TÄVLA & VINN
MED CLUB ONE

 

Tävla med Club One och du har chansen att vinna fina priser från oss och våra partners. För att delta i våra medlemstävlingar behöver du vara medlem. Bli medlem här.

 

Vinn biobiljetter med vår partner SF Studios

Biopremiär 26 oktober 2018

Var med och tävla om biobiljetter till filmen HALVDAN VIKING med biopremiär 26 oktober 2018. Halvdan Viking är elva år och bor i Östbyn med smeden Björn, efter att hans pappa gett sig av på plundringsfärd. Men Halvdan är ingen "riktig” viking. Han haltar, har dåligt självförtroende och saknar en vän. I närheten av Östbyn ligger Västbyn. Två byar som legat i fejd med varandra så länge man kan minnas och det är förbjudet att befinna sig på fel sida av älven som delar de två byarna. En dag i skogen möter Halvdan den orädda kungadottern Meia från Västbyn. Trots att de inte får träffas spirar en oväntad vänskap fram mellan dem. När Västbyn planerar ett anfall på Östbyn förstår vännerna att allt hänger på dem om det ska stoppas i tid. Men har de tillräckligt med mod och list för att göra det som krävs utan att ta till vapen?

Se Peter Haber som smeden Björn, Vilgot Hedtjärn som Halvdan Viking och Ellinea Siambalis som Meia. För manus och regi svarar Gustaf Åkerblom, som regisserat publikframgången ”Sune i fjällen”, 2014.

Tävla genom att motivera vad du helst gör en dag med din bästa vän.

Vi drar fem vinnare som vinner 2 st biobiljetter var. Tävlingen avslutas 15 oktober, vinnare meddelas via epost senast 17 oktober.
 

Tävlingen är avslutad!

Tävla om ett årskort hos träningskedjan Actic

Tävla fram till 31 oktober

Tävla med vår nya Club One-partner Actic och ta chansen att vinna ett årskort som gäller för Actics anläggningar i hela landet (gäller ej Täby Tibbebadet och Landskrona).

Du tävlar genom att berätta var du skulle vilja åka på träningsresa och med vem du skulle vilja åka med. Du kan tävla fram till 31 oktober, vinnare meddelas via epost senast 2 november 2018.
 

Tävlingen är avslutad!