Reguljärresa till Riga

Du väljer själv om du vill resa enkel väg, tur och retur eller stanna några nätter i land. Du tar enkelt med dig bilen om du önskar.

På vägen har du tillgång till hela utbudet ombord på Isabelle och Romantika; restauranger och taxfree-shopping, barer och underhållning. Vill du stanna några nätter och utforska Lettlands charmiga huvudstad? Se våra prisvärda hotellpaket i Riga »

Missa inte att bli medlem i Club One för exklusiva erbjudanden och rabatter! Extra bra medlemspriser på alla bilpaket: upp till 10% rabatt som bronze-medlem, upp till 20% rabatt som silver-medlem och upp till 30% rabatt som gold-medlem.

Reguljärresa Riga

REGULJÄRRESA

Boka en reguljärresa till Riga. Du väljer själv om du vill resa enkel väg eller tur/retur. På resan dit har du tillgång till hela utbudet ombord Isabelle och Romantika. Pris från 1070:-/hytt enkel resa* (1-4 personer).
* För exakt pris - se bokningsmotorn.
Boka reguljärresa till Riga »Boka reguljärresa till Riga »

 
Bilresa till Riga

REGULJÄRRESA MED BIL

Från Riga når du vackra Jurmala och en kuststräcka perfekt för bil. Boka en reguljärresa och lägg till din bil enkelt i bokningen. Pris från 1330:-/hytt och personbil enkel resa* (1-4 personer).
* För exakt pris - se bokningsmotorn.
Boka reguljärresa till Riga »Boka reguljärresa till Riga »