Scandic Simonkenttä

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ett modernt, skandinaviskt hotell, bara ett stenkast från bussterminalen, tunnelbanan och järnvägsstationen. Ligger mellan Kampens och Forums affärscentra, nära till både krogar, shopping och sevärdheter. Från hotellets restaurang har du en fin utsikt över staden.

Ingår: 
Båtresa t/r med del i B-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl. frukost.

FR 1250:- /PERS
UPP TILL 20% RABATT MED Club One

 

INFORMATION OCH FACILITETER

SCANDIC SIMONKENTTÄ  
ADRESS Simonsgatan 9 / Simonkatu 9, 00100 Helsingfors
TILL CENTRUM 0 KM
TILL HAMNEN 1,5 KM
ANTAL RUM 360
VÅNINGAR 8
BASTU / POOL / GYM JA / NEJ / JA
RESTAURANG / BAR / NATTKLUBB JA / JA / NEJ
KONFERENSLOKALER Upp till 80 personer
ÖVRIG INFO

TV, telefon, gratis WiFi, tillgänglighetsanpassande rum finns. Check-in från kl 15. Check-out kl 12.

Bästa tipsen

Hotellpaket

KLASSIKERN Förläng din resa till Helsingfors och bo kvar en natt på Scandic Simonkenttä. Ett modernt, skandinaviskt hotell, bara ett stenkast från bussterminalen, tunnelbanan och järnvägsstationen, med nära till allt för dig som vill strosa i staden!


Fr 1250:– /pers
Ingår: båtresa t/r i B-hytt, en hotellnatt i dubbelrum inkl. frukost.

Boka nu

Sightseeing i HELSINGFORS

UPPLEV MERFölj med på en stadsrundtur som tar dig till de mest intressanta sevärdheterna i Helsingfors. Stanna till vid Sibeliusmonumentet och (om tid finns) Tempelplatsens kyrka. Boka rundturen i samband med din resa. Läs mer här.
 

Fr 294:– /vuxen

Boka nu

Sea Life

UNDERVATTENSVÄRLD Passa på att besöka undervattensvärlden Sea Life när du besöker Helsingfors på ett hotellpaket. Följ med på en sagolik resa bland bassängens invånare som hajar, pirayor, pilgiftsgrodor, rockor, maneter, sjöhästar och andra havsdjur. Boka i samband med din resa. Läs mer här.


Pris 157:– /vuxen

Boka nu

Aktivera dig i Helsingfors

IDYLLISKA DAGSUTFLYKTER, VATTENLEKAR OCH EXOTISKA DJUR FÖR HELA FAMILJEN Helsingfors är inte bara en vacker designstad utan även en guldgruva för familjer som vill aktivera sig. Här hittar du allt från lyxiga spa och vattenparker till djurparker och världsarv. Det finns något för alla åldrar och smaker. Från lågaktivt till högaktivt.

Läs mer

Betrakta i Helsingfors

MODERN KONST, PRIVATA HEM OCH NATIONALHISTORIA Finland är känt för sin formgivning och design. Detta märks inte minst i utbudet av muséer. Vem vill inte stiga in i Alvar Aaltos hem? Eller får en inblick i Helsingforsbornas vardagsliv? Staden erbjuder även traditionell och experimentell konst i alla dess former och för alla smaker. Helsingfors är en kulturstad att räkna med.

Läs mer