Let's party

 

Följ med till Tallinn och visa vem som äger dansgolvet!


Let's Party är tillbaka på Tallinn-linjen på fredagar under våren! Fartygen till Tallinn förvandlas till en stor fest, med grymma DJ's som spinner skivor och skapar ordentlig feststämning ombord. Släpp loss med en helkväll med vännerna på dansgolvet, för att sedan uppleva en dag i Tallinn. Ta med favoritgänget ombord – let’s party!
 

 

DJ's

 •  

  DJ Ale

  Utresa: 1.3, 8.3, 19.4 2019


  DJ Ale har spelat på nattklubbar både i Sverige och internationellt. Han har DJ:at med många av de stora namnen inom musikvärlden, influerats av sina latinamerikanska rötter, samt skapat sin egen touch till dagens klubbmusik.

  BOKA →

  BOKA →

 • Dj Oro

   

  DJ Oro

  Utresa: 5.4, 12.4 2019


  DJ Oro är känd för sin passion för musiken. Under sina 6 år som DJ har han spelat på nattklubbar runt om i Sverige och internationellt. Han har varit warm up för stora namn inom musikvärlden. Han har ett väldigt brett musikregister och när DJ Oro står i DJ-båset är blir det fart på dansgolvet.

  BOKA →

  BOKA →

40h till Tallinn

 • 17.30 Avresa från Värtahamnen. En helkväll med barhäng, DJ och party i starlight palace och liveuppträdanden i showbaren.

  10.00 Ankomst till Tallinn, tid iland att upptäcka staden. Citybreak! Upptäck moderna, kreativa Kalamaja, eller strosa i Gamla Stan.

  18.00 Avresa från Tallinn. Återigen en helkväll med god middag, DJ och dans.

  10.15 Tillbaka i Stockholm.
   

  Boka kryssning

  Boka kryssning

 • EN DAG I TALLINN

  UPPLEV HIPPA, KREATIVA TALLINN


  På morgonen lägger fartyget till i Tallinn. Inom 10 min gångavstånd når du både gamla stan och de nya hippa kvarteren Kalamaja och Telliskivi. I dessa kreativa kvarter kan du passa på att provsmaka lokal öl och shoppa i trendiga butiker.

  Läs mer om Tallinn i vår destinationsguide →

  Läs mer om kryssning till Tallinn och fartygen →