Tallink & Nordic Invasion presenterar stolt

Summer Invasion 2019

Sveriges hetaste partykryssning

 

11 januari 2019 | Romantika, Riga

Efter den slutsålda succén 2018 är det snart dags för Summer Invasion 2019! Följ med på Sveriges hetaste partykryssning. Årets mest efterlängtade event med profiler från Ayia Napa, Magaluf och Rhodos. Tillsammans beger vi oss ut på en två-dagars partykryssning i sann medelhavsatmosfär med artister och uppträdanden varje kväll.

 

Fr 890:– /pers
Gäller när 4 pers bokar gemensam A4-hytt.

Ingår: Två nätters boende på kryssningen. Tillgång till TaxFree på både dit- och hemresan. Möjlighet att uppleva Riga en heldag. Entré till våra olika barer, uppträdanden, events och nattklubbar på fartyget.


Boka online
Boka online

 

Artister ombord

 • Ricky Rich

  Sveriges senaste tillskott inom Rap och HipHop-scenen Ricky Rich är klar för Nordens hetaste partykryssning, Summer Invasion. Ricky Rich slog förra året igenom stort med hitlåten Habibi. Förutom över 15 miljoner streams, har Habibi uppmärksammats av både radio och skivbolag och även gått dubbel platina.

  I år har Ricky Rich redan släppt och medverkat i flera hitlåtar, bland annat Min Diamant och Vinner som toppat flera av Youtubes och Spotifys topplistor. Rickys senaste hitlåt Bandolero med Dani M har inte gjort annat än succé. Tillsammans med DJ/Producent Duon ARAM Mafia kommer Ricky Rich ge er en oförglömlig helg till havs!

 • Alibrorsh (Medina)

  Alibrosh (Medina)

  Sedan tidigare är Alibrorsh (Medina) klar för Summer Invasion. Alibrorsh – Medina är en av modern tid mest omtyckta artister. Redan år 2012 släpptes albumet Hayat, Singeln “Där Palmerna bor” som sålde dubbel platina och har spelats på flera radiokanaler. 

  År 2012 släpptes singeln "Sann romans" och i juni 2013 släpptes singeln “Miss Decibel” från albumet “Sista Minuten”. Miss Decibel blev utvald till 2013 års sommarplåga. I april 2014 släpptes singeln “Se på mig nu” som gick in på Digilistan 4 maj och Sverigetopplistan 9 maj. Räkna med magisk stämning när Alibrorsh står på scenen!

 • Black Moose

  Black Moose

  Nästa stjärna som ansluter till Summer Invasion är ingen mindre än den trefaldige vinnaren av Kingsize Magazines “DJ of the year”- Dj Black Moose Black Moose har under sina år som DJ tagit hip hop-världen med storm. Han är en del av 50 Cents G-Unit, öppnat för artister som The Game, Ice Cube, 50 Cent, Young Jeezy, Mos Def m.fl. Vi är stolta över att presentera Black Moose och hoppas ni är redo för vinterns hetast partykryssning.

 • Elov & Beny

  Elov & Beny

  Elov & Beny grundades redan 2008 och slog igenom samma år med låten ”Singel och sökande” som tog duon till en 18:e plats på Sverigetopplistan. 10 år senare och med över 100 miljoner streams i bagaget är duon redo att skapa chartermagi på Summer Invasion.

 • Rasmus Gozzi & Louise Andersson Bodin

  Rasmus Gozzi & Louise Andersson Bodin

  Rasmus Gozzi och Louise Andersson Bodin är klara för Summer Invasion! Duon har släppt flera låtar tillsammans och Rasmus ligger även bakom Nordic Invasion-låten “Utomlands” som idag har över 4,5 miljoner spelningar på Spotify. Rasmus Gozzi & Louise Andersson Bodin har dessutom över 2 miljoner streams i månaden och ligger bakom hits som “Vi drar till Magaluf” “Tequila Roadtrips” och “Russebuss”. Rasmus Gozzi har senaste året även gjort musik med artister som Sean Kington, Lazee, Dogge Doggelito och Nordman mfl.

 

Summer Invasion

Vad är Summer Invasion?

 • 40 timmars party
 • Uppträdanden av artister och DJ:s
 • Bra utbud av barer och nattklubbar
 • Taxfree-shopping
 • Trivsamma hytter
 • Omtyckta restauranger
 • Möjlighet att uppleva Riga en heldag


Vill du jobba utomlands i sommar?
På kryssningen har du möjlighet att söka och få jobb till något av dessa resmål.

Profiler, DJ's, Crew, Beer Pong och framför allt massa sköna människor under ett och samma tak. En atmosfär som inte går att beskriva med ord, den måste upplevas.