Let's party

 

Följ med till Tallinn och visa vem som äger dansgolvet

Hela hösten förvandlas fartygen till Tallinn till en stor fest, med grymma DJ's som spinner skivor varje fredag. Släpp loss med en helkväll med vännerna på dansgolvet, för att sedan uppleva en dag i Tallinn. Ta med favoritgänget ombord – let’s party!
 

 

DJ's

 •  

  DJ THONY LAURENT

  Utresa: 14.9, 28.9, 23.11 & 7.12


  Thonys karriär började redan i mitten på 80-talet, och han räknas idag till en av Sveriges mest rutinerade DJs. Thony blandar det bästa av gammalt och nytt med ett stänk av latin som garanterat får dansgolvet att koka.

  BOKA →

 •  

  ALEXANDER BERGSTRÖM

  Utresa: 21.9 2018


  Alexander Bergström har varit aktiv på nattklubbar i Sverige under 5 års tid. Musikmässigt hanterar han allt från 70-tals hits till ny klubbmusik. Alexander har lätt att läsa av publiken och skapar alltid en magisk stämning på dansgolvet.

  BOKA →

 •  

  DJ Ale

  Utresa: 19.10, 16.11 & 14.12 2018


  DJ Ale spelat på nattklubbar både i Sverige och internationellt. Han har DJ:at med många av de stora namnen inom musikvärlden, influerats av sina latinamerikanska rötter, samt skapat sin egen touch till dagens klubbmusik.

  BOKA →

40h till Tallinn

 • 17.30 Avresa från Värtahamnen. En helkväll med barhäng, DJ och party i starlight palace och liveuppträdanden i showbaren.

  10.00 Ankomst till Tallinn, tid iland att upptäcka staden. Citybreak! Upptäck moderna, kreativa Kalamaja, eller strosa i Gamla Stan.

  18.00 Avresa från Tallinn. Återigen en helkväll med god middag, DJ och dans.

  10.15 Tillbaka i Stockholm.
   

  Boka kryssning

  Boka kryssning

 • EN DAG I TALLINN

  UPPLEV HIPPA, KREATIVA TALLINN


  På morgonen lägger fartyget till i Tallinn. Inom 10 min gångavstånd når du både gamla stan och de nya hippa kvarteren Kalamaja och Telliskivi. I dessa kreativa kvarter kan du passa på att provsmaka lokal öl och shoppa i trendiga butiker.

  Läs mer om Tallinn i vår destinationsguide →

  Läs mer om kryssning till Tallinn och fartygen →