Res reguljärt till Åbo

Du väljer själv om du vill resa enkel väg, tur och retur eller stanna några nätter i Åbo. Ta med bilen och upptäck mer.

Åbos gator, torg och byggnader vittnar om livet från medeltid till nutid. Äventyrsbadet på Sokos Hotel Caribia, vattenparken JukuPark och Muminvärlden i Nådendal står högt på önskelistan bland barn. Nådendal Spa Hotel en pärla för alla. Utbudet ombord på Galaxy, Östersjöns bästa nöjeskvarter, får du på köpet. Missa inte våra prisvärda hotellpaket.

Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, samt exklusiva erbjudanden ombord och iland! Extra bra medlemspriser på alla bilpaket: upp till 10% rabatt som bronze-medlem, upp till 20% rabatt som silver-medlem och upp till 30% rabatt som gold-medlem.

Reguljärresa Åbo kvällsavgång

REGULJÄRRESA

Boka en reguljärresa till Åbo. Du väljer själv om du vill resa enkel väg eller tur/retur. På resan dit har du tillgång till hela utbudet ombord Galaxy. Pris från 640:-/hytt enkel resa (1-4 personer).

Reguljärresa till Åbo med bil kvällsavgång

REGULJÄRRESA MED BIL

Från Åbo når du både Helsingfors enkelt och städer i närheten av Åbo. Boka en reguljärresa och lägg till din bil enkelt i bokningen. Pris från 694:-/hytt och personbil enkel resa (1-4 personer).

Galaxy

GALAXY

Artister ombord

ARTISTER OMBORD

På Galaxy uppträder artister som passar alla intressen och smaker. Under våren kan vi presentera ett stjärnspäckat schema med något för alla åldrar.
Artistlista →