Skepp & Skoj 2021

NYTT DATUM! 26 april 2021 | 23H Galaxy

 

 

Åk med på vårens häftigaste kryssning! Den 26 april arrangerar Smart Senior, tillsammans med ReseSkaparna, succékryssningen Skepp & Skoj – bara för 55 plussare! Ombord bjuds du på härlig underhållning, god mat och en inspirerande mässa.

Avgång: måndagen den 26 april kl 19.30 från Värtahamnen, Stockholm
Åter: tisdagen den 27 april kl 18.15

Bokas online eller via telefon: 08-666 33 33. Vid telefonbokning uppge kod: SKEPP & SKOJ.
Bokar du online behöver du ingen bokningskod såvida du inte är medlem hos Smart Senior eller kund hos Reseskaparna. Då får du ett rabatterat pris per person. För att erhålla rabatten ska du uppge den bokningskod som finns på www.smartsenior.se/skeppskoj när du är i inloggat läge. Kunder till ReseSkaparna får bokningskoden för rabatterat pris av sin kontakt hos ReseSkaparna.
 

PRISINFORMATION →

Priser nedan visas per person.

HYTT ANTAL PRIS/PERS
E-hytt 4 pers 575:-
3 pers 685:-
2 pers 745:-
1 pers 1125:-
B-hytt 4 pers 685:-
3 pers 755:-
2 pers 795:-
1 pers 1175:-
A-hytt 4 pers 765:-
3 pers 865:-
2 pers 945:-
1 pers 1425:-
A-dubbel 2 pers 975:-
1 pers 1425:-
A-premium 2 pers 1275:-
1 pers 1875:-
Deluxe-hytt 2 pers 1645:-
1 pers 2375:-
Suite 2 pers 1975:-
1 pers 2965:-
Executive Suite 2 pers 2305:-
1 pers 3525:-

 

Boka online

Boka online

 

Artister och program för kryssningen är preliminärt
Artister och program för kryssningen är preliminärt

 • Missa inte att se Hits of the 60's ombord på Skepp & Skoj!

  På allmän begäran! Hep Stars och Hits of the 60’s hänger med!


  Det omåttligt populära succébandet Hits of the 60's har fått fartyget att gunga på Skepp & Skoj tidigare. Suget efter att få återse dessa ”gubbar” ombord var enormt och du har nu chans att uppleva Hep Stars och Hits of the 60's ombord på Skepp & Skoj ännu en gång!

  Hits of the 60's består av Svenne Hedlund, Clabbe af Geijerstam, Lennart Grahn & Janne Önnerud. De gör en gemensam sak – ett unikt samarbete där de lirar gamla hitlåtar från tiden när de var med i Sveriges populäraste popband under 60-talet!

 • Dansa till Micke Ahlgrens ombord på Skepp & Skoj!

  Dansa till Micke Ahlgrens!


  Ett av Sveriges mest uppskattade publikdragande dansband med låtarna du känner igen och älskar. Alltid lättdansat, musikaliskt, svängigt och publikvänligt.

 • Missa inte Louise Hoffsten ombord på Skepp & Skoj!

  Älskade Louise Hoffsten!


  Den älskade sångerskan Louise Hoffsten föreläser om hur det är att leva med MS och hur det har påverkat hennes liv. Hon berättar hur det var att få diagnosen för nästan 20 år sedan. Trots sjukdomen valde hon att fortsätta vara en aktiv sångerska och låtskrivare, som berör många djupt med berättelser om sitt liv, om bluesen i vår tillvaro och om varför vi ska återvinna det vi slängt bort. Humor och allvar går hand i hand.

  Louise talar samtidigt om hur det är att hitta ljuset i mörkret. Hennes berättelse bygger på boken ”En näve grus” som hon skrev tillsammans med författaren Lena Katarina Swanberg. Boken handlar om hur det är att leva med en kronisk sjukdom och hur diagnosen har påverkat Louises liv för all framtid Här på kryssningen får du även se Louise gästa Hits of the 60´s.

 • Ta en sväng om på skoldansen ombord på Skepp & Skoj!

  Skoldans med Clabbe


  Förra årts succé! Clabbe bjuder även i år upp till skoldans med en härlig blandning av bugg, dans, tryckare och rock. Vid skivspelaren står han och spelar alla de ”gamla godingarna”! Vad sägs om "Oh Carol", "Only the lonely", "Be bop a lula", "Do you wanna dance" med flera, i en aldrig sinande ström av minnesvärda låtar!

