PÅSKLOVSRESOR FÖR STORA OCH SMÅ

Lekland och bollhav med bus ombord, mumindisco eller varför inte passa på att koppla av med bad och spa iland? Ett påsklov ombord är spännande både för de små, men även en kul upplevelse för lite äldre barn. Här finns lekland för de minsta och PlayStation-spelen står laddade och redo. Träffa Mumin och Sälen Harry ombord på lovet (fr.o.m den 13.4). Boka en kryssning till Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo för en härlig upplevelse med hela familjen. Vill du stanna längre i staden rekommenderar vi ett hotellpaket.
Njut av lov ombord!

 

FR
160:–

/FAMILJ

DESTINATIONER

 

DESTINATIONER

 

FAMILJEKRYSSNING HELSINGFORS

Familjekryssning till Helsingfors. De minsta resenärerna träffar Sälen Harry & Mumin ombord. I barnens lekrum Silja Land på däck 5 anordnas lekar och upptåg varje dag. 290 kvm lekyta för alla barn. För de lite äldre barnen finns bil- och motorcykelspel och underhållning i showbaren.

Fr 580:– /familj.

Ingår: Två nätter i B-hytt (2 vuxna + 2 barn). En dag i Helsingfors.

 

BOKA »

BOKA »

FAMILJEKRYSSNING GALAXY

Börja kvällen med god mat och underhållning för alla åldrar. De små barnen trivs bäst i leklandet och de större barnen har hela dansgolvet för sig själva. För resten av familjen finns shopping och fina priser i tax-freen. En 23 timmars kryssning för hela familjen.

Fr 160:– /familj.

Ingår: En natt ombord i E4-hytt t/r (2 vuxna + 2 barn) + underhållning.

 

BOKA »

BOKA »

DAGSKRYSSNING (11 TIM)

Börja dagen med härlig frukost ombord Baltic Princess. Lek i landlandet, shoppa i tax-freen och njut av en dag till havs. På Åland byter du till Silja Galaxy för nya upplevelser ombord. Förboka måltid så bjuder vi på resan!

Fr 20:– /pers.

Ingår: däcksplats ombord. Barn 0–5 år: gratis, 6–17 år: 10:-

 

BOKA »

BOKA »

FAMILJEKRYSSNING TALLINN

Familjekryssning till Tallinn. Njut av underhållning i showbaren, god mat ombord och lekytor för de minsta resenärerna. Speciella påsklovsaktiviteter för barn ombord. Spendera en hel dag i mysiga Tallinn och upplev staden.

Fr 990:– /familj.

Ingår: Två nätter ombord i B-hytt för 1-4 personer. En dag i Tallinn.

 

BOKA »

BOKA »

FAMILJEKRYSSNING RIGA

Kryssa till Riga med familjen. Du får två nätter ombord och en hel dag i Riga. Ombord väntar underhållning, god mat och lekytor för de små, med speciella påsklovsaktiviteter för alla barn ombord.

Fr 750:– /familj.

Ingår: Två nätter ombord i C-hytt för 1-4 personer. En dag i Riga.

 

BOKA »

BOKA »

HOTELLPAKET

 

HOTELLPAKET

 

HOTELLPAKET PÅ TALLINK SPA HOTEL INKL BAD

Tallink Spa Hotel ligger centralt i Tallinn, nära både hamnen och Gamla Stan. Hotellet med spakoncept lockar både barnfamiljer och lyxsugna. Här finns Aqua Spa med pooler och bastur och även skönhetssalongen Hera Salong.

Fr 2400:– /familj.

Ingår: Båtresa t/r, en hel B-hytt, 1 hotellnatt, Deluxerum (2 vuxna + 2 barn 0-11 år), hotellfrukost, inträde till badavdelningen.

 

BOKA »

HOTELLPAKET I RIGA

På en paradgata mitt i Rigas pulserande stadskärna ligger Tallinks förstklassiga hotell. Tallink Hotel Riga öppnade 2010 och blev snabbt en naturlig samlingsplats för nordiska Rigaresenärer tack vare utmärkt service, vänligt bemötande och annorlunda arkitektur, en klar favorit bland besökarna.

Fr 1990:– /familj.


Ingår: Båtresa t/r, en hel B-hytt, 1 hotellnatt i familjerum (2 vuxna + 2 barn 0-17), hotellfrukost. 

 

BOKA »

HOTELLPAKET SCANDIC PARK MED BESÖK PÅ SEALIFE

Ett trevligt, högklassigt hotell som ligger en kort promenad från Helsingfors centrum. Perfekt om du vill besöka undervattensvärlden SEALIFE.

Fr 2690:– /familj.

Ingår: Båtresa t/r, en hel B-hytt, 1 hotellnatt, familjerum (2 vuxna+2 barn 0-11 år), hotellfrukost, inträde till SeaLife* (2 vuxna + 2 barn 3-11 år).
*Bokas som tillval iland i samband med bokning av ditt hotellpaket.

