Golfresor med
Tallink & Silja Line

Boka din golfresa med More Golf Mastercard!

Lockar en golfresa men du vet inte riktigt vart du vill åka? Upptäck magiska golfpärlor i Finland, Estland och Lettland! Vi på Tallink och Silja Line hjälper dig ordna en skön golfsemester, där det mesta ingår i priset. Kombinera gärna med lyxiga, prisvärda spaupplevelser. Vi erbjuder flertalet golfbanor i Estland och Lettland med närhet till Tallinn och Riga, och i Finland med närhet till Helsingfors och Åbo. Med våra hotellpaket får du två nätter ombord och en eller flera nätter på ditt nya golfresemål.

Är ni färre än 10 personer bokar ni båtresan och hotellövernattningen online via oss och kontaktar golfklubbarna på egen hand för tidsbokning. För personlig service ring 08-22 21 40. Greenfee betalas på plats. Är ni fler än 10 personer hjälper vi gärna till att boka hela resan enligt önskemål. Ring då oss på 08-22 08 30.

TIPS! Bli Club One medlem och erhåll greenfeerabatt!

Vi erbjuder dig att gå med i vår kundklubb Club One, och bli uppgraderad till Silver-medlem direkt. Du får 20% rabatt på över 200 produkter ombord, och i land väntar ännu fler förmåner. Du tjänar dessutom bonuspoäng som du kan använda till nya kryssningar, och får vårt medlemsmagasin Ombord i brevlådan. Club One har 3 medlemsnivåer, Bronze, Silver och Guld och det kostar inget att gå med. Läs mer om Club One här.

Bli silvermedlem direkt

 

Golfpaket (upp till 10 personer)

Boka båtresan och hotellövernattningen online via oss och kontakta golfklubbarna på egen hand för tidsbokning. För personlig service och prisförslag ringer du 08-22 21 40 eller skicka ett mail till golfresor@tallinksilja.com.

Tips för en lyckad golfresa:
1. Ta med bilen – du slipper checka in golfbagar och betala extraavgifter för specialbagage.
2. Åk med hela familjen – familjemedlemmarna som inte vill spela golf kan njuta av hotellens pooler och jacuzzis.
3. Bli medlem i Club One och erhåll greenfeerabatt!

 

Golfpaket för grupper och konferensresor (från 10 personer)

Vi hjälper alla typ av grupper att skräddarsy er resa enligt önskemål utan extra serviceavgift. För personlig service och prisförslag ringer du 08-22 08 30.

Tips för en lyckad golfresa:
1. Boka ett konferenspaket där konferensrum i 6 timmar, fikabuffé & kaffe non stop, två bufféfrukost, en trerätters gruppmeny utan dryck och en buffémiddag med dryck ingår.
2. Walk and talks med kollegorna eller kompisgäng – kombinera med en omgång på golfbanor i världsklass.
3. Teambuilda med lagspel i golf!

 

 

 

 

GOLFRESOR TILL ESTLAND

I Estland hittar du unika golfbanor i utkanten av Tallinn. Du kan välja att bo centralt i stan eller i närheten av golfbanorna. Här är våra favoriter; Niitvälja Golf, Estonian Golf & Country Club och Pärnu Bay Golf Links.

Golfbanor i Estland

GOLFRESOR TILL LETTLAND

I Lettland samarbetar vi med Ozo Golf Club, Lettlands första 18-hålsbana endast 8 km från huvudstaden Riga samt nyaste banan Jurmala Golf & Hotel. Golfbanan är en Niklaus design och öppnades för spel 2018 med tees och fairways av yppersta klass

Golfbanor i Lettland

Golfresor till Helsingfors

I och runt Helsingfors samarbetar vi med fyra golfbanor i världsklass. Upplev bland annat Vierumäki Golf & Resort, eller testa Kytäjä golfbana i det naturvackra området vid Kytäja sjö.

Golfbanor i Helsingfors

Golfresor till Åbo

Upplev vacker natur och unik miljö när du golfar utanför Åbo. Aura golf ligger på ön Runsala och är en av Finlands äldsta golfklubbar. Eller besök Kultaranta Golf i Nådendal, och bo över på Nådendal Spahotell.

Golfbanor i Åbo