Ge bort ett
presentkort på resor

 

Överraska med en upplevelse - ge bort ett presentkort på valfritt belopp!

Överraska med ett presentkort på valfri resa med oss. Den perfekta presenten till någon du tycker om! Presentkortet kan köpas till vilket värde du själv vill och gäller som betalning eller delbetalning på alla resor och alla linjer med oss på Tallink och Silja Line. Presentkortet är giltigt i ett år från inköpsdagen. Efter att betalning gjorts skickas presentkortet direkt hem i brevlådan. Gäller ej som betalning ombord på fartygen och kan ej bytas mot kontanter.

Presentkort beställs via telefon på:

08-22 21 40

ÖPPETTIDER TELEFONBOKNING →


Måndag–fredag: 08.00–19.00
Lördag–söndag: 09.00–16.00


 

TIPS

VÄRDE 400:–

För ett presentkort på 400:– får du exempelvis en resa med Galaxy i A-hytt*! Ge bort en 23h minisemester, en upplevelse ombord Östersjöns bästa nöjeskvarter.

Passar den partysugne resenären, eller den som vill ha en något kortare semester med nöjen och god mat på någon av fartygets härliga restauranger.

*Hyttpriser kan variera beroende på avgång.

LÄS MER OM GALAXY

VÄRDE 1000:–

För ett presenkort på 1000:– kan du exempelvis ge bort en resa till Helsingfors i A / Promenade-hytt*! Ett citybreak med en dag iland att utforska staden.

Passar familjen för bad & bus ombord, samt den som gillar skandinavisk arkitektur och design, kombinerat med shopping ombord och iland.

*Hyttpriser kan variera beroende på avgång.

LÄS MER OM HELSINGFORS

VÄRDE 2500:–

För ett presentkort på 2500:– får du exempelvis en resa till Tallinn i Deluxe-hytt*! Ge bort en något lyxigare present, en kryssning där minibar och specialfrukost ingår.

Passar livsnjutaren som vill unna sig det lilla extra till en prisvärd destination, och ta del av Tallinns historiskt välbevarade stadskärna under dagen iland.

*Hyttpriser kan variera beroende på avgång.

LÄS MER OM TALLINN