 

BOKA »

HÄNG PÅ FAMILJEN ROSAS URIBES PÅ MINISEMESTER

 

TIPS OMBORD

 
 • LEK & BUS I SILJA LAND

  PÅSKLOVET PÅ SERENADE & SYMPHONY

  I Silja Land på däck 5 ordnas lekar och upptåg varje dag. 290 kvm lekyta för alla barn. Bollhav, ett klätterträd, en målartavla och ett lekhus. Lego, playstation och aktiviteter för att hålla barnen sysselsatta. Det finns även glass i Spice Ice-baren. Under påsklovet hålls aktiviteter som bland annat målartävling och ansiktsmålning. Silja Land finns även ombord på Galaxy. Öppettider: 08:00 - 22:00.

 • TRÄFFA HARRY, MUMIN & LOTTE OMBORD

  PÅSKLOVSAKTIVITETER FÖR BARN

  Säg hej till våra kompisar ombord! På Silja Lines fartyg kan du träffa Mumintrollet, Sälen Harry och Lilla My varje helg och under skolloven (fr.o.m. den 13.4). Det anordnas Mumindisko varje kväll, och på Galaxy är barn mellan 0-17 år välkomna upp till bryggan för att hälsa på kaptenen. På Tallinks fartyg får man träffa och leka med hunden Lotte. Det hålls cirkusworkshop för barn och vuxna, och diskoteket håller öppet under dagtid med rolika aktiviteter för alla barn.

 • KIDZ CLUB PAKETET

  FÖRBESTÄLL TILL HYTTEN

  Överraska barnen med en spännande present i hytten! Förbeställ ett Kidz Club-paket från vår hyttservice och få en Harry-ryggsäck och en Malaco Treasure Box, fylld med godsaker, som väntar på er när ni kliver ombord på båten. Hyttservice bokas senast 4 dagar innan avresa på telefon 08-22 21 40.

 

TIPS ILAND

 
 • $altTag

  SIGHTSEEING

  TALLINN, RIGA & HELSINGFORS

  Boka på sightseeing på din kryssning till Tallinn, Riga och Helsingfors! På så sätt får du ut det mesta av din vistelse och missar inte de bästa sevärdheterna. I Riga besöker du sevärdheter som Presidentpalatset och de världsberömda jugendkvarteren, i Tallinn hinner du med bland annat Gamla Stan och Alexander Nevskijkatedralen. I Helsingfors besöker du bland annat se Sibeliusmonumentet.

 • $altTag

  SEALIFE

  HELSINGFORS

  Passa på att besöka undervattensvärlden Sea Life. Ta med barnen på en sagolik och lärorik resa och låt sakkunnig personal presentera bassängernas invånare. Chansen finns att ni också får känna på något på riktigt nära håll! Här kan ni bekanta er med hajar, pirayor, pilgiftsgrodor, rockor, maneter, sjöhästar och många andra havsdjur. Boka i samband med din resa.

  Vuxen: 144:–
  Barn 3 - 14 år: 96:–
  Barn 0-3 år: Gratis

 • $altTag

  ENERGIA UPPTÄCKSCENTRUM

  TALLINN

  Nyfiken på vetenskap? Energia ligger i en unik industriell kulturmärkt byggnad och fokuserar främst på natur, teknik och fysik. Bara 200 m från Tallink Spa Hotel är det ett perfekt tips till dig som reser på ett hotellpaket till Tallinn. Här finns olika utställningar om electricitiet, energi, astronomi, rymdprojekt, ljud, syn och känsel. Roligt för både barn och vuxna!

  Öppettider mån-fre: 10.00 - 19.00
  Öppettider lör-sön: 11.00 - 19.00

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Som Club One-medlem har du alltid rabatt på Tallink och Silja Lines ordinarie priser och upp till 30% på utvalda produkter i våra butiker ombord. Fina förmåner ombord som iland, trevliga restauranger, sevärdheter och nöjen, allt till Club One-pris! Extra bra är att du tjänar poäng på alla dina resor och inköp ombord. Använd dina poäng till att boka bonusresor - perfekt när du vill smita iväg från vardagen!

  BLI MEDLEM →

AKTIVITETER FÖR BARN

AKTIVITETER FÖR BARN

 • HELSINGFORS
 • GALAXY
 • TALLINN
 • RIGA
• Gratis i buffén för barn mellan 0-5 år • Lekrummet Silja Land, 290kvm yta med bollhav, spel, aktiviteter m.m. Även glassbar. Finns på däck 5
• Ansiktsmålning och pyssel i leklandet • Mumindisco med Mumin och Sälen Harry varje kväll i Atlantis Palace
• Målartävling och tipsrunda för alla barn • Träffa Mumin i leklandet

 

Tid och plats för aktiviteterna ovan kan variera beroende på dag. För mer exakt information fråga i informationsdisken eller se ditt kryssningsprogram ombord.

