kryssning med Kolhydrater ifokus

20 februari | Galaxy, Åbo

SLUTSÅLD
Eventuella avbokningar kommer att släppas den 15 februari. 

Efter 2015 års bejublade kryssning med över 600 deltagare gör vi återigen en lördag till söndags-kryssning! För nionde gången träffas vi, minglar, äter gott och lyssnar till fantastiska föreläsare med erfarenheter och kunskaper långt över det vanliga.

I priset ingår hyttplats, all underhållning ombord, buffé på kvällen, frukost söndag morgon, kaffe till två pauser och naturligtvis alla föreläsningar.

Gäller endast NYA bokningar
Buffens 1:a dukning är nu fullbokad. De som bokar sin resa från och med nu får antingen göra bordsreservation i buffens 2:a dukning eller i någon av våra ala carte restaruranger. I ala carte restaurangerna fungerar middagskupongens värde som delbetalning.

Välkommen till en spännande kryssning 2016! Kryssningen arrangeras i samarbete med LCHF-magasinet.

Mer information och program uppdateras löpande på www.kolhydrater.ifokus.se

Klicka här för prisinformation »

LCHF KOLHYDRATER IFOKUS

 

hyttkategori pers / hytt pris SEK / pers  
 
E 4 pers 850
3 pers 890
2 pers 950
1 pers 1190
B 4 pers 890
3 pers 950
2 pers 990
1 pers 1350
A 4 pers 890
3 pers 990
2 pers 1100
1 pers 1550
A Prem 2 pers 1150
1 pers 1650
De Luxe 2 pers 1350
1 pers 2290
Suite 2 pers 1650
1 pers 2590
Executive 2 pers 2050
1 pers 3390


I priset ingår:
- resa t/r i vald hytt
- vid resa i A-premium, De Luxe & Suite ingår specialfrukost
- middagsbuffé
- förmiddagskaffe
- kaffebuffé
- frukost

 

För bokning ring 08-666 33 33.

Andreas Eenfeldt, även kallad Kostdoktorn
Har Sveriges mest lästa blogg om hälsa och kost, läkare och specialist i allmän medicin. Finns numera även internationellt under namnet Dietdoctor. Författare av den mest lästa boken om kosten; Matevolutionen. Hur påverkar maten vi äter vår hälsa? Kan man äta sig fri frånövervikt, diabetes typ 2 och metabolt syndrom? Modern forskning tyder på det. De flesta västerländska ”civilisationssjukdomar” verkar ha en stark koppling till vad vi äter. 

Ann Fernholm, vetenskapsjournalist och har disputerat i molekylär bioteknik
Mitt mål som journalist är att granska forskarvärlden på samma vis som politiker granskas. Forskare har makt över vår hälsa och vårt välmående. Ann har skrivit tre böcker om kosten och hur sockret påverkar oss och vår hälsa. Ann är också grundare och drivande i Kostfonden som ska skapa möjligheter för kostforskning.

Ralf E Sundberg, Docent 
Docent Ralf Sundberg har en internationellt välrenommerad forskarkarriär inom transplantationskirurgi bakom sig, ett område som på cellnivå har mycket med problematiken med diabetes och hjärt- och kärlsjukdom att göra. Under de senaste åren har han trängt in på djupet och tvären i forskningen kring typ 2 diabetes och särskilt kostråden. Därtill har han kartlagt hur livsmedelsindustrin genom sin lobbyism påverkar makthavare och tagit fram de expertgrupper beslutsfattarna förlitar sig på, samt spårat upp rent forskningsfusk i spåren av industrin. 

Henrik Ennart
Han har etablerat sig som en av landets främsta journalister när det gäller mat och hälsa. Han har tjugofem års erfarenhet dels som nyhetsreporter, dels som chef på Svenska Dagbladet. De senaste åren har han skrivit ett flertal uppmärksammade reportage som granskat livsmedelsindustrin. De hälsofarliga transfetterna, den utbredda vanvården av djur, matens stora klimatpåverkan och den offentliga matens många problem är några av de ämnen han tidigt lyft fram. Nu aktuell med ”Den blå maten” tillsammans med Niklas Ekstedt.

Nisse Simonsson Äntligen!
När Nils Simonson lade ner skalpellen efter mer än 35 år som kirurg startade han en ny bana, som en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare och seminarieledare. Hans budskap hjälper tusentals människor varje år till ett bättre liv.Det handlar om både biologiska och inlärda ”klurigheter” i hjärnan och hur den fungerar inom en mängd områden.

Under eftermiddagens tema ”Kan jag, kan du” presenteras tre fantastiska personer som halverat sin vikt genom LCHF, hur de gjort och hur livet blivit helt annorlunda. Lindha Vikström – 70 kg, My Klasson – 85 kg, Johan Falk – 57 kg. Ca 200 kg tillsammans.

Samtidigt blir det mer inriktade föreläsningar för de som vill veta mer.

Mats Humble - alla bör se över sitt D-vitaminintag 
I det solfattiga Sverige drabbas många av vinterdepressioner. Mats Humble, psykiatiker i Stockholm, är nu säker på att D-vitamin fungerar som behandling. Efter mer efterforskningar stod det klart för Mats Humble att det pågick en aktiv D-vitaminforskning i både USA och Kanada och att studierna var mycket tillförlitliga och doser upp till 2 000 enheter var säkra.Mats Humble berättar om D-vitaminet och dess påverkan på oss i mörka vinterhalvåret.

Cecilia Nisbet Nilsson och Karl Hultén - Autoimmun kost - Paleo mot inflammation 
Tillsammans har de skrivit en handbok med recept för personer med autoimmun sjukdom och under föreläsningen ger de en beskrivning av bokens innehåll och svarar på frågor om hur man kan äta sig fri från inflammation. Både Cecilia och Karl är levande exempel på att mat kan häva inflammation då de med hjälp av paleokost blivit så gott som symtomfria från sinsemellan fem autoimmuna sjukdomar! Båda tar emot klienter som vill ha hjälp med kost och hälsa och Cecilia producerar även Sveriges största podcast om paleo - Paleopodden.
 

Mer information och program uppdateras löpande på www.kolhydrater.ifokus.se

Bokningsinformation

Telefonbokning
Bokas via telefon 08-666 33 33.