Tornedalsyran

13 mars 2020 | 23H Galaxy

 

 

Inställt evenemang

Nu ska Tornedalen ta över Östersjön för 23 timmar

Festivalen som hyllar Tornedalen och tornedalsk kultur är tillbaka och den här gången på Galaxy. Det blir musik, mat och umgänge. Självklart kan man också bada bastu om längtan blir för lång.

På scen kan du se Tornedalens egen operasångerska Carina Henriksson, det röjiga tornedalska folkmusikbandet Tulipalo (med riksspelmännen Daniel Wikslund och Fredrik Hangasjärvi), matberättelser med Björn Ylipää – om smaken av norrsken – och författarsamtal med tornedalsskildrare. Och så musikquiz! Vem är Tornedalens bästa musikkännare?

Avfärd sker på fredag kväll 13 mars och så anländer vi bryggan i Stockholm igen på lördag kväll. Där emellan kommer du hinna med både musik, dans, umgänge och mat i alla former. Det viskas också om tornedalsk morgongympa.

Tornedalsyran är en kryssning för dig som älskar Tornedalen och landsbygden, vare sig du är därifrån eller inte.

Läs mer på Facebook-eventet: www.facebook.com/tornedalsyran

 

  • CLUB ONE

    Östersjöns största kundklubb

    Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på sista minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

    Bli medlem