REA PÅ BONUSRESOR
NJUT AV VÅREN OMBORD


FR 130:-
+ 4900 p

 

 

Unna dig lite extra vårlyx tillsammans med nära och kära. Till havs finns tid att njuta av läckra smaker, förmånlig shopping och trevlig underhållning. På våra destinationer finns mycket att se och uppleva. Prova något nytt eller besök en gammal favorit? Förmånliga resor med poäng hela våren! Vänta inte för länge med din bokning, begränsat antal platser och hytterna brukar gå åt snabbt! Är du inte medlem? Bli medlem här.

Boka t o m 12.5 2019, res t o m 28.5 2019. Välj hytt för att se rabatterat pris och poäng. Begränsat antal hytter per avgång.


Se prisexempel per destination i tabellerna nedan.

 

Club One pop-up lounge Club One pop-up lounge

Rabatt på behandlingar

Tallink Hotels erbjuder upp till 20% rabatt på ordinarie priser för beauty och wellness behandlingar hela maj!

Unna dig en kroppsmassage med magnesiumolja, eller njut av en energigivande ansiktsbehandling under ditt besök i Tallinn. Passa på att ta del av dina förmåner som medlem på någon av skönhetssalongerna på Tallink Spa & Conference Hotel eller Tallink City Hotel. Erbjudandet gäller hela maj 2019 och behandlingar bokas på plats på hotellen.

Behandlingar

Boka resa nu →

 

Pop-up lounge!

Mingla på Club One pop-up lounge på Tallink Hotels - varje torsdag!

Stannar du över en natt i Tallinn eller Riga? Passa på att mingla på Club Ones egna pop-up lounge på något av våra Tallink Hotels. Varje torsdag mellan kl 17:00 - 18:00 erbjuds alla Club One medlemmar ett glas gratis mousserade vin och frukt under en timme, och kan samtidigt mingla och träffa andra medlemmar. Ett perfekt sätt att starta kvällen i Tallinn eller Riga innan en middag på stan. Erbjudanden gäller hela maj.

Boka resa nu →