SUMMER INVASION

26 januari 2018 | Romantika, Riga

Efter den slutsålda succén 2017 är det snart dags för Summer Invasion 2018! Följ med på Sveriges hetaste partykryssning. Årets mest efterlängtade event med profiler från Ayia Napa, Magaluf och Rhodos. Tillsammans beger vi oss ut på en 40 timmars partykryssning i sann medelhavsatmosfär med artister och uppträdanden varje kväll.

Medelhavets festparadis Ayia Napa, Magaluf och Rhodos samlas tillsammans på ett och samma hav under ett och samma tak för att skapa något utöver det vanliga. Summer Invasion är en ultimat kryssning för alla festglada. Alla som vill känna av den pulserande partystämningen är varmt välkomna.

Använd bokningskod: INVASION

Summer Invasion

Vad är Summer Invasion?

  • 40 timmars party
  • Uppträdanden av artister och DJ:s
  • Bra utbud av barer och nattklubbar
  • Taxfree-shopping
  • Trivsamma hytter
  • Omtyckta restauranger
  • Möjlighet att uppleva Riga en heldag


Vill du jobba utomlands i sommar?
På kryssningen har du möjlighet att söka och få jobb till något av dessa resmål.

Profiler, DJ's, Crew, Beer Pong och framför allt massa sköna människor under ett och samma tak. En atmosfär som inte går att beskriva med ord, den måste upplevas.

 

ON STAGE

➤ LBSB - Lika bär smaka bäst Gruppen har under sina tre aktiva år släppt låtar som Aristobär, Pumpa Den och Nattuggla. Samtliga låtar ligger i topp och har som om inte de vore nog sålt platina. LBSB är kända för sina galna live-framträdanden. Räkna med ett uppträdande i klass för sig på Summer Invasion!

➤ Ken Ring Ken Ring är utan tvivel en av svensk populärkulturs mest omtalade artister. Stenhård rappare, ömsint berättare och en uttolkare av den svenska folksjälen. Efter de stora framgångarna i TV4:s Så mycket bättre är han numera även känd i de breda folklagren. Över 50 miljoner streams på Spotify talar för sig självt!

➤ Black Moose Trefaldig vinnare av Kingsize Magazines "DJ of the year". Black Moose har under sina år som DJ tagit hip hop-världen med storm. Han är en del av 50 Cents G-Unit, öppnat för artister som The Game, Ice Cube, Wiz Khalifa, 50 Cent, Young Jeezy, Mos Def m.fl.

➤ Dogge Doggelito & Rasmus Gozzi Det går knappast att prata om svensk hiphop idag utan att nämna The Latin Kings och dess frontfigur och rappare Dogge Doggelito. De senaste åren har Dogge tillsammans Rasmus Gozzi skapat poplåtar som bland Nordic Invasion-låten "Utomlands" som idag har 3 miljoner spelningar på Spotify.

ÖVRIG INFORMATION:

Avreseort: Stockholm, Värtahamnen
Resa: Stockholm - Riga (tur & retur)
Avresa: 26/1 17:00
Hemkomst: 28/1 10:30
Ålder: 18 år

Giltigt Pass eller Nationellt-ID krävs.

Vid frågor kontakta gärna oss på info@nordicinvasion.se
EVENT FACEBOOK (https://www.facebook.com/events/118215385475741/)

PRIS FRÅN 790:-/PERSON

 

Upplev årets hetaste kryssning. Först till kvarn.
Ingår: Båtresa, del i B-hytt vid köp av hel hytt.

Prislista och hyttkategorier →
HYTT PERS PRIS
B-hytt 4 pers 790:-
3 pers 890:-
2 pers 990:-
1 pers 1890:-
A-hytt 4 pers 890:-
3 pers 990:-
2 pers 1090:-
1 pers 1990:-
Deluxe-hytt 2 pers 3500:-
1 pers 6400:-
Executive Suite 2 pers 6000:-
1 pers 9600:-