Upplev i Tallinn

 

UPPLEV GAMLA STAN I TALLINN

Gamla stan i Tallinn är sedan 1997 med på Unescos världsarvslista som norra Europas bäst bevarade medeltida stad. Som av ett under klarade sig stadskärnan nästan helt skadefri under de två världskrigen. Njut av att vandra omkring i en autentisk medeltida miljö. Här hittar du allt från spännande barrundor, en vegansk trendkrog till spännande sevärdheter och världens bästa pannkakor. Här är en snabbguide till Gamla stan!

 

Läs mer här →

GAMLA STAN

UPPTÄCKTSFÄRD I Gamla stan

TALLINN Det finns mycket att hinna med när du kliver av fartyget i Tallinn. En barrunda i Gamla stan är ett av alternativen. Strosa i gränderna och upptäck våra favoriter i den historiska staden. Hinn med så mycket som möjligt – vi har bästa tipsen! Läs mer →

AKTIVERA DIG I TALLINN

SEGWAY, BUNGYJUMP OCH BÅTSAFARI

TALLINN Här hittar du segwayturer, strandliv och detektivrundor för den mer stillsamma - samt bungyjump, BMX-banor och motorbåtsturer för den mer aktiva.

Läs mer →

SHOPPA I TALLINN

ESTNISK DESIGN PÅ FRAMMARSCH

TALLINN Estlands tid i designskuggan är slut. Det visar estniska designers med sina moderna och ofta ekologiska skapelser. Många är inspirerade av den estniska naturen, andra metalliska och glittrande kreationer.
 

Läs mer →

KALAMAJA

TALLINNS HIPSTERVILLE

TALLINN Kalamaja, även kallat hipsterville, har på senare år förvandlats till ett av Tallinns mest populära områden. Stadens kreativa kvarter lockar en yngre publik med avslappnade ölpubar och vinbarer, caféer, food trucks och designbutiker.
Läs mer →

KONST, KULTUR OCH KONSERTER

Upplev kulturen i Tallinn

TALLINN Oavsett om du gillar opera, balett, folkmusik, rock, pop eller jazz, om du vill sitta eller dansa inne eller ute, så finns det något för dig. Tallinn har även ett rikt utbud av muséer att besöka.

Läs mer →

TALLINK STORIES

EPISOD 1

EPISOD 2
EPISOD 3

LÄS MER OM KRYSSNING TILL TALLINN