BOKA NU → Prisförslag / Fartygsvisning
 
08 - 22 08 30 Ring oss

 

Möten till havs


En helhetslösning
 


Vi hjälper dig att arrangera allt från kick-offer, workshops, konferenser, företagsfester, events och mässor – för att nämna några. Våra faciliteter lämpar sig för både små och stora grupper. Dessutom har du en och samma kontaktperson som hjälper dig att arrangera hela evenemanget. Möten & events för 10 - 1000 pers!

Vi erbjuder den perfekta helhetslösningen – ombord finns allt från god mat, underhållning, shopping till taxfree-priser, logi ombord & i land och givetvis skräddarsydda konferensmöjligheter.
 

 

Kryssningar med konferens

Konferera på dagen och koppla av på kvällen. Välj mellan 11-, 23- eller 40-timmars kryssning. Vi har konferensavdelning, kunnig personal och teknisk utrustning.

Prisex 485:- /pers

Läs mer & boka

Konferensresor med hotell

Konferensresor med övernattning iland på någon av våra destinationer. Här finns tid och möjlighet till möten och konferens även på hotellen, samt teambuilding och aktiviteter iland.

Prisex 1115:- /pers

Läs mer & boka

Konferensfakta & lokaler

Vi erbjuder en helhetslösning med möjlighet till kick off, möten m.m. ombord på våra fartyg. På denna sida hittar du samlad information om våra konferenslokaler på samtliga fartyg.

Mellan 12 - 1000 pers

Läs mer

Bästa tipsen

Möte i hamn

Lunchmöte

Boka ett möte, workshop eller konferens i vår konferensavdelning medan fartyget står iland. Tips! Testa vår populära Harbour Lunch som serveras under hamntid.

 • Antal: Minst 8 pers
 • Pris: lunch fr. 137:- /pers

Läs mer

Golfresor i världsklass

Upptäck golfpärlor i Finland, Estland och Lettland!

Vi erbjuder flertalet golfbanor i Estland och Lettland med närhet till Tallinn och Riga, och i Finland med närhet till Helsingfors och Åbo. Vi hjälper er ordna en skön golfsemester, där det mesta ingår i priset.

Läs mer

Matlagningskurs

Teambuilding iland

Chefskocken på restaurang NOK NOK i Tallinn lär er thailändsk matlagning. Snabbkurs på 1,5 h eller helkurs där ni lagar tre-rätters.

 • Antal: 12 - 16 pers
 • Tid: 1,5 - 4h
 • Pris: fr 300:- /pers

Läs mer

 •  

  Vi Värnar om Miljön


  Som Östersjöns ledande rederi känner vi ett särskilt ansvar för vår miljö. Vi arbetar ständigt med utveckling av metoder för att skydda och skona miljön från föroreningar med målet att främja en hållbar utveckling. Samtliga Tallinks & Silja Lines fartyg är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

  Läs vår miljöfolder