Redline-kryssningen

27.12 2018

 

 

redline KRYSSNINGEN ÄR TILLBAKA!

För fjärde året i rad arrangeras den traditionsenliga Redline kryssningen på Silja Galaxy. För alla som älskar hiphop, reggaeton, soul och R&B, det här är kryssningen för er! I vanlig ordning har Redline recordings bjudit in flera av de största namnen på den svenska hiphop scenen. Först ut av artisterna som kommer uppträda live på båten är ingen mindre än så mycket bättre- aktuella STOR. Tillsammans med ett gäng eminenta Dj:s garanteras fet musik och fyllda dansgolv under festdygnet. Så, samla ditt kompisgäng och boka biljetter till Skandinaviens största kryssning för urban musik!

Viktig information!
Från i år råder det 20 års gräns för att åka på Redline kryssningen, åker ni som familj, kan målsman söka dispens hos Tallink & Silja Line. För att boka med familj ring oss på: 08- 22 21 40 Det kommer inte att säljas alkohol i taxfreebutikerna under utresan. På hemresan tillbaka till Stockholm så kommer försäljningen av alkohol i taxfreebutikerna att ske som vanligt. Fartygets restauranger och barer kommer självklart under dessa avgångar att servera alkoholhaltiga drycker som vanligt, både på ut- och hemresa.
 

Kryssning fr 250:-* /pers
*Gäller när 4 pers bokar gemensam E4-hytt
 

Boka online

Boka online

 

Artister

 • Stor

  Stor

  Stockholmsrapparen Stor, eller Ulises Infante Azocar som det står i passet, är en av de största och viktigaste ikonerna från den nya svenska hiphop-vågen som svept över Sverige under 10-talet. Debutalbumet “Nya skolans ledare” var hans stora genombrott som belönade honom med pris i kategorin Årets hiphop/soul på P3 Guld-galan 2010. 2013 släpptes uppföljaren "Shere Khaan XIII" med platinasingeln “Stolthet” samt guldsingeln “Rom & Kush”. Som en av pelarna i Redline-familjen har Stor även varit med och fört fram nya talanger så som Linda Pira och Dani M. I höst är Stor med i Tv4 "Så mycket bättre".

 • Labyrint

  Labyrint

  Labyrint har funnits sedan 2007 och är från förorten Gottsunda i Uppsala. Gruppens fyra medlemmar är rapparna Aki och Dajanko, sångaren Jacco samt producenten Sai. Efter flera år av liveshower skrev gruppen låten ”vår betong” som spreds över hela landet. Skivbolaget Universal fick upp ögonen för Labyrint och det slutade med kontrakt på Universal/Redline Recordings. Debutalbumet Labababa släpptes 2011. Idag är Labyrint en av Sveriges största Hip Hop grupper med flera priser samt platina framgångar. Labyrint släpper ny singel i november och nytt album 2019, en dokumentär om gruppen är också på gång inför skivsläppet.

 • Linda Pira

  Linda Pira

  Att hävda sin egen förträfflighet med så mycket finess som möjligt har alltid varit en central del av rapens uttryck. Givetvis är det omöjligt att alla faktiskt är bäst, det går ju bara inte ihop. Men när Linda Pira döpte sin första EP till Matriark så var det inte bara tomt skryt utan en fullständigt rimlig profetia. Med integritet, talang och en aura av självklar auktoritet rappar hon släpigt och kaxigt om systerskap, kärlek, uppväxten i västerort och brustna drömmar. Aldrig var det så tydligt som i låten Knäpper mina fingrar (Remix) när Redlines drottning, omgiven av sina begåvade systrar, tog svensk hiphop till en ny plats.

 • Blen

  Blen är uppväxt i Skärholmen, men flyttade till New York när hon var 18 för att studera på Berkeley college. Under de här fyra åren gjorde Blen ingen musik, men hon gick på mycket spoken word-uppträdanden, konserter, klubbar och utställningar och fick mycket inspiration. När hon kom tillbaka till Sverige började hon jobba med musik igen och gästade på flera artisters skivor. Slutligen började hon jobba med Moms som tog med henne till Redline-studion där de inledde ett samarbete med producenten Masse. Uppbackad av Moms och Redline har hon nu äntligen gjort verklighet av drömmen som började när hon var 9 år. EPn ”större än oss” släpps i början av 2019.

 • Gee Dixon

  Gee Dixon

  Gee Dixon växte upp i Visättra i södra Stockholm där han började rappa när han gick i skolan. Han uppmärksammades tidigt av AYLA-kollektivet med producenten Mack Beats samt artisterna Mohammed Ali, Carlito och Stor. Han medverkade på Carlitos ”Krigarsjäl remix” med artister som Timbuktu, Moms och Fille. Året därpå debuterade han med sin första singel, ”Gunshotta Blaze” på Mack Beats hyllade album Centrum. Han har gästat ett flertal låtar bland annat ”Swish” med Stor och Linda Pira. Samma år medverkade han i första säsongen av TV4s Lyckliga Gatan, där han tolkade Arja Saijonmaa’s ”Tacka livet”, känd från Olof Palmes begravning. Han har släppt EPn ”Dimman” och efter det flera singlar varav en av dom, ”Shouf”, har sålt platina. Gee Dixon jobbar just nu på ny EP som kommer i början av 2019. En ny singel släpps nu i november.

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på Sista Minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

  Bli medlem