Upplev i Tallinn

 

SEGWAY, BUNGYJUMP OCH BÅTSAFARI

Tallinn är en stad där gammalt möter nytt och detta märks inte minst i fritidsaktiviteterna staden erbjuder. Här hittar du segwayturer, strandliv och detektivrundor för den mer stillsamma - samt bungyjump, BMX-banor och motorbåtsturer för den mer aktiva. Med andra ord finns det aktiviteter för alla smaker och åldrar.

 

Läs mer här →

 

T1 Mall of Tallinn

SHOP ’TIL YOU DROP

TALLINN Snart finns en ny anledning för shoppingsugna att resa till Tallinn. I oktober öppnar nämligen T1 Mall of Tallinn, ett modernt shoppingcenter i stadsdelen Ülemiste, fyra kilometer från Tallinns centrum.

Läs mer →

BETRAKTA I TALLINN

INDUSTRI, SJÖFART OCH ARKITEKTUR MÖTER KONST

TALLINN Tallinn har ett rikt utbud av muséer där inte bara utställningarna är intressanta, utan även byggnaderna de ligger i.

Läs mer →

ÖSEL

ETT PARADIS FÖR ALLA

ÖSEL Nu vallfärdar turisterna till Ösel. Denna populära paradisö är känd för sin medeltida historia, sina vackra klapperstensfyllda stränder och sin fantastiska natur.

Läs mer →

AKTIVERA DIG I TALLINN

SEGWAY, BUNGYJUMP OCH BÅTSAFARI

TALLINN Här hittar du segwayturer, strandliv och detektivrundor för den mer stillsamma - samt bungyjump, BMX-banor och motorbåtsturer för den mer aktiva.

Läs mer →

SHOPPA I TALLINN

ESTNISK DESIGN PÅ FRAMMARSCH

TALLINN Estlands tid i designskuggan är slut. Det visar estniska designers med sina moderna och ofta ekologiska skapelser. Många är inspirerade av den estniska naturen, andra metalliska och glittrande kreationer.
 

Läs mer →

SPANA IN GAMLA STAN I TALLINN

UPPLEV DEN MEDELTIDA MILJÖN

TALLINN Gamla stan i Tallinn är sedan 1997 med på Unescos världsarvslista som norra Europas bäst bevarade medeltida stad. Som av ett under klarade sig stadskärnan nästan helt skadefri under de två världskrigen. Njut av att vandra omkring i en autentisk medeltida miljö.

Läs mer →

KALAMAJA

TALLINNS HIPSTERVILLE

TALLINN Kalamaja, även kallat hipsterville, har på senare år förvandlats till ett av Tallinns mest populära områden. Stadens kreativa kvarter lockar en yngre publik med avslappnade ölpubar och vinbarer, caféer, food trucks och designbutiker.
Läs mer →

GAMLA STAN

UPPTÄCKTSFÄRD I OLD TOWN

TALLINN Det finns mycket att hinna med när du kliver av fartyget i Tallinn. En barrunda i Gamla stan är ett av alternativen. Strosa i gränderna och upptäck våra favoriter i den historiska staden. Hinn med så mycket som möjligt – vi har bästa tipsen! Läs mer →

TALLINK STORIES

EPISOD 1

EPISOD 2
EPISOD 3

LÄS MER OM KRYSSNING TILL TALLINN