Upplev Riga

 

VATTENLEKAR, EXOTISKA DJUR OCH CHOKLADTILLVERKNING FÖR HELA FAMILJEN

Riga har ett brett utbud av aktiviteter för den aktiva familjen. Vad sägs om hinderbanor, vattenrutschkanor eller roleplay? För den mer stillsamma hittar du picknickar, chokladtillverkning och zoo för att nämna några. Oavsett tycke och smak, hittar du helt säkert något för hela familjen.


Läs mer här →

AKTIVERA DIG I RIGA

VATTENLEKAR, EXOTISKA DJUR OCH CHOKLADTILLVERKNING

RIGA Riga har ett brett utbud av aktiviteter för den aktiva familjen. Vad sägs om hinderbanor, vattenrutschkanor eller roleplay? För den mer stillsamma hittar du bland annat picknickar, chokladtillverkning och zoo.

Läs mer →

SEMESTRA PÅ LETTLANDS RIVIERA

JURMALAS SEMESTERPARADIS


JURMALA Den perfekta kurorten med relax och spa för semesterfirare årets alla dagar. Endast 30 minuter från storstadspulsen i Riga väntar Jurmalas charmiga badorter.


Läs mer →

BETRAKTA I RIGA

KONST OCH KULTUR I RIGA

RIGA Riga sjuder av konstliv. Ofta har varje konstform sitt eget museum eller galleri, vilket känns lyxigt för den specialintresserade. Även opera, teater, jazz-, pop- och rockkonserter framförs flitigt året runt.

Läs mer →

SHOPPA I RIGA

LETTISK DESIGN PÅ VÄG UPP

RIGA Butiker som Bold Concept och 8 Rooms visar vägen: ung, vågad och originell design som sakta men säkert håller på att bli internationell. Shoppa i Riga och du kommer stå ut ur mängden.

Läs mer →

LÄS MER OM KRYSSNING TILL RIGA