Njut i Riga

 

VÄRLDENS FÅNGST

Det har aldrig varit så roligt att äta ute i Riga som nu. Den senaste tiden har restaurangscenen utökats med flera nya krogar. Som till exempel den moderna japanska restaurangen The Catch som bjuder på asiatisk mat med en modern twist.

Läs mer här →

Rigas restaurangscen

Världens fångst

RIGA Det har aldrig varit så roligt att äta ute i Riga som nu. Den senaste tiden har restaurangscenen utökats med flera nya krogar.


Läs mer →

Nattsudda i Riga

KLUBBLIV FÖR ALLA SMAKER

RIGA Riga är lika kontrastrikt som stadens barer och klubbar med allt från rockklubbar och hipsterhak till underground raves och röjarklubbar. För dig som gillar att glassa är Cayote Fly, La Rocca och Studio 69 bra tips.

Läs mer →

Skåla i Öldistriktet

2,5 KILOMETER ÖLKULTUR

RIGA Tio mikrobryggerier och pubar har gått samman och bildat Riga Alus Kvartals där du kan njuta av mer än 100 handgjorda ölsorter. Letterna själva säger att ölet finns i blodet och bryggerikunskapen är en del av deras DNA.

Läs mer →

Relaxa i Riga

LYXSPA, BARBERARE OCH BASTUKULTUR

RIGA Riga är en stad där öst möter väst och gammalt möter nytt. Här hittar du allt från det moderna Espa Spa och skönhetssalongen Babor, till det anrika Baltā Pirts och barbershopen Rīgas Bārddzinis. Läs mer →

Skåla i Riga

HIPSTERBARER OCH LYXHÄNG

RIGA Rigas rika barutbud kittlar även den mest kräsna hipstern, bohemen, lyxliraren eller fashionistan. Det vitala nattlivet återspeglas i barernas strävan efter att erbjuda äkta upplevelser och unika drinkar.

Läs mer →

Smaka på Riga

MODERN HUSMANSKOST
MED NORDISKA INFLUENSER

RIGA Rigas restaurangscen har formligen exploderat de senaste fem åren. Oavsett om du gillar traditionell lettisk mat eller mer från det moderna köket – så hittar du riktigt bra mat här.

Läs mer →

Fika i Riga

KONDITORIER, VEGANFIK OCH HIPSTERKAFÉER

RIGA Riga har ett rikt utbud av konditorier och kaféer. Många hittar du i det trendiga området kring Miera iela och i gamla stan. Riga har blivit ett riktigt fikaparadis! Läs mer →

GOURMETMAT I RIGA

PLÅNBOKSVÄNLIGA MIDDAGAR

RIGA Trodde du att lettisk mat var grå och trist? Tänk om. Matupplevelserna i Riga är i toppklass, och notan tillåter alltid dessert. Många restauranger har fin utsikt över floden och uteserveringar under sommaren. Läs mer →

VEGOFEST

RIGAS BÄSTA GRÖNA

RIGA Lettisk mat förknippas ofta med kött. Men den vegetariska och veganska matscenen rör sig snabbt framåt och visar upp några av Rigas bästa och mest spännande restauranger just nu. Här får du tre riktigt bra restaurangtips.
Läs mer →

SMAKGUIDE TILL RIGA

FEM SPÄNNANDE TIPS

RIGA I Riga väntar fräscha och fantastiska matupplevelser i stadens myllrande utbud. Här tipsar vi om 5 spännande ställen, från det hippaste konstkaféet till den lyxigast tindrande hotellrestaurangen. Läs mer →

LÄS MER OM KRYSSNING TILL RIGA