Galaxy

ROCK THE BOAT

 

Rockkryssningar med Silja Line. Under året förvandlas fartyget Galaxy till en kokande Rockfestival.

Med riktiga rockstjärnor ombord kan du räkna med att fartyget kommer att gunga! Rock the Boat-avgångarna fylls med förband, dj's, rockband och en härlig rockfest.

Nu är äntligen datumet för höstens avgång satt! Den 15 november förvandlas Galaxy återigen till en gungande rockfestival.


Kryssning fr 330:- /hytt
 

BOKA NU

BOKA NU

 

Artister 15 november

 • Turbonegro

  Turbonegro

  Med norska giganterna Turbonegro som huvudnummer på årets första Rock the Boat kickar vi igång en rockfest utan dess like. Med sina 30 år som band, elva album och otaliga livespelningar i bagaget vet Turbonegro hur man får båten att gunga. För den som inte känner till bandet beskriver Turbonegro sin egen musik som ”Deathpunk”; en blandning av mörk punk, death metal och hardcore. Bandet startade redan 1989 och senaste skivan, "Rocknroll Machine", släpptes i februari 2018. Sångaren Tony Sylvester, eller The Duke of Nothing som han kallar sig, berättar om det nya materialet: ”Musiken vi släpper nu är mer nedkokad, mer raffinerad, mer spetsig, kraftfullare. Vi reste till framtiden och det här är vad vi hörde på radion!”.

 • Stolt huvudpartner

  Sweden rock festival 2019

  Silja Line är stolt huvudpartner till Sweden Rock Festival 2019! Vi kommer att finnas på plats under festivalens alla dagar där vi bland annat anordnar tävlingar med chans att vinna kryssningar.

  Läs mer om vårt samarbete här

 • Artwork för Rock the Boat

  Framtaget i samarbete med Dregen & Mattias Frisk

  Inför Sweden Rock 2018 inledde vi ett samarbete med rockartisten Dregen och illustratören Mattias Frisk som tillsammans fick uppdraget att ta fram ett nytt artwork för våra Rock The Boat-kryssningar. Resultatet ser ni här intill.

 • Priser och bokning

  ÅLDERSGRÄNS 18 ÅR


  Bokningar måste betalas inom 14 dagar från bokningstillfället, dock minst 28 dagar före avresa. Bokningar som görs mindre än 28 dagar före avresa måste betalas vid bokningstillfället. Onlinebokning betalas alltid vid bokningstillfället.

  Förmånliga bussanslutningar finns för alla avgångar från flertalet städer och orter i Sverige.

  LÄS MER OM BUSSANSLUTNINGAR →

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på Sista Minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

  Bli medlem