Skepp & Skoj 2019

8-9 april 2019 - Galaxy, Åbo

 

 

Åk med på vårens häftigaste kryssning! Den 8 april arrangerar Smart Senior, tillsammans med ReseSkaparna, succékryssningen Skepp & Skoj – bara för 55 plussare! Ombord bjuds du på storslagen underhållning, god mat, inspirerande mässa och ReseSkaparnas reseshow.

Avgång: måndagen den 8 april kl 19.30 från Värtahamnen, Stockholm
Åter: tisdagen den 9 april kl 18.15

Bokas online eller via telefon: 08 666 33 33. Vid telefonbokning uppge bokningskod: SKEPP EJ MEDLEM.
Bokar du online behöver du ingen bokningskod såvida du inte redan är medlem hos Smart Senior elller kund hos Reseskaparna, uppge då den bokningskod du fått från arrangören och få 150 kr i rabatt per person (medlemspris).
 

Boka online

Boka online

 

 • Missa inte denna sista chans att se Hits of the 60's ombord på Skepp & Skoj!

  Sista chansen – missa inte Hep Stars och Hits of the 60’s!


  Succébandet Hits of the 60's har fått fartyget att gunga på Skepp & Skoj tidigare. Detta blir dock sista gången du har chans att uppleva Hep Stars och Hits of the 60's på Skepp & Skoj – missa inte detta!

  Hits of the 60's består av Svenne Hedlund, Clabbe af Geijerstam, Lennart Grahn & Janne Önnerud. De gör en gemensam sak – ett unikt samarbete där dom lirar de gamla hitlåtarna från tiden när dom var med i Sveriges populäraste popband under 60-talet!

 • Dansa till Streaplers ombord på Skepp & Skoj!

  Dansa till Streaplers!


  Streaplers är ett av de populäraste dansbanden i Sverige och vi glädjer oss verkligen att få ha detta band på vår kryssning Skepp & Skoj 2019!

  Streaplers bildades redan 1959, och spelade in sin första skiva 1961. Det stora genombrottet var "Diggety Doggety" som petade ner Beatles från första platsen på Tio i Topp. Sedan följde hits som "Mule Skinner Blues", "Rockin Robin" med flera. Och många hits har släppts efter det. Streaplers har spelat i hela 56 år och lika många plattor har de släppt. Deras senaste album heter King River.

 • Ta en sväng om på skoldansen ombord på Skepp & Skoj!

  Skoldans med Clabbe!


  Clabbe bjuder upp till skoldans med en härlig blandning av bugg, dans, tryckare och rock. Vid skivspelaren står han och spelar alla de ”gamla godingarna”! Vad sägs om "Oh Carol", "Only the lonely", "Be bop a lula", "Do you wanna dance" med flera, i en aldrig sinande ström av minnesvärda låtar!

 • Missa inte Lennie Normans

  Gubbvarning med Lennie Norman!


  Lennie Norman är en av Sveriges första stand-up komiker och fick ett snabbt genombrott 1989. Under åren har han hunnit göra lp, cd, video och ett otal tevejobb, bland annat gjorde han över hundra direktsända ”Måndags-klubben” tillsammans med Claes Malmberg på 90-talet. 2011 kom han ut med humorboken ”Gubbvarning” och 2013 kom ”Mera Gubbvarning” och i oktober 2016, efter över 60 000 sålda ex, kom de ut i en samlingsvolym ”Gubbvarning Samlingsvolym”. Under 2017-2018 har han rest runt I Sverige med sin enmansföreställning “Gubbvarning”.

 • Missa inte Alexzandra Wickman ombord på Skepp & Skoj!

  Alexzandra Wickman – ett nytt stjärnskott!


  Alexzandra Wickman har många strängar på sin lyra och spås en lysande framtid och hon bidrar med nytt och fräscht ombord på Skepp & Skoj! Alexzandra är en artist, låtskrivare och musikproducent med en stor passion för country- och bluegrassmusik. Hon driver sin egen låtskrivarskola där hon också undervisar i sång, piano, gitarr och skivproduktion. Hon har producerat, skrivit och gett ut två countryskivor och åker nu mellan Nashville och Sverige där hon skriver och spelar in ny musik.

  Alexzandra har varit programledare i P4´s "P4 Country” där Kalle Moraeus var hennes sidekick. Ombord på Skepp & Skoj kommer Kalle & Alexzandra framföra ett par låtar av Dolly Parton men även något av hennes egen låtskatt. Alexzandra skrev även tillsammans med Thomas G:son Roger Pontares bidrag 2018 till Melodifestivalen, ”Himmel och hav”. Denna tjej spås en lysande framtid!

