Påsklovsresor för
stora och små

Lekland och bollhav med bus ombord, mumindisco eller varför inte passa på att koppla av med bad och spa iland? Ett påsklov ombord är spännande både för de små, men även en kul upplevelse för lite äldre barn. Här finns lekland för de minsta och PlayStation-spelen står laddade och redo. Träffa Mumin och Sälen Harry ombord på lovet (fr.o.m den 30.3). Boka en kryssning till Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo för en härlig upplevelse med hela familjen. Vill du stanna längre i staden rekommenderar vi ett hotellpaket. Njut av lov ombord!

BOKA RESA

BOKA RESA

 

Kryssning Helsingfors

Kryssa med Silja Serenade eller Silja Symphony till härliga Helsingfors. Ombord finns lekland med 290 kvm lekyta! Bus från morgon till kväll innan ni kliver iland i Helsingfors för nya äventyr.

 

Familjekryssning fr 580:– /familj
Ingår: båtresa t/r i C-hytt 1-4 pers 

 

Kryssning
Galaxy

Familjekryssa med Silja Galaxy och upplev en minisemester till havs på 23 timmar. Utresa antingen på kvällen och massvis av spännande aktiviteter för barn ombord. Lek ombord!

 

Familjekryssning fr 160:– /familj
Ingår: båtresa t/r i E-hytt 1-4 pers

 

Dagskryssning
11 timmar

Kryssa lugnt mellan kobbar och skär och njut av 11 timmar till havs. På Åland byter ni fartyg för nya äventyr ombord. Förboka måltid så bjuder vi på resan!

 

Fr 60:– /familj
Ingår: Däcksplats för 2 vuxna och 2 barn. (0-5 år gratis, 6-17 år tillägg 10:-)

 

Kryssning Tallinn

En spännande miniweekend för hela familjen! Det finns mycket roligt att hinna med när du kliver av fartyget. Varför inte förboka inträde till Aqua SPA för bad och bus, eller ta en runda i Gamla Stan och upplev Tallinn.

Fr 530:– /familj
Ingår: båtresa i E-hytt för 1-4 personer

kryssning Riga

Ett plånboksvänligt resmål för familjen. Riga är en historisk stad med välbevarade medeltida hus och flera hundra år gammal träarkitektur. Avslappnad atmosfär för en minisemester helt enkelt.

Fr 650:– /familj
Ingår: båtresa i C-hytt för 1-4 personer