Golfresor med
Tallink & Silja Line

Boka din golfresa med More Golf Mastercard!

Lockar en golfresa men du vet inte riktigt vart du vill åka? Upptäck magiska golfpärlor i Finland, Estland och Lettland! Vi på Tallink och Silja Line hjälper dig ordna en skön golfsemester, där det mesta ingår i priset. Kombinera gärna med lyxiga, prisvärda spaupplevelser. Vi erbjuder flertalet golfbanor i Estland och Lettland med närhet till Tallinn och Riga, och i Finland med närhet till Helsingfors och Åbo. Med våra hotellpaket får du två nätter ombord och en eller flera nätter på ditt nya golfresemål.

Är ni färre än 10 personer bokar ni båtresan och hotellövernattningen online via oss och kontaktar golfklubbarna på egen hand för tidsbokning. För personlig service ring 08-22 21 40. Greenfee betalas på plats. Är ni fler än 10 personer hjälper vi gärna till att boka hela resan enligt önskemål. Ring då oss på 08-22 08 30.

TIPS! Bli Club One medlem och erhåll greenfeerabatt!

Vi erbjuder dig att gå med i vår kundklubb Club One, och bli uppgraderad till Silver-medlem direkt. Du får 20% rabatt på över 200 produkter ombord, och i land väntar ännu fler förmåner. Du tjänar dessutom bonuspoäng som du kan använda till nya kryssningar, och får vårt medlemsmagasin Ombord i brevlådan. Club One har 3 medlemsnivåer, Bronze, Silver och Guld och det kostar inget att gå med. Läs mer om Club One här.

Bli silvermedlem direkt

 

Golfpaket

Prisex per pers 1 530:– 
Ingår: båtresa t/r med del i A2-hytt och frukost, en hotellnatt
med del i dubbelrum inkl frukost.

Greenfee tillkommer!


Ta med bilen!
Prisex per väg 840:–

 

Golfkonferenspaket

Prisex per pers 2 055:– 
Ingår: båtresa t/r med del i A2-hytt, konferenspaket, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl frukost.

Konferenspaket: konferensrum 6 timmar, fikabuffé & kaffe non stop, två bufféfrukost, en trerätters gruppmeny utan dryck och en buffémiddag inkl. dryck.

Greenfee tillkommer!

 

 

GOLFRESOR TILL ESTLAND

I Estland hittar du unika golfbanor i utkanten av Tallinn. Du kan välja att bo centralt i stan eller i närheten av golfbanorna. Här är våra favoriter; Niitvälja Golf, Estonian Golf & Country Club och Pärnu Bay Golf Links.

Golfbanor i Estland

GOLFRESOR TILL LETTLAND

I Lettland samarbetar vi med Ozo Golf Club, lettlands första 18-hålsbana endast 8 km från huvudstaden Riga. Utmaningar för varje golfare är banans vattenhinder och många sandbunkrar. Läs mer om golf i Lettland på denna sida.

Golfbanor i Lettland

Golfresor till Helsingfors

I och runt Helsingfors samarbetar vi med fyra golfbanor i världsklass. Upplev bland annat Vierumäki Golf & Resort, eller testa Kytäjä golfbana i det naturvackra området vid Kytäja sjö. Läs mer om golf i Helsingfors på denna sida.

Golfbanor i Helsingfors

Golfresor till Åbo

Upplev vacker natur och unik miljö när du golfar utanför Åbo. Aura golf ligger på ön Runsala och är en av Finlands äldsta golfklubbar. Eller besök Kultaranta Golf i Nådendal, och bo över på Nådendal Spa Hotell. Läs mer om golf i Åbo på denna sida.

Golfbanor i Åbo