! Rock the Boat-avgångarna fylls med förband, dj's, rockband och en härlig rockfest. Nästa Rock The Boat är bokad till 11 oktober. Håll utkik, för mer info
 kommer!

Fyll i intresseanmälan via länken nedan för information om artist- och biljettsläpp.

Till intresseanmälan

 

Artister

 • 11 oktober 2018

  Artister presenteras inom kort

  Nästa Rock The Boat-avgång är planerad till hösten, och kommer att gå av stapeln den 11.10 2018. Artister är ännu inte fastställda och line-up kommer att presenteras på denna sida inom kort.

  Håll utkik!

 • Stolt huvudpartner

  Sweden rock festival 2018

  Silja Line var stolt huvudpartner till Sweden Rock Festival 2018! Vi var på plats under festivalens alla dagar där vi bland annat tävlade ut kryssningar till lyckliga vinnare.

  Läs mer om vårt samarbete

 • Priser och bokning

  ÅLDERSGRÄNS 18 ÅR


  Bokningar måste betalas inom 14 dagar från bokningstillfället, dock minst 28 dagar före avresa. Bokningar som görs mindre än 28 dagar före avresa måste betalas vid bokningstillfället. Onlinebokning betalas alltid vid bokningstillfället.

  Förmånliga bussanslutningar finns för alla avgångar från flertalet städer och orter i Sverige.

  LÄS MER OM BUSSANSLUTNINGAR →

Intresseanmälan för Rock The Boat 11 oktober 2018. Uppge din mailadress i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort vi har mer information om avgången / vår bokning öppnar!

Denna information är obligatorisk
Denna information är obligatorisk
 • Nytt artwork

  I samarbete med Dregen & Mattias Frisk

  I år har vi inlett ett samarbete med rockartisten Dregen och illustratören Mattias Frisk som tillsammans fått uppdraget att ta fram och rita ett nytt artwork för våra Rock The Boat-kryssningar. Varje vecka fram till festivalen släpper vi ett nytt avsnitt på denna sida och i våra sociala medier där ni kan följa den kreativa processen.

  Avsnitt 1 och 2 ute nu. Se mer nedan!

Rock the boat med Dregen & Mattias

Avsnitt 1

Rock the boat med Dregen & Mattias

Avsnitt 2