Njut i Riga

 

RIGAS RESTAURANGSCEN - VI TIPSAR

Det har aldrig varit så roligt att äta ute i Riga som nu. Den senaste tiden har restaurangscenen utökats med flera nya krogar. Som till exempel den moderna japanska restaurangen The Catch som bjuder på asiatisk mat med en modern twist.

Läs mer här →

Smaka på Riga

RIGAS RESTAURANGSCEN - VI TIPSAR

RIGA Rigas restaurangscen har formligen exploderat de senaste fem åren, och det har aldrig varit så roligt att äta ute i Riga som nu! Den senaste tiden har restaurangscenen utökats med flera nya krogar.

Läs mer →

Nattsudda i Riga

KLUBBLIV FÖR ALLA SMAKER

RIGA Riga är lika kontrastrikt som stadens barer och klubbar med allt från rockklubbar och hipsterhak till underground raves och röjarklubbar. För dig som gillar att glassa är Cayote Fly, La Rocca och Studio 69 bra tips.

Läs mer →

Relaxa i Riga

LYXSPA, BARBERARE OCH BASTUKULTUR

RIGA Riga är en stad där öst möter väst och gammalt möter nytt. Här hittar du allt från det moderna Espa Spa och skönhetssalongen Babor, till det anrika Baltā Pirts och barbershopen Rīgas Bārddzinis. Läs mer →

Skåla i Riga

HIPSTERBARER OCH LYXHÄNG

RIGA Rigas rika barutbud kittlar även den mest kräsna hipstern, bohemen, lyxliraren eller fashionistan. Det vitala nattlivet återspeglas i barernas strävan efter att erbjuda äkta upplevelser och unika drinkar.

Läs mer →

Fika i Riga

KONDITORIER, VEGANFIK OCH HIPSTERKAFÉER

RIGA Riga har ett rikt utbud av konditorier och kaféer. Många hittar du i det trendiga området kring Miera iela och i gamla stan. Riga har blivit ett riktigt fikaparadis!

Läs mer →

LÄS MER OM KRYSSNING TILL RIGA