Fotografer: LENA ANDERSSON - Foto: Henric Lindsten, RICKARD SÖDERBERG - Foto: Sören Vilks
MALIN PERSSON GIOLITO - Foto: Viktor Fremling, GOLNAZ HASHEMZADEH-BONDE - Foto: Helén Karlsson

 

M-Magasin Lyckokryssning

Lyckokryssa med oss – igen!
7-8 oktober 2018


Häng med på vår succékryss och inspireras av våra föreläsare. Skratta, gråt och bli lycklig!
M:s kryssningar till Åbo har blivit en megasuccé. I år upprepar vi resan, med nya spännande gäster. M:s chefredaktör Åsa Lundegård och M:s grundare Amelia Adamo tar på sig kaptensmössorna och hälsar välkommen till ett oförglömligt dygn. Vi äter, dricker, umgås och underhålls.
 

Ring & Boka: 08 666 33 33

Ny gäst:

 • Ny, älskad mappie-stjärna

   

  Marianne Mörck, operasångerska, skådespelare och Bigge i tv-serien Bonusfamiljen tycker att det är en gåva att få vara ensam. Ligger sked med katten och kommer att berätta att ett liv utan svärta inte heller ger någon glädje. Möt mänskliga och roliga Marianne. Mycket skratt utlovas.

  FOTO: Cesare Righetti

Underhållning ombord

 • Världsuccé över en natt!

  Malin Persson Giolito fick stort genombrott 2016 med den kritikerhyllade rättegångsthrillern Störst av allt som utsågs till Årets bästa kriminalroman och som ska bli Netflix första svenska originalserie. Hennes Glasnyckeln sålde i över 300 000 exemplar bara i Sverige. Hon har arbetat som advokat och på Europeiska kommissionen i Bryssel och tidigare gett ut romanerna Dubbla slag (2008), Bara ett barn (2010) och Bortom varje rimligt tvivel (2012). Född 1969, uppvuxen i Djursholm och bor idag med sin familj i Bryssel.

  En gaytenor tar ton

  Rickard Söderberg har många titelroller på repertoaren, bland annat i Monteverdis L’Orfeo. Är idag lika uppmärksammad för sin sång som för sitt engagemang i samhällsdebatten, efter medverkan ibland annat Let’s Dance och Melodifestivalen. 2016 utsågs han till årets HBT-person av tidningen QX och ledde Gatans kör på SVT. 2018 tar han sin föreställning Gaytenor på turné genom Sverige, släpper en skiva och en ny bok med sina samlade texter.

  Berättar mammas historia

  Golnaz Hashemzadeh Bonde skriver om hur det är att vara en iransk invandrare och göra en klassresa neråt och om hur prestationer blir ett verktyg för att godkännas. I senaste romanen, Det var vi, berättar hon sin mammas historia.

 • Ingen ser fåglarna som han!

  Roine Magnusson är fotografen som aldrig slutar att vara nyfiken. Han har sina rötter i traditionellt naturfoto men har hela tiden sökt sig vidare i formspråk, perspektiv och ljussättning. Som naturens egen studiofotograf har han fotograferat bilderna till den Augustprisnominerade Nära fåglar, och har även porträtterat kor och träd som de peronligheter de är i böckerna Kor, en kärlekshistoria och Till träden.

  Sveriges vassaste penna!

  Augustprisade Lena Andersson är tillbaka med en ny strålande roman: Sveas son – en berättelse om folkhemmet där hon berättar om samhällets utveckling genom en familj. Lena Andersson vann läsarnas hjärtan med sina romaner om den olyckligt förälskade poeten Ester i Egenmäktigt förfarande som redan ses som en klassiker. Hon är också känd för sina analytiska krönikor i DN.

Resan i korthet:

HUR? Vi åker med Silja Galaxy till Åbo. Bussanslutning finns från ett flertal orter i landet.
NÄR? Avgång söndagen den 7 oktober 19.30 och hemkomst måndagen den 8 oktober 18.15.
VAR? Värtahamnen i Stockholm.
PRIS FÖR PRENUMERANTER: 1 790:- /person.
ORDINARIE PRIS: 1 990:- /person.
Priserna gäller del i B-hytt. Tillägg för övriga hyttkategorier

I priset ingår:

Hyttplats och båtresa (avser del i B2-hytt), buffémiddag inklusive öl, vin och kaffe, en bufféfrukost, förmiddags- och eftermiddagskaffe med något gott till, en goodiebag.
Samtliga föredrag enligt program publiceras på www.m-magasin.se en månad före avresa.

FÖR MER INFORMATION: www.m-magasin.se

Hur du bokar:

Tallink Silja kundservice: 08-666 33 33 
Ange bokningskod: M-magasin

Är du hel- eller halvårsprenumerant på M-magasin? Få rabatt på kryssningen!
Uppge kod M PREN samt ditt tiosiffriga prenumerationsnummer som finns på din M-magasin-faktura eller tryckt på baksidan av din tidning.

Arrangör av evenemanget: Bonniers Magazine & Brands
Teknisk arrangör: Tallink Silja AB

Prisinformation- prenumerantrabatt
HYTT PERS PRIS
B4-hytt 4 pers 1590:-
3 pers 1590:-
2 pers 1590:-
1 pers 1790:-
A4-hytt 4 pers 1600:-
3 pers 1660:-
2 pers 1750:-
1 pers 1990:-
A-premium hytt 4 pers 1750:-
1 pers 1990:-
Deluxe-hytt 2 pers 2290:-
1 pers 2790:-
Suite 2 pers 2950:-
1 pers 3850:-
Execetive Suite 2 pers 3350:-
1 pers 4390:-
 
Prisinformation- ordinarie →
HYTT PERS PRIS
B4-hytt 4 pers 1790:-
3 pers 1790:-
2 pers 1790:-
1 pers 1990:-
A4-hytt 4 pers 1800:-
3 pers 1860:-
2 pers 1950:-
1 pers 2190:-
A-premium hytt 4 pers 1950:-
1 pers 2190:-
Deluxe-hytt 2 pers 2490:-
1 pers 2990:-
Suite 2 pers 3150:-
1 pers 4050:-
Execetive Suite 2 pers 3550:-
1 pers 4590:-
 

 

M-Magasins Lyckokryssning bokas på telefon 08-666 33 33.
Ingen bokningsavgift.

Bussanslutningar:

Till och från M-Magasin Lyckokryssningen och Galaxy:
Vi har bussar som går till/från flera orter med anslutning till Galaxyavgången och Värtahamnen.

Våra anslutningsalternativ bokar du samtidigt som du bokar din båtresa. Läs mer här.

Bra att veta:

Samtycke till handering av personuppgifter
”Vid bokning samtycker du som gäst till att dina personuppgifter, inklusive e-postadress och mobilnummer får lagras och användas inom Bonnier för digitala tjänster. Dessa tjänster innefattar marknadsföring, samt kan användas för statistik- och analysändamål. Samtycket är giltigt till dess jag själv säger upp det. Det upphör inte om tjänsten inte nyttjas och samtycket är heller inte beroende av eventuella köp. Du har rätt att återkalla samtycket vilket du gör genom att kontakta Bonnier via respektive produkts kundtjänst. För ytterligare information om behandling av personuppgifter se: www.kunddata.bonnier.se

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på Sista Minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

  Bli medlem