IT'S ALWAYS SATURDAY
ON A CRUISE

Res på en kryssning till Tallinn eller Riga, njut av destinationen och allt den har att erbjuda. Ta en minisemester, umgås med vänner och upplev det nya trendiga Tallinn och Riga!
Njut av vår i Tallinn & Riga

LÄS MER »
 • Kryssa in våren med Tallink. Upplev de hippa destinationerna Tallinn & Riga.
 • Koppla av, upplev spännande historia eller shoppa och fika i kreativa kvarter. Ombord finns det bästa i matväg samt förmånlig havshopping.

 • Tallinn och Riga fr 115:- /pers.

 • Stanna kvar en eller flera nätter på hotell
 • • Hotellpaket på Pirita Spa Hotel i Tallinn fr 590:– /pers.
 • • Hotellpaket på Tallink Express Hotel i Tallinn fr 595:– /pers.
 • • Hotellpaket på Tallink Hotel Riga fr 650:– /pers.

 • Bli inspirerad och läs mer om våra resor nedan!

 

KRYSSNING
TALLINN & RIGA FR
115:–

/PERS

 

ERBJUDANDEN

 

ERBJUDANDEN

 

KRYSSNING TALLINN

Ta helg och kryssa med Baltic Queen eller Victoria till trendiga Tallinn. Upplev stadens nya, hippa kvarter i Kalamaja, och strosa bland butiker och caféer. En härlig weekend för den semestersugne.

 

Fr 115:– i B-hytt.
Ingår: båtresa t/r i B-hytt 1-4 pers. 

 

BOKA »

BOKA »

KRYSSNING RIGA

Kryssa med Romantika eller Isabelle till prisvärda Riga. Unna dig en spa-behandling, eller strosa runt i Gamla stan och upplev stadens spännande historia under din dag iland.

 

Fr 115:– i B-hytt.
Ingår: båtresa t/r i B-hytt 1-4 pers. 

 

BOKA »

BOKA »

HOTELLPAKET PIRITA SPA HOTEL

Pirita Spa Hotel är ett utmärkt spahotell som ligger fint vid havet, bara 10 minuten från Tallinn. Perfekt om du vill bo förmånligt i lugn miljö och ändå lätt kunna åka eller promenera till staden. Här kan du njuta av professionella spa-behandlingar av alla slag.

Fr 590:– /pers.
Ingår: del i B2-hytt, 1 hotellnatt med del i SPA dubbelrum inkl frukost.

 

BOKA »

BOKA »

HOTELLPAKET TALLINK EXPRESS HOTEL

Tallinks kanske mest prisvärda hotell ligger nära både hamnen och Gamla Stan. Här bor du som hellre lägger pengar på shopping och restaurangbesök än på boende – och du gör det i snygga, välutrustade rum.

Fr 595:– /pers.
Ingår: del i B2-hytt, 1 hotellnatt med del i dubbelrum inkl frukost.

 

BOKA »

BOKA »

HOTELLPAKET TALLINK HOTEL RIGA

På en paradgata mitt i Rigas pulserande stadskärna ligger Tallinks förstklassiga hotell. Tallink Hotel Riga öppnade 2010 och blev en naturlig samlingsplats för nordiska Rigaresenärer tack vare utmärkt service, vänligt bemötande och annorlunda arkitektur.

Fr 650:– /pers.
Ingår: del i B-hytt, 1 hotellnatt med del i dubbelrum inkl. frukost.

 

BOKA »

BOKA »

FAVORITER ILAND

 

FAVORITER ILAND

 
 • $altTag

  KALAMAJA

  KREATIVA KVARTER I TALLINN

  I stadsdelen Kalamaja har de gamla industrianläggningarna omvandlats till barer, caféer och restauranger. Det ganska ruffiga området har gjort ett uppsving och blivit navet för Tallinns unga och kreativa invånare. I och kring den gamla industrilokalen i Telliskivi kan du hitta nya, hippa designbutiker, inredning, antikviteter och ekologiska caféer. Här hålls också loppmarknad varje lördag, värt ett besök!

 • $altTag

  ESPA

  PRISVÄRD LYX I RIGA

  För bara 272:- /pers kan du förboka inträde till ESPA i Riga i samband med din resa. Glid runt en dag i fluffig badrock och mjuka tofflor, pausa en stund i en bastu, ta ett dopp i en varm bubbelpool och boka en skön behandling. Lyxiga ESPA ligger mitt i stan, med vattenfallsliknande duschar, skön relaxavdelning, champagnebar, utomhuspool på taket och en lång meny med massage och skönhetsbehandlingar.

 • $altTag

  KULTURLIV & ARKITEKTUR

  RIGA, EN HISTORISK SKÖNHET

  Riga är en historisk stad med välbevarade medeltidshus och flera hundra år gammal träarkitektur. Passa på att besöka Kalnciema kvarteret med konstutställningar och utomhuskoncerter, eller "den lilla staden", Rigas jugendkvarter. Endast ett stenkast från Gamla Stan, på samma gata som Tallink Hotel Riga, hittar du det blå jugendhuset som är ett av Rigas mest kända. Se mer av Riga på sightseeingfärd i en av kanalbåtarna.

FAVORITER OMBORD

 

FAVORITER OMBORD

 
 • $altTag

  SHOPPING & AKTIVITETER

  CRAFT BEER, KARAOKE OCH AIRHOCKEY

  På väg till Tallinn kan ni passa på att shoppa loss i butikerna ombord. Några tips på fartygen Baltic Queen och Victoria är det stora utbudet estnisk craft beer, smink och härliga parfymer. Efteråt kan ni roa er med airhockey och foosball, eller varför inte en riktig klassiker: karaoke? Njut av en helkväll och avsluta med ett besök på nattklubben som stänger klockan 04.00.

   

   

   

 • $altTag

  SEN MIDDAG & SOVMORGON

  MINISEMESTER TILL RIGA

  Ät en sen middag på Grande Buffet, ombord Romantika till Riga! Här finns något för alla, från kall mat som sushi och antipasto, till varma rätter i hög kvalitet med rostad potatis och rödvinssky. Sätt ihop er meny och komponera en egen tapasmiddag. Klockan 11.00 morgonen därpå lägger fartyget till i Riga, vilket innebär en sen frukost och härlig sovmorgon i hytten!

   

   

   

 • $altTag

  VÅRENS SHOW FRÅN CUBA

  TALLINN | RITMO HAVANA

  Vårens show till Tallinn går i Cubas tecken. Det blir dans, akrobatik och musik i klassisk och modern stil. Underhållningen börjar redan vid ombordstigningen. Njut av musiken i pianobaren, Mini Show kl 20.00 och senare den längre Grand Show kl. 23.00.

   

   

   

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Som Club One-medlem har du alltid rabatt på Tallink och Silja Lines ordinarie priser och upp till 30% på utvalda produkter i våra butiker ombord. Fina förmåner ombord som iland, trevliga restauranger, sevärdheter och nöjen, allt till Club One-pris! Extra bra är att du tjänar poäng på alla dina resor och inköp ombord. Använd dina poäng till att boka bonusresor - perfekt när du vill smita iväg från vardagen!

  BLI MEDLEM →

IT'S ALWAYS SATURDAY ON A CRUISEIT'S ALWAYS SATURDAY ON A CRUISE