 • Missa inte magin med John Houdi ombord på Skepp & Skoj!

  MagiComedy™ med John Houdi


  John Houdi är en av de mest rutinerade och eftertraktade magiska entertainers vi har i dag i Norden. Hans fräscha och originella mix av humor, buktaleri och trolleri – något han själv kallar MagiComedy™ – har gjort honom till en populär och återkommande artist på event, shower och TV i Sverige och runt om i världen.

  John Houdi är magikern, komikern, buktalaren som du sett på Allsång på Skansen, Bingolotto, Go’Kväll bland mycket annat. Som skådespelare har han dykt upp i dramakomedier som Lite Som Du, Solsidan, Torpederna samt som röstskådespelare gjort röst i Disneys Frost m m. Det var hans flexibilitet och förmåga att kommunicera med en bred publik som gjorde att världsartisten Julio Iglesias valde John som sin opening act på sin europaturné.

  John Houdi har uppträtt för alla sorters människor från glada kroggäster i Sverige till världsartister inom idrott och showbusiness samt politiker, diplomater och kungligheter från hela världen.

  Han har vunnit ett flertal priser för sin skicklighet. Förutom att han blivit vald till Årets Artist av Svenska Eventakademin har han bland annat fyra Svenska- och nio Nordiska mästerskap i trolleri. Han rankas också som en av Europas bästa buktalare.

 • Missa inte Kalle Moreaus ombord på Skepp & Skoj den 8-9 april!

  Clabbes hörna!


  I Clabbes hörna får vi träffa en del av artisterna och lära känna dem lite bättre. Clabbe ställer frågor vi kanske gått och funderat på och det kan även hända att vi får veta en och annan hemlighet…

 • Inspirerande mässa!


  Ombord arrangeras en inspirerande mässa med intressanta utställare.

OM RESAN

HUR? Vi kryssar med Galaxy till Åbo. Bussanslutning finns från ett flertal orter i landet.
NÄR? Avgång måndagen den 26 april kl 19.30 och hemkomst tisdagen den 27 april kl 18.15.
VAR? Värtahamnen i Stockholm.

PRIS FÖR MEDLEMMAR: från 425:- /person.
PRIS FÖR ICKE MEDLEMMAR: från 575:- /person
Priserna gäller del i 4-bäddshytt (kat E, ovan vattenlinjen). Tillägg för övriga hyttkategorier.

I PRISET INGÅR:
Hyttplats och båtresa (avser del i 4-bäddshytt kat E), välkomstdrink, inspirerande mässa samt det stora underhållningspaket.

FÖR MER INFORMATION: www.skeppskoj.se  

HUR DU BOKAR:

Boka online eller via Tallink & Silja Lines kundservice:
08-666 33 33
Ange bokningskod: SKEPP & SKOJ
För att få medlemspris anger medlemmar i Smart Senior den bokningskod som finns på www.smartsenior.se/skeppskoj när man är i inloggat läge. Kunder till ReseSkaparna får bokningskoden av sin kontakt hos ReseSkaparna.

Arrangör av evenemanget: Smart Senior
Medarrangör: ReseSkaparna
Teknisk arrangör: Tallink Silja AB

PRISINFORMATION →

Priser nedan visas per person.

HYTT ANTAL PRIS/PERS
E-hytt 4 pers 575:-
3 pers 685:-
2 pers 745:-
1 pers 1125:-
B-hytt 4 pers 685:-
3 pers 755:-
2 pers 795:-
1 pers 1175:-
A-hytt 4 pers 765:-
3 pers 865:-
2 pers 945:-
1 pers 1425:-
A-dubbel 2 pers 975:-
1 pers 1425:-
A-premium 2 pers 1275:-
1 pers 1875:-
Deluxe-hytt 2 pers 1645:-
1 pers 2375:-
Suite 2 pers 1975:-
1 pers 2965:-
Executive Suite 2 pers 2305:-
1 pers 3525:-

Skepp & Skoj bokas online eller via telefon 08-666 33 33. Ingen bokningsavgift.


VÄLJ TILL MÅLTIDER

I samband med bokningen väljer du till de måltider du önskar. Förutom buffén finns ett flertal restauranger med á la carte. Vi rekommenderar att boka bord i samband med bokning då platsantalet är begränsat.

Läs mer här

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på sista minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

  Bli medlem