UPPLEV I TALLINN

 

UNIKA NATURUPPLEVELSER I VINTER

Släpp ut äventyraren i dig! Isfiske och hundsläde tar fram urmänniskan i dig. Är du mer av en citymänniska kanske stadsskridskoåkning är mer din grej? För den frusne finns det en hel bastuby att ta sig an. Tallinn med närliggande natur erbjuder något för alla vinterälskare.

Text: Benjamin Falk | Foto: UisuPlats.ee, TallinnDaytrip.com,
Krister Rajandu, SaunaMaailm.com

Läs mer här →

SHOPPA I TALLINN

ESTNISK DESIGN PÅ FRAMMARSCH

TALLINN Estlands tid i designskuggan är slut. Det visar estniska designers med sina moderna och ofta ekologiska skapelser. Många är inspirerade av den estniska naturen, andra metalliska och glittrande kreationer.

Läs mer →

SPANA IN GAMLA STAN I TALLINN

UPPLEV DEN MEDELTIDA MILJÖN

TALLINN Gamla stan i Tallinn är sedan 1997 med på Unescos världsarvslista som norra Europas bäst bevarade medeltida stad. Som av ett under klarade sig stadskärnan nästan helt skadefri under de två världskrigen. Njut av att vandra omkring i en autentisk medeltida miljö.
Läs mer →

VINTERÄVENTYR I TALLINN MED OMNEJD

UNIKA NATURUPPLEVELSER I VINTER

ESTLAND Släpp ut äventyraren! Isfiske och hundsläde lockar fram urmänniskan i dig, eller kanske stadsskridskoåkning är mer din grej? För den frusne finns en hel bastuby att ta sig an. Tallinns närliggande natur erbjuder något för alla vinterälskare.
Läs mer →

KALAMAJA

TALLINNS HIPSTERVILLE

TALLINN Kalamaja, även kallat hipsterville, har på senare år förvandlats till ett av Tallinns mest populära områden. Stadens kreativa kvarter lockar en yngre publik med avslappnade ölpubar och vinbarer, caféer, food trucks och designbutiker.
Läs mer →

GAMLA STAN

UPPTÄCKTSFÄRD I OLD TOWN

TALLINN Det finns mycket att hinna med när du kliver av fartyget i Tallinn. En barrunda i Gamla stan är ett av alternativen. Strosa i gränderna och upptäck våra favoriter i den historiska staden. Hinn med så mycket som möjligt – vi har bästa tipsen! Läs mer →

TALLINK STORIES

Följ med Ninni och Katrina på en oväntad resa, och upptäck ett annorlunda Tallinn

EPISOD 1

EPISOD 2

EPISOD 3

LÄS MER OM KRYSSNING TILL TALLINN