Ge bort ett presentkort

Överraska med en upplevelse

Överraska med ett presentkort på valfri resa med oss. Den perfekta presenten till någon du tycker om! Presentkortet kan köpas till vilket värde du själv vill och gäller som betalning eller delbetalning på alla resor och alla linjer med oss på Tallink och Silja Line. Presentkortet är giltigt i ett år från inköpsdagen. Efter att betalning gjorts skickas presentkortet direkt hem i brevlådan. Gäller ej som betalning ombord på fartygen och kan ej bytas mot kontanter.

Presentkort beställs via telefon på 08-22 21 40

ÖPPETTIDER TELEFONBOKNING →

Måndag–torsdag: 08.00 - 20.00
Fredag: 08.00 – 19.00
Lördag: 09.00 – 18.00
Söndag: 09.00 – 20.00

 


PRESENTKORT
VALFRITT

BELOPP

08-22 21 40

TIPS

VÄRDE 200:–

För ett presentkort på 200:– får du exempelvis en resa med Galaxy i A-hytt*! Ge bort en 23h minisemester, en upplevelse ombord Östersjöns bästa nöjeskvarter.

Passar den partysugne resenären, eller den som vill ha en kortare semester med god mat på någon av fartygets härliga restauranger.

*Hyttpriser kan variera beroende på avgång.

LÄS MER OM GALAXY

VÄRDE 600:–

För ett presenkort på 600:– kan du exempelvis ge bort en resa till Helsingfors i A / Promenade-hytt*! Ett citybreak med en dag iland att utforska staden.

Passar den som uppskattar modern skandinavisk arkitektur och design, kombinerat med shopping ombord och iland.

*Hyttpriser kan variera beroende på avgång.

LÄS MER OM HELSINGFORS

VÄRDE 2000:–

För ett presentkort på 2000:– får du exempelvis en resa till Tallinn i Deluxe-hytt*! Ge bort en något lyxigare present, en kryssning där minibar och specialfrukost ingår.

Passar livsnjutaren som vill unna sig det lilla extra, och ta del av Tallinns historiskt välbevarade stadskärna under dagen iland.

*Hyttpriser kan variera beroende på avgång.

LÄS MER OM TALLINN