Party Weekends
på Silja Line presenterar:

Royal Rumble

 

Missa inte årets fetaste festivalkryssning med artister som Hoffmaestro, Kaliffa, Näääk & Nimo och Jack Moy Live på Baltic Queen den 16 februari.

Med på resan har vi även DJ Sugarcane, Ovö, Nathan K & Dennis Doff. Royal Rumble avgår fredagen 16 februari kl 18:30 från Stockholm och är åter i Stockholm 16:00 dagen därpå.

Kryssning fr 200:- /pers
 

BOKA DIREKT

BOKA DIREKT

 

 

Artister

 • Hoffmaestro

  Hoffmaestro

  Genom flitigt turnérande har Hoffmaestro cementerat sin position som ett av landets bästa liveband. Superhiten "Highway man" från 2008 har över 40 miljoner streams på Spotify. Under de senaste sju åren har Hoffmaestro varit ett av de mest flitiga banden, med en live-act som presenterar en unik kombination av disciplin och kaos. Alla som upplevt det kan intyga att Hoffmaestro är en ren naturkraft på scen.
   

  Boka

  Boka

 • Kaliffa

  Kaliffa

  Hoffmaestro-medlemmen Kaliffa Karlsson har under de senaste åren gjort stort avtryck på den svenska hiphop- och reggaescenen. Många har också hört honom i refrängerna på Näääk & Nimos hitsinglar ”Gungar fram” och ”Lyckliga gatan”. I november 2016 släppte Kaliffa sitt första soloalbum Kalibreraren, och han har under 2017 turnerat flitigt runt om i landet.
   

  Boka

  Boka

 • Näääk o Nimo

  Näääk & Nimo

  Näääk & Nimo behöver ingen närmare presentation för den som har koll på svensk hiphop. Med ett konstant flöde av album, EP:s, och singlar har de befäst platsen som två av de största namnen på den svenska hiphopscenen. Lyckliga gatan, Blåser min rök, Gungar fram, Den går bam, S.H.U.N.O och nu senast Går på moln. Listan över bangers från dessa herrar kan göras hur lång som helst.
   

  Boka

  Boka

 • Jack Moy

  Jack Moy

  Jack Moy släppte sitt debutalbum "All Alone On A Monday" på eget label 2014. Låtar som "Charlies Bird", "They Told Me So", "Whiskey and Maria" och "Drugs n' Other Stuff" har flitigt spelats på radiokanaler som P3, P4, NRJ och Bandit Rock. Jack Moy är en hyllad liveakt där publiken sjunger med från första låten, och han har genom åren spelat på utsålda klubbar så som Debaser Medis, Babel och Sticky Fingers samt på festivaler som t.ex. Hultsfred. Jack är aktuell med inspelning av nytt album och släppte nyligen första singeln "White Trash Lucky" från kommande album.
   

  Boka

  Boka

Bussanslutningar

Lite längre resväg? Till denna avgång erbjuder vi förmånliga bussanslutningar från flertalet städer och orter i Sverige. Följ länken nedan för att läsa mer om våra bussanslutningar.

LÄS MER

Baltic Queen

Baltic Queen ersätter Galaxy för denna avgång. Rutten går Stockholm - Mariehamn - Stockholm, avgångstiden är ändrad till 18.30. Följ länken nedan för att läsa mer om fartyget, hytter m.m.

LÄS MER