 • Missa inte Kalle Moreaus ombord på Skepp & Skoj den 8-9 april!

  Härliga folkkäre Kalle Moreaus!


  Det är med stor glädje vi välkomnar Kalle Moreaus ombord på Skepp & Skoj 2019! Det har hänt mycket i Kalle Moreaus liv sedan han på sin fyraårsdag fick en mandolin i present av sina bröder. Via kommunala musikskolan vidare till musik-konservatoriet i Falun, studier i Göteborg och slutligen en ordinarie plats i Kungliga Filharmoniska Orkestern där han äntligen kunde titulera sig Filharmoniker.

  Resten är en kreativ explosion för en av våra mest folkkära artister. Här ett axplock: Nyckelfigur i både BAO, Orsa Spelmän och turnérande med dem och bandet ”Hej Kalle”. Sju säsonger med SVTs ”Moreaus med mera”. En hel drös julshower med Sveriges absoluta artistelit genom åren. Åtskilliga turnéer, medverkan i bl a Allsång På Skansen, Så Ska Det Låta, På Spåret och Körslaget. Och festen fortsätter.

 • Clabbes hörna!


  I Clabbes hörna får vi träffa en del av artisterna och lära känna dem lite bättre. Clabbe ställer frågor vi kanske gått och funderat på och det kan även hända att vi får veta en och annan hemlighet…

 • Mässa och reseshow!


  Ombord arrangeras en inspirerande mässa med intressanta utställare – och ReseSkaparna bjuder på en härlig reseshow!

OM RESAN

HUR? Vi kryssar med Silja Galaxy till Åbo. Bussanslutning finns från ett flertal orter i landet.
NÄR? Avgång måndagen den 8 april kl 19.30 och hemkomst tisdagen den 9 april kl 18.15.
VAR? Värtahamnen i Stockholm.

PRIS: från 575:- /person.
Medlemspris: från 425:- /person
Priserna gäller del i 4-bäddshytt (kat E, ovan vattenlinjen). Tillägg för övriga hyttkategorier.

I PRISET INGÅR:
Hyttplats och båtresa (avser del i 4-bäddshytt kat E), välkomstdrink, inspirerande mässa, ReseSkaparnas reseshow samt stort underhållningspaket.
 

HUR DU BOKAR:

Boka online eller via Tallink & Silja Lines kundservice:
08-666 33 33
Uppge då bokningskod: SKEPP EJ MEDLEM
Medlemmar i Smart Senior samt kunder till ReseSkaparna anger bokningskoden ni fått från arrangören.

Arrangör av evenemanget: Smart Senior
Medarrangör: ReseSkaparna
Teknisk arrangör: Tallink Silja AB

PRISINFORMATION →

Priser nedan visas per person.

HYTT PERS PRIS
E-hytt 4 pers 575:-
3 pers 685:-
2 pers 745:-
1 pers 1125:-
B-hytt 4 pers 685:-
3 pers 755:-
2 pers 795:-
1 pers 1175:-
A-hytt 4 pers 765:-
3 pers 865:-
2 pers 945:-
1 pers 1425:-
A-dubbel 2 pers 975:-
1 pers 1425:-
A-premium 2 pers 1275:-
1 pers 1875:-
Deluxe-hytt 2 pers 1645:-
1 pers 2375:-
Suite 2 pers 1975:-
1 pers 2965:-
Executive Suite 2 pers 2305:-
1 pers 3525:-

 

INTE MEDLEM I SMARTSENIOR? Bli det på www.smartsenior.se/bli-medlem och ta del av det rabatterade priset.

 

Bussanslutningar

Silja Line erbjuder anslutningsbussar till/från flera orter med anslutning till Galaxyavgången och Värtahamnen. Anslutningsalternativ bokar du samtidigt som du bokar din båtresa.

Läs mer här

Via Smart Senior kan du också boka anslutningsbuss från Malmö, Helsingborg, Ljungby, Värnamo, Jönköping. Läs mer här.

VÄLJ TILL MÅLTIDER

I samband med bokningen väljer du till de måltider du önskar. Förutom buffén finns ett flertal restauranger med á la carte. Vi rekommenderar att boka bord i samband med bokning då platsantalet är begränsat.

Läs mer här