Upplev Riga

 

VATTENLEKAR, EXOTISKA DJUR OCH CHOKLADTILLVERKNING FÖR HELA FAMILJEN

Riga har ett brett utbud av aktiviteter för den aktiva familjen. Vad sägs om hinderbanor, vattenrutschkanor eller roleplay? För den mer stillsamma hittar du picknickar, chokladtillverkning och zoo för att nämna några. Oavsett tycke och smak, hittar du helt säkert något för hela familjen.


Läs mer här →

AKTIVERA DIG I RIGA

VATTENLEKAR, EXOTISKA DJUR OCH CHOKLADTILLVERKNING

RIGA Riga har ett brett utbud av aktiviteter för den aktiva familjen. Vad sägs om hinderbanor, vattenrutschkanor eller roleplay? För den mer stillsamma hittar du bland annat picknickar, chokladtillverkning och zoo.

Läs mer →

SEMESTRA PÅ LETTLANDS RIVIERA

JURMALAS SEMESTERPARADIS


JURMALA Den perfekta kurorten med relax och spa för semesterfirare årets alla dagar. Endast 30 minuter från storstadspulsen i Riga väntar Jurmalas charmiga badorter.


Läs mer →

Besök rigas central market

2 hektar saluhall och historisk byggnad

RIGA Sedan 1934 har Riga Central Market, eller Rigas ”mage” som den har kallats i folkmun, varit stadens skafferi. Från början byggdes hallarna som zeppelinarhangarer, därav det karaktäristiska utseendet.

Läs mer →

BETRAKTA I RIGA

MEDELTIDA KONST MÖTER NUTIDA

RIGA Riga sjuder av konstliv. Ofta har varje konstform sitt eget museum eller galleri, vilket känns lyxigt för den specialintresserade. Du hittar allt från konstsmycken och modedesign till modern- och klassisk konst.

Läs mer →

APPLÅDERA I RIGA

FOLKLORE, OPERA OCH POPROCK

RIGA Med rötterna i folklore och nedärvda traditioner hålls kulturavet levande med ett rikt utbud av musik- och dansfestivaler. Men även opera, teater, jazz-, pop- och rockkonserter framförs flitigt året runt.

Läs mer →

SHOPPA I RIGA

LETTISK DESIGN PÅ VÄG UPP

RIGA Butiker som Bold Concept och 8 Rooms visar vägen: ung, vågad och originell design som sakta men säkert håller på att bli internationell. Shoppa i Riga och du kommer stå ut ur mängden.

Läs mer →

ETT ELDORADO FÖR BILFANTASTER

RIGAS MOTORMUSEUM

RIGA Rigas Motormuseum har en imponerande samling gamla, vackert restaurerade skönheter som får alla inbitna bilälskare att gå igång på alla cylindrar. Ett måste för alla sanna bilfantaster. Läs mer →

FIKAMYS X3

VÅRA TRE BÄSTA KAFFETIPS

RIGA ”Alla vägar leder till Rom” brukar man säga. En mer modern twist på det gamla talesättet, speciellt om du är svensk och på semester, skulle kunna vara: ”Alla vägar leder till en kopp kaffe”. Läs mer →

FEMSTJÄRNIGT I SEX VÅNINGAR

SPA I VÄRLDSKLASS

RIGA Det finns spa och det finns Spa med stort S. Lettland stoltserar med Baltikums i särklass lyxigaste femstjärniga anläggning - ESPA mitt i centrala Riga. Ett absolut måste för alla sanna livsnjutare. Läs mer →

LÄS MER OM KRYSSNING TILL RIGA