FIRA NYÅR I TALLINN

 
Cover image

NYÅRSFIRANDE FÖR ALLA

I Tallinn firar man självklart in det nya året med fyrverkerier och nattsudd för alla partyglada. Stadens befolkning och gäster samlas på torget framför stadshuset för att beskåda fyrverkerierna vid midnatt, det vill du inte missa!

 

 

Fira nyår i Tallinn och bo kvar en natt på hotell

I Tallinn finns flera mysiga, lyxiga och charmiga hotell att övernatta på. Passa på att boka in firandet av nyårsnatten redan nu!

LÄS MER: Hotellpaket i Tallinn

 

Fyrverkerier på Raekoja plats

Traditionen bjuder att Tallinns befolkning och gäster samlas på torget framför stadshuset för att beskåda fyrverkerierna vid midnatt. En tradition du inte vill missa!
DATUM: Midnatt 31.12

 

Fortsätt festa!

Eftersom nyårsnatten är Festnatten med stort F, så säljer de flesta nattklubbar förköpsbiljetter, så kolla upp vad just din klubb har för rutiner så slipper du att riskera att inte komma in.

LÄS MER: https://www.visittallinn.ee/eng/visitor/see-do/nightlife

 

Är du mer intresserad av en nyårskryssning?

Se till att boka en nyårskryssning för den bästa nyårsfesten ombord och en hel dag iland i Tallinn! Du firar och vi sköter resten. Ombord serveras härlig nyårsbuffé eller nyårsmeny med extra lyx för den ultimata upplevelsen. Vi dukar upp med liveuppträdanden av våra showartister, kombinerat med god mat och skönt barhäng.

LÄS MER: www.tallinksilja.se/nyarskryssning

 

LÄS MER OM KRYSSNING TILL TALLINN →