• Gratis i buffén för barn mellan 0-5 år • Lekrummet Silja Land med bollhav, barnprogram, spel och lekar, finns på däck 7
• Under påsklovsveckan arrangeras mumindisco med Lilla My för alla barn • Möjlighet att träffa Mumin och Sälen Harry ombord
• Ansiktsmålning och tipsrunda arrangeras i Silja Land. • Teckningstävling och pyssel i Silja Land
• Under påsklovsveckan är alla barn mellan 7-17 år välkomna till bryggan - mer info i informationsdisken • Cirkusskola för barn och vuxna

 

Tid och plats för aktiviteterna ovan kan variera beroende på dag. För mer exakt information fråga i informationsdisken eller se ditt kryssningsprogram ombord.

• Barn mellan 0-5 år äter gratis i buffén • Lekrum med bollhav, aktiviteter, spel och lekar, finns på däck 7
• Ansiktsmålning och pyssel i lekrummet • Möjlighet att träffa och leka med hunden Lotte ombord
• Cirkus workshop för barn och vuxna • Prova på latinamerikansk dans med våra showgrupper, för barn och vuxna
• Diskoteket och Seaside håller extraöppet med aktiviteter för barn i alla åldrar under dagtid • Let's Party, svenska och estniska DJ's spelar under helgkvällarna

 

 

Tid och plats för aktiviteterna ovan kan variera beroende på dag. För mer exakt information fråga i informationsdisken eller se ditt kryssningsprogram ombord.

• Barn mellan 0-5 år äter gratis i buffén • Lekrum med bollhav, aktiviteter, spel och lekar, finns på däck 7
• Ansiktsmålning, ballonger och pyssel i lekrummet • Möjlighet att träffa och leka med hunden Lotte ombord
• Magishow för barn ombord • Free Dance dansshow på Isabelle, och Cabaret på Romantika

 

 

Tid och plats för aktiviteterna ovan kan variera beroende på dag. För mer exakt information fråga i informationsdisken eller se ditt kryssningsprogram ombord.

 • BUSSANSLUTNING

  Du vet väl att vi har förmånliga bussar som går till/från flera orter och med anslutning till Värtaterminalen, Stockholm?

  Våra anslutningsalternativ bokar du samtidigt som du bokar din båtresa, i vår onlinebokning eller på telefon!

  Du vet väl att vi har förmånliga bussar som går till/från flera orter och med anslutning till Värtaterminalen, Stockholm?

  Våra anslutningsalternativ bokar du samtidigt som du bokar din båtresa, i vår onlinebokning eller på telefon!

 • BO I STOCKHOLM

  För dig som vill kryssa och bor utanför Stockholm erbjuder vi ett förmånligt hotellpaket på Scandic Ariadne. Du kan på så sätt kombinera en eller flera dagar i Stockholm och därefter påbörja ditt kryssningsäventyr.

  Pris från 810:- /rum

  För dig som vill kryssa och bor utanför Stockholm erbjuder vi ett förmånligt hotellpaket på Scandic Ariadne. Du kan på så sätt kombinera en eller flera dagar i Stockholm och därefter påbörja ditt kryssningsäventyr.

  Pris från 810:- /rum

 • DAGSKRYSSNING

  Lek i leklandet och njut av en dag till havs. På Åland byter du fartyg till Galaxy för nya upplevelser.

  Pris från 20:- /pers
  6–17 år: 10:-, 0–5 år: gratis

  Ingår: dagskryssning, däcksplats och underhållning

  Lek i leklandet och njut av en dag till havs. På Åland byter du fartyg till Galaxy för nya upplevelser.

  Pris från 20:- /pers
  6–17 år: 10:-, 0–5 år: gratis

  Ingår: dagskryssning, däcksplats och underhållning

 • BUSSANSLUTNING

  Du vet väl att vi har förmånliga bussar som går till/från flera orter och med anslutning till Värtaterminalen, Stockholm?

  Våra anslutningsalternativ bokar du samtidigt som du bokar din båtresa, i vår onlinebokning eller på telefon!

  Du vet väl att vi har förmånliga bussar som går till/från flera orter och med anslutning till Värtaterminalen, Stockholm?

  Våra anslutningsalternativ bokar du samtidigt som du bokar din båtresa, i vår onlinebokning eller på telefon!

 • BO I STOCKHOLM

  För dig som vill kryssa och bor utanför Stockholm erbjuder vi ett förmånligt hotellpaket på Scandic Ariadne. Du kan på så sätt kombinera en eller flera dagar i Stockholm och därefter påbörja ditt kryssningsäventyr.

  Pris från 810:- /rum

  För dig som vill kryssa och bor utanför Stockholm erbjuder vi ett förmånligt hotellpaket på Scandic Ariadne. Du kan på så sätt kombinera en eller flera dagar i Stockholm och därefter påbörja ditt kryssningsäventyr.

  Pris från 810:- /rum

 • DAGSKRYSSNING

  Lek i leklandet och njut av en dag till havs. På Åland byter du fartyg till Galaxy för nya upplevelser.

  Pris från 20:- /pers
  6–17 år: 10:-, 0–5 år: gratis

  Ingår: dagskryssning, däcksplats och underhållning

  Lek i leklandet och njut av en dag till havs. På Åland byter du fartyg till Galaxy för nya upplevelser.

  Pris från 20:- /pers
  6–17 år: 10:-, 0–5 år: gratis

  Ingår: dagskryssning, däcksplats och underhållning