TÄVLA & VINN
MED CLUB ONE

 

Tävla med Club One och du har chansen att vinna fina priser från oss och våra partners. För att delta i våra medlemstävlingar behöver du vara medlem. Bli medlem här.

 

 • Vinn biljetter till nya Pelle Svanslös


  I den nya filmen lever kattungen Pelle ett härligt och skyddat liv ute på landet, tillsammans med Birgitta, flickan som älskar honom så mycket. När ett ruskigt oväder för honom alldeles ensam hela vägen till staden Uppsala så hamnar han i en främmande värld. Han får nya vänner men ställs också inför svåra utmaningar. Räcker han till för att bli hjälte? Och kommer han någonsin att komma hem till Birgitta igen? Biopremiär i Januari 2020.

  Tävla om 4 biljetter till filmen!

  Följ länken nedan och berätta varför din familj vill se filmen. Sista tävlingsdag 15.1 2020. Lycka till!

  3 vinnare!

  • 1:a pris: Kryssning med Galaxy i familjehytt och 4 biljetter till Pelle Svanslös
  • 2:a & 3:e pris: 4 biljetter till Pelle Svanslös


  TÄVLA HÄR

 • Hammarby

  Vinn biljetter Hammarby – BK Häcken


  SE HAMMARBY PÅ TELE2 ARENA
  Tack vare vårt samarbete med Hammarby Fotboll erbjuder vi nu dig som Club One-medlem chansen att tävla om biljetter till den Allsvenska matchen mellan Hammarby – BK Häcken den 2 november kl 13.00 på Tele2 Arena!

  Tävla genom att motivera vad det bästa med fotboll är. Tre vinnare med de bästa motiveringarna belönas med två stycken VIP-paket var! Två timmar innan matchen får sällskapet besöka VIP-delen där matbuffé serveras. Sedan har man platser på VIP-delen strax nedanför Famous Grouse-baren.

  Tävla fram till 29 oktober 2019. Vinnare meddelas via epost senast 30 oktober 2019. Lycka till!

  3 vinnare!

  • 1:a-3:e pris: VIP-paket för 2 personer


  TÄVLA HÄR