UPPLEV I TALLINN

 

UPPLEV I TALLINN

 

ÖSTERSJÖNS RIVIERA

Du behöver inte åka till Medelhavet för att få vykortsfina sandstränder och glittrande blått hav. Nej, det räcker faktiskt med att ta båten över till estniska Pärnu eller Ösel. Dessutom räcker semesterkassan längre här. Läs mer här »

 

 

ÖSTERSJÖNS RIVIERA

ESTLANDS BÄSTA STRÄNDER

PÄRNU & ÖSEL Du behöver inte åka till Medelhavet för att få vykortsfina sandstränder och glittrande blått hav. Nej, det räcker faktiskt med att ta båten över till estniska Pärnu eller Ösel. Dessutom räcker semesterkassan längre här.
Läs mer »

KALAMAJA

TALLINNS HIPSTERVILLE

TALLINN Kalamaja, även kallat hipsterville, har på senare år förvandlats till ett av Tallinns mest populära områden. Stadens kreativa kvarter lockar en yngre publik med avslappnade ölpubar och vinbarer, caféer, food trucks och designbutiker. 
Läs mer »

GAMLA STAN

UPPTÄCKTSFÄRD I OLD TOWN

TALLINN Det finns mycket att hinna med när du kliver av fartyget i Tallinn. En barrunda i Gamla stan är ett av alternativen. Strosa i gränderna och upptäck våra favoriter i den historiska staden. Hinn med så mycket som möjligt – vi har bästa tipsen! Läs mer »

ETT SEMESTERPARADIS

SOMMARÖN ÖSEL

ÖSEL Nu vallfärdar turisterna till det vackra Ösel. Den grönskande sommarön är känd bland annat för sin medeltida historia, sina vackra klapperstensfyllda stränder och sin helt fantastiska natur. En riktig sommarpärla. Läs mer »

KULTURSOMMAR I TALLINN

FYRA KONSTNÄRLIGA TIPS

TALLINN Grafittifestival, glaskonst med laserteknik, handgjorda porslinsprydnader och en av Europas största musikfestivaler. Tallinn fullkomligt sprakar av konst- och kulturarrangemang sommaren 2017. Läs mer »

EN KLASSISK BADPÄRLA

SOLPARADISET PÄRNU

PÄRNU Sanden gnistrar och havet glittrar i Estlands mesta sommarstad Pärnu. Med ett strandliv av högsta klass, trendiga matupplevelser och massor av kul för kidsen säger vi bara: res till Baltikums Miami. Läs mer »