Spa i Riga

 

FEMSTJÄRNIGT I SEX VÅNINGAR

Våra baltiska grannländer har sedan en längre tid varit kända för sina prisvärda spa-anläggningar som håller hög klass och god kvalitetet. Men - det finns spa och det finns Spa med stort S. Lettland stoltserar med Baltikums i särklass lyxigaste femstjärniga anläggning - ESPA mitt i centrala Riga. Ett exklusivt day spa i sex våningar i en av stadens många vackra Art Nouveau fastigheter. Ett absolut måste för alla sanna livsnjutare.

BASTU, POOL OCH RELAX

Redan i entrén möts du av en sober inramning där den enhetligt mörkviolettklädda personalen omedelbart riktar uppmärksamhet mot dig. Efter en enklare inskrivningsprocedur leds du varsamt in i det omfamnande spakomplexet och upp till de fräscha, väldoftande omklädningsrummen med generösa skåp. Hela inramningen känns lyxig och samtidigt familjär på något underligt vis. Kom gärna i god tid så att du hinner njuta av denna sköna nedvarvning i lugn och ro innan du blir upphämtad av din spaterapeut. Den glasade hissen åker åter ner genom det sobra spiralformade trapphuset med imponerande glasprismor som för tankarna till regndroppar på ett skirt spindelnät.

 

 

 

BEHANDLINGAR

ESPA Riga erbjuder en stort antal olika behandlingar för de flesta smaker i både singel- och parrum. Missa inte den lokala specialitén Amber Chrystal Treatment där vitala energicentra behandlas med hjälp av bärnstenar och ljuvligt doftande oljor. ESPA har även en 18 meter lång bassäng och champagnebar på nedervåningen liksom ett välinrett gym för den som söker andra njutningar än massage. Sammanfattningsvis kan man utropa: Fem stjärnor – sex våningar – sjunde himlen.

 


ÖPPET: alla dagar 07:00-22:30
Fr 298:- /pers
espariga.com →

LÄS MER OM KRYSSNING TILL RIGA