SILJA ROCK 2018

27-29 april 2018 | Silja Symphony, Helsingfors

Fill your head with ROCK!

Fredagen den 27 april 2018 kl 14.00 lägger vi landgången på plats, så att ni kan äntra Silja Symphony för en rock ´n roll resa deluxe. Gågatan väntar på er, större och fler upplevelser än någonsin tidigare! With the greatest line up of British female rock, ever put together! Som vanligt ligger vi i bräschen när det gäller att vara innovativa inom musikvärlden. Vi som första rockfestival ser till att 50% av våra artister är kvinnor!

För information och ytterligare information om banden, se www.balticevents.se.

 

Information in English →

 

KVINNOR STÅR I RAMPLJUSET PÅ VÅR JUBILEUMSKRYSSNING 2018!

GIRLSCHOOL

The Grand Ladies of Rock GIRLSCHOOL Bandet bildades redan 1978 och är fortfarande väldigt aktiva. Har bl.a. spelat på Wacken dit bara de bästa är välkomna. Nu kan de också lägga till Silja Rock och den första kvinnliga Rockfestivalen…

Syteria

SYTERIA representerar den unga nya generationen av Brittisk Rock ´n Roll. En trio tjejer med oerhörd spelskicklighet och en man som får verka i bakgrunden…känner ni igen det?

Lyssna på Syteria via YouTube här →

Violet Janine

Violet med band är ett svenskt rockband inspirerat av den klassiska rockgenren. Färgen och smaken av Violet är precis vad du förväntar dig när du ser det här bandet!

Lyssna på Violet via YouTube här →


 

Fleetwood Bac

Ingen född mellan 1950-1980 har missat Fleetwood Mac och deras otroliga repertoar. Även om inte alla textrader ligger kvar i hårddisken så kan man ju nynna och minnas. Tur då att en akustisk låt som Albatross finns. Vad säger ni om följande; Black Magic Women, Oh Well, The Green Manalishi, For your love, Dreams, Don´t Stop, Tusk, Little Lies m.fl. m.fl.


 

Rock Godness

Ett Brittiskt all-female heavy metal band som startade 1977 av systrarna Jody och Julie Turner. De har nu återvänt med en 3 sång EP. Tja, det har bara tagit dem 30 år, men äntligen har den ursprungliga, klassiska ROCK GODDESS-trion släppt en ny produkt. Det här är Rock Goddess 2017, fortfarande tack och lov kopplade till hur de var 1983, men tar det till en ny nivå

Lyssna på Rock Godness via You Tube →


 

The Amorettes

The Amorettes exploderade på den Internationella music-scenen i början av 2015, detta i samband med utgivandet av deras hyllade album Game On. Detta följdes sedan upp med en UK tour, som speciella gäster till Rock Legends, Europe och Black Star Riders. The Amorettes visar inga tecken på att sakta ner, eftersom de fortsätter att leverera mer av sin grusiga, punk-tända Rock 'n Roll-explosion!

Lyssna på The Amorettes via YouTube →


 

Ellinor Asp

Den alldeles unika, fantastiska, skönsjungande musikvirtuosen Ellinor Asp är tillbaka på sin plats. Hon kommer att ta emot oss alla på Symphony fredag den 27 april på gågatan med sin flygel och en utlovad överraskning. När hon ändå är ombord så missar vi inte chansen att hon är en av de artister som medverkar till 50/50 fördelningen mellan könen vilket gör SILJA ROCK till en unik musikfestival öppen för alla. Ni kommer att få en rock n´ roll hyllning av hennes band Beastie Girls under lördagen som inte går av för hackor.

Lyssna på Ellinor Asp via YouTube →

 

Som tidigare år kommer det också bli grymma manliga akter!

 

Syd&Ekman

Med sitt koncept ”Det bästa från Gyllene Tider och Freestyle” har dom levererat sin positiva energi på allt från festivaler till företagsevent och tillsammans med de allra bästa banden runt om i Sverige.

LYSSNA PÅ Syd&Ekman VIA YOUTUBE HÄR →

Noice

Noice slog 1980 igenom över en natt efter att ha medverkat i TV-programmet Måndagsbörsen med hitlåtarna ”En kväll i tunnelbanan” och ”I natt e hela stan vår”. Tonåringarna sålde 100 000 ex av debutalbumet Tonårsdrömmar och kom att bli en av de största svenska rockgrupperna genom tiderna. Noice bjuder sin stora och entusiastiska publik på en högoktanig rockshow där gruppens alla superhits ingår.

