-SNOFED-
Skoterkryssning

14 november 2019 | 23H Galaxy, Åbo

 

 

Vi måste tyvärr meddela att denna kryssning blivit inställd.


ETT TREVLIGT DYGN OMBORD PÅ EN KRYSSNING MED GALAXY!

Skoterkryssningen 2019 kastar loss den 14 november för ett dygns skoterresa på havet där skoterintresserade träffas och trivs! Intressanta seminarier, föreläsningar och mässa. För att delta i Skoterkryssningen, boka online via knappen nedan med bokningskod NOJE VIP eller ring 08-666 33 33 och uppge bokningskod Skoterkryssning.

Träffa utställare, umgås med likasinnade skoter- och friluftsmänniskor, prata med kända skoterprofiler och få inspiration till din egen skoteråkning genom att lyssna på entusiasmerande föredrag.

Kryssningen fylls med nöjen, musik och underhållning av varierat slag. Du äter och dricker gott. Du kan njuta av restaurang Grill House generösa meny. Tavolàta bjuder på italienskt eller varför inte slå på stort med dina bästa vänner – frossa i havets läckerheter och njut av havsutsikten från Happy Lobster – Östersjöns bästa fisk- och skaldjursrestaurang.

Skotermässa och föreläsningar sker i fartygets konferensavdelning och föreläsningslokaler under ett helt dygn! Dags att mönstra på!

/Vi ses!
 

 • Pris från 350:– /pers
  I priset ingår: underhållning, alla föreläsningar, events, mässa etc. Priset gäller för del i E-hytt.

  MÄSSA OMBORD
  Är du intresserad av att ställa ut på mässan under kryssningen?
  Kontakta SNOFED:s kansli för mer information kring detta. OBS! Begränsat antal platser.

  https://www.snofed.se/kontakta-oss/
  Telefon SNOFED kansli: 0620-683590

  Mer information: www.snofed.se
  www.facebook.com/Snofed/

 • Pinkhink

  PINK HINK:
  Är de det, Pink Hink? Är de Sveriges Nödvändigaste Partyband? Ja, många tycker det. Med 20 år i branschen har de, från att ha börjat med att harva omkring på mindre fester, nu blivit ett etablerat namn med spelningar över hela landet. I Aftonbladets omröstning ”Sveriges bästa coverband” kom de på andra plats våren 2009 vilket pratar sitt tydliga språk… After-ski, after-beach, företagsevents, midnattsshower på krogen samt samarbete med etablerade och välkända svenska artister är idag det som fyller Pink Hinks spelplan.

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på sista minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

  Bli medlem