Garden Stage Cruise

By Summerburst

 
 

Tillsammans med våra vänner på Summerburst presenterar vi nu Garden Stage Cruise! Några av de starkast lysande stjärnorna i DJ-världen går ombord den 6 oktober! Missa inte chansen att gå lös på dansgolvet under två episka kvällar i rad!

Svårt att ta dig till stan? 
Vi har anslutningsbussar från många olika platser i Sverige. Boka dina biljetter nu!


Garden Stage Cruise Fr 330:– /pers

 

 

 

Artister

 • Otto Knows

  SPELAR PÅ UTRESAN FREDAG 6.10

  Otto Jettmann är bäst känd för sitt DJ-namn Otto Knows och började sin karriär tidigt som DJ på Stockholms nattklubbar. Genom sin bekantskap med kända producenter som Avicii och medlemmarna i Swedish House Maffia fick han senare upp intresset för att skapa egna remixer. Några kända titlar är "Next to Me" och "Million Voices".

  BOKA →

 • Adrian Lux

  SPELAR PÅ BÅDE UTRESAN OCH HEMRESAN

  Svenske Adrian Lux släppte sin debutsingel "Strawberry" år 2008, tätt följt av succén "Can't Sleep" år 2009. Musiken beskrivs bäst som "bright dance pop", genomsyrat av luftiga gitarrmelodier och synth. Texterna fokuserar ofta på rastlöshet och en längtan efter kärlek. Andra stora hits är "Teenage Crime" och "All Aloud".

  BOKA →

 • Broiler

  SPELAR PÅ HEMRESAN LÖRDAG 7.10

  Från virala videos på youtube till att dominera topplistorna. Norska Broiler slog igenom med "Afterski" 2012 och har sedan dess släppt en mängd megahits på både norska och Engelska. Deras framträdanden är en mix av visuell upplevelse och grym musik. 

  BOKA →

 • Salvatore Ganacci

  SPELAR PÅ HEMRESAN LÖRDAG 7.10

  Den enorma energin och det experimentella soundet från svenska DJ / producenten Salvatore Ganacci finns nu representerad i alla världens hörn. Musiken är en sammanslagning av "dancehall" och modern popmusik, och debuten "Dive" har streamats mer än 9m gånger på Spotify. Den stora internationella uppmärksamheten har också lett till en officiell samarbetsremix med Sebastian Ingrosso.

  BOKA →

 • Josefin Rosèn

  SPELAR PÅ BÅDE UTRESAN OCH HEMRESAN

  DJn och producenten Josefin Rosèn har sin bas i Stockholm, och spenderade sina tidiga år som DJ i londons klubbscen. Här hittat hon sin förkärlek för deep & tech house - och hennes kraftfulla sets har tagit henne till jordens alla hörn! Från Ultra Music Festival i Miami, till en fast plats hos Ushuaia Beach Club på Ibiza, är hon nu ett av de stora namnen i klubbscenen världen runt.

  BOKA →

 • Morten

  SPELAR PÅ UTRESAN FREDAG 6.10

  Danska Morten Breum, bäst känd som MORTEN, har numera sin bas i Los Angeles och producerar en mix av deep progressive house och dubstep. Flera av Mortens låtar har senare remixats av kända namn så som Avicii, Tiësto och David Guetta.

  BOKA →

 • Swanky Tunes

  SPELAR PÅ UTRESAN FREDAG 6.10

  Ryska DJ-trion Swanky Tunes består av Vadim Shpak, Dmitry Burykin och Stanislav Zaytsev. Med stora hits som "Fix Me", "Far from home" och "Out of Gravity" spelas de flitigt på festivaler som Tomorrowland, Electric Zoo och Sensation. De har även gjort gästframträdanden tillsammans med Swedish House Maffia och Avicii, samt samarbetat med Tiësto.

  BOKA →

 • Sylvain Armand

  SPELAR PÅ BÅDE UTRESAN OCH HEMRESAN

  Stockholmsbaserade Sylvain Armand har gjort sig ett stort namn genom sina stilfulla sets världen över. Ända sedan han började spinna plattor i 20-års ålder har hans hemliga vapen varit "sonic seduction genom stil och rytm". Med sin speciella intuition för den förändrande dynamiken på dansgolvet är han en mästare på att få publiken att känna. Sylvain Armand har bland annat uppträtt som opening act åt AXWELL / INGROSSO. Senaste singeln "Right About Now" släpptes i juli 2017.

  BOKA →

 • VIGILAND

  SPELAR PÅ UTRESAN FREDAG 6.10

  Få artister har blommat som Vigiland gjort den senaste tiden. Duon består av Claes Remmened Person och Otto Pettersson från Västervik, och har med sitt populära bounce-sound slagit sig in på både på folks spellistor och dansgolv landet över. Det stora genombrottet kom 2014 med hiten "UFO". Singlarna "Addicted" och "Shots & Squats" klättrade högt på topplistan, där den sistnämnda blev en av sommarens största låtar och låg etta på Spotify under flera veckor.

  BOKA →

 • TOKI

  SPELAR PÅ BÅDE UTRESAN OCH HEMRESAN

  Toki är ett välkänt ansikte runt om i Europa och Skandinavien. Med en bas i Stockholm representerar DJn och producenten Toki stadens export av DIYclub kulturen. Han utmanar influencer från Balkan, Baile Funk och groove-inducerad techno där hans speciella sound kommit att hålla ett fast tag om de stora rummen på undergroundklubbar under hans tid på turné.

  BOKA →

 • Schema

Fredag 6 oktober | 17.30 Avresa från Värtahamnen med Baltic Queen.

Lördag 7 oktober | 10.00 Ankomst till Tallinn.

Lördag 7 oktober | 18.00 Avresa med Baltic Queen från Tallinn.

Söndag 8 oktober | 10.15 Tillbaka i Stockholm.

 

#TALLINKSUMMERBURST

 

#TALLINKSUMMERBURST