RAW Comedy Cruise

11 oktober 2019 | 23H Galaxy

 

 

Efter supersuccén i våras – RAW COMEDY CRUISE tillbaka med ny show på Silja Galaxy den 11 oktober, 2019!

Superstjärnan Özz Nûjen, Sveriges egen "Queen of mean" – flerfaldigt prisbelönta Ann Westin, Nisse Hallberg - kanske Sveriges hetaste "underground-komiker", vårt danska psychic medium Karsten Torebjer (DK) som precis avslutat en helt utsåld Skandinavienturné, stjärnskottet Josefin Sonck känd från Comedy Central och SVTplay. Dessutom en av Sveriges mest rutinerade komiker – Patrik Larsson och Mr RAW himself, Mårten Andersson som firar 20 år som komiker och är i sitt livs form!

RAW är Sveriges största stand up-klubb och har bland annat sex säsonger i Kanal 5 bakom sig och gör utsålda shower helg efter helg på Hilton Stockholm Slussen. Under 23 timmar tar nu RAW med sig flera av sina favoritkomiker på en sjukt rolig kryssning med stand up både fredag och lördag, fest, dans och överraskningar!

Program för RAW Comedy Cruise →

Kryssning fr 220:-* /pers
*Gäller när 4 pers delar på en gemensam E-hytt
 

Boka nu

Boka nu

 

Prisinformation →

Priser nedan visas per person.

HYTT PERS PRIS
E4-hytt 4 pers 220:-
3 pers 250:-
2 pers 300:-
1 pers 450:-
E2-hytt 2 pers 300:-
1 pers 450:-
B4-hytt 4 pers 240:-
3 pers 280:-
2 pers 340:-
1 pers 540:-
B2-hytt 2 pers 340:-
1 pers 540:-
A4-hytt 4 pers 370:-
3 pers 440:-
2 pers 590:-
1 pers 1030:-
A2-hytt 2 pers 590:-
1 pers 1030:-
A dubbel-hytt 2 pers 590:-
1 pers 1030:-
A premium-hytt 2 pers 690:-
1 pers 1230:-
Deluxe-hytt 2 pers 830:-
1 pers 1500:-
Suite 2 pers 1160:-
1 pers 2160:-
Executive Suite 2 pers 1270:-
1 pers 2390:-

 

 

Komiker ombord
Komiker ombord

 • Özz Nûjen

  En av Sveriges mest omtyckta komiker som i år firar femton år på standupscenerna! Efter att ha gjort stor succé med shower som Dålig stämning, Sveriges historia och nu senast Världens historia är han tillbaka hos oss, roligare än någonsin!

 • Nisse Hallberg

  Kanske Sveriges hetaste ”underground-komiker” senaste åren. Men nu börjar en allt större massa upptäcka den här brutalt roliga komikern som är född till att få folk att skratta. 2015 vann Nisse utmärkelsen ”Årets Nykomling” på Svenska standupgalan med motiveringen ”En diamant av naturlig rolighet. Det senaste åren har han turnerat runt Sverige med sin föreställningar “Jag är Sjuk” och “Trött”!

 • Karsten Torebjer / Patrik Larsson

  Karsten Torebjer tar med publiken till den övernaturliga humorvärlden och visar med tydlighet att han är världens bästa medium och 100% äkta. Karsten kan bland annat befria tanter från ondskans makter, intervjua döda gäster och mycket, mycket mer. En humorupplevelse utöver det vanliga!

  Patrik Larsson är en väletablerad komiker och skådespelare som jobbat med humor i över 20 år. Hans humor är varm, energisk och lite absurd men framförallt fruktansvärt rolig. Patrik bygger mycket av sin komik på alla hans olika galna och populära karaktärer – vilket skapar igenkänningshumor i sin bästa form!

 • Mårten Andersson

  Flerfaldigt prisbelönad som Årets komiker (Magazine Café), Årets nykomling på svenska standupgalan, Grammis nominerad för Dr Alban i Pippirull, Årets MC 2017 med mera som de senaste åren har gjort succé med sina kritikerrosade soloturnéer ”Under ytan” och ”Hybris”. Våren 2017 åkte Mårten till New York under en månad och uppträdde. Han krönte månaden med att vinna en talangtävling på Greenwhich Village Comedy Club. Just nu aktuell med nya RAW comedy podden och ständigt aktuell med egna klubben RAW.

 • Josefin Sonck

  Ålandskomikern som emigrerade till Sverige och nyligen blev utsedd till “Årets nykomling” på Svenska standupgalan. Bakom hennes harmoniska fasad döljer sig en absurd, pricksäker och sylvass humor. Josefin skriver även humormanus för radio och frilansar som skådespelare för reklam och TV. Har under 2018 varit supportkomiker åt Henrik Schyffert på succéshowen “Var inte rädda”. Superaktuell med Comedy Central-serien “Flickstreck”!

 • Ann Westin

  Vald till Sveriges roligaste kvinna flera gånger och har tidigare turnerat med bland andra sina egna föreställningar ”Jobbit” och ”Sticka ut och Passa in”. “The Queen of mean” är hetare än någonsin!

 • Tips för företag och grupper


  Samla teamet, svetsa lagandan och skratta riktigt gott ihop med dina kollegor i samband med Raw Comedy Cruise ombord på Galaxy. Önskas konferensrum så ordnar vi det! Vid frågor och bokning ring 08-22 08 30 eller maila business@tallinksilja.com. Du kan också fylla i vårt kontaktformulär för prisförslag, genom knappen nedan.
   

  Kontakta oss för bokning

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på Sista Minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

  Bli medlem