LYSSNA PÅ Noice VIA YOUTUBE HÄR →

Handsome

Göteborgsbandet som bara blir vackrare för varje år står redan nu i Värtaterminalen för att kliva ombord. Med kärlek, glöd och sällan skådad energi ger de oss årligen en glädje-boost som räcker fram till jul. Med So-Fine i spetsen så vet vi att den feminina sidan av bandet högprioriteras på 2018 års kryssning. Vi älskar er och längtar så efter er.

Se bandet på Facebook →

The Purple

Bandet The Purple består av medlemmar hämtade från olika kända band, som bl.a. Glenn Huges band, MSG, Alien, Rock of Ages och Skinloop. Nu turnerar de tillsammans och bandets repertoar består till 100 procent av Deep Purple-låtar från 1970 och framåt. De kommer att bjuda på en fantastisk liveshow för alla som gillar Classic Rock. Alla i The Purple är stora fans av låtarna Deep Purple gjord på 70 och 80-talet. Målet är att utföra låtarna med samma nerver, glöd, passion och energi. De kommer ge er ett minne för livet.

Ozzy the coverband

Marcus Rubin med band kommer att vända upp och ner på Symphony det råder det inga tvivel om. Mannen har en bra röstlikhet och med superproffs i ryggen så är soundet otroligt. Sen kan man ju undra om Marcus spastiska gång och rörelsemönster är inövat eller kanske ärvt efter Ozzy? En sak är dock säker ni som står längst fram under konserten bör nog ha paraply....

LYSSNA PÅ Ozzy the coverband VIA YOUTUBE HÄR →

Bonafide

Bonafide betyder genuin och äkta vilket detta band verkligen är. Man spelar rock precis som det ska vara och den ger både energi och glädje som smittar från scen till publiken. Bonafide har genom hårt arbeta skaffat sig en position både inom Sverige och utanför landets gränser. man har stått på ett otal festivalscener och stadsfester och klubbscener. Detta är ett band ni inte vill missa! So fill your head with rock`n´roll.....

LYSSNA PÅ Ozzy the coverband VIA Spotify HÄR →

Bokning

 

På med peruken och head banga, vi skall göra en kryssning ni inte sett maken till tidigare. För information, se www.balticevents.se. Gå in på balticevents.se/silja-rock-2018-banden. Artister och band kommer presenteras här vart efter de blir klara!

Bokning online ovan eller via telefon 08-666 33 33.

Klicka för prisinformation →
HYTTKATEGORI PERSONER/HYTT PRIS/PERSON
C-hytt 4 pers 790:-
3 pers 900:-
2 pers 1300:-
1 pers 2290:-
B-hytt 4 pers 1090:-
3 pers 1200:-
2 pers 1600:-
1 pers 2790:-
Promenade-hytt 4 pers 1190:-
3 pers 1400:-
2 pers 1800:-
1 pers 3190:-
A-hytt 4 pers 1290:-
3 pers 1500:-
2 pers 1900:-
1 pers 3390:-
Familjehytt 4 pers 1690:-
Deluxe-hytt 2 pers 2520:-
1 pers 4850:-
Commodore 2 pers 4020:-
1 pers 7850:-
Executive Suite 2 pers 6030:-
1 pers 12060:-

Maten ombord

GRANDE BUFFÉT

Siljas buffé bjuder på en trendigare och modernare tolkning av gamla favoriter och nya smaker. Internationella smaksensationer och ett hälsosammare tänk. Spara pengar genom att förboka brunch/frukost och buffemiddag i samband med resan. Inför resan kan det också vara skönt att ha allt förberett och klart!

MÅLTIDER

Lördagsbrunch i Grande buffét 08.00-12.00
Bufféfrukost i Grande Buffét söndagen den 29 april
Middagsbuffé inkl dryck

Tavolàta RISTORANTE ITALIANO

Tavolàta Ristorante Italiano serverar bästa maten och vinerna från Italien. Njut av moderna smaker och färska råvaror. Nu går det också att få vissa maträtter veganska. Tavolàtas egen Salumeria hittar du i hjärtat av restaurangen, här finns oemotståndliga delikatesser. Och det går bra att köpa med sig hem. Förboka bord i samband med din resa.