Kryssa med LCHF-Magasinet 2019

6 april | 23H Galaxy, Åbo

 

 

Efter våren 2018 års bejublade kryssning gör vi återigen en dygnskryssning med Silja Galaxy! För tolfte gången träffas vi, minglar, äter gott och lyssnar till fantastiska föreläsare med erfarenheter och kunskaper långt över det vanliga.

Pris från 890:–* /pers
*Gäller när 4 pers bokar gemensam E4-hytt

I priset ingår: Kryssning och hytt t/r, all underhållning ombord, LCHF-program med seminarier och intressanta föreläsare, LCHF anpassad Middagsbuffé, frukost , förmiddagskaffe i anslutning till föreläsningarna, kaffe tilltugg på eftermiddagen, goodiebag och naturligtvis en massa intressanta seminarier med intressanta föreläsare.


Ring och boka: 08 666 33 33

 

Klara föreläsare är:

 • My Westerdahl

  My Westerdahl är civilingenjör och SUGAR-certifierad under Bitten Jonsson. Hon har gått ner -95 kg på LCHF och har ätit kosten i drygt 9 år.
  My är LCHF-magasinets beroendekrönikör och beskriver vardagen att leva som sockerberoende - vilka utmaningar och superkrafter beroendepersoner besitter.

  I hela sitt liv har hon fightats mot omvärldens fördomar om övervikt och har idag kunskaper om att vikten handlar om allt annat än viljestyrka och detta budskap brinner hon att föra vidare till dem som kämpar med vikt och sjukdomar. Tillsammans med funktionsterapeuten och civilingenjören Ewa Meurk driver hon företagen My Addiction och Elitista som inriktar sig till att hjälpa sockerberoende och att tillhandahålla Sveriges företag proaktiva verktyg at sänka sjukfrånvaron. Deras huvudmåtto är ”Health is the new wealth”. Se mer info på: https://myaddiction.se/event

 • Fredrik Söderlund

  Fredrik Söderlund

  För precis tio år sedan hade Fredrik över tio kilos övervikt. Trots att han var yrkesofficer och tränade mycket ville inte vikten minskade och han kände sig ofta trött. Efter en omläggning till LCHF-kost vände allt och han blev nyfiken på varför det fungerade så bra. Med små föreläsningar på sin arbetsplats började han med framgång hjälpa kollegor med övervikt och även med diabetes. På årets kryssning ger han en introduktion till LCHF och förklarar varför det fungerar så bra.

 • MARTINA JOHANSSON

  Martina Johansson är civilingenjör och populärvetenskaplig fackboksförfattare som följt en strikt lågkolhydratkost i snart 10 år. Martina är redaktör på LCHF-magasinet och skriver ofta och gärna om kroppens biologi och kemi, livsstilsrelaterade sjukdomar och hur man kan optimera sin hälsa på egen hand. Hon har också en populär blogg: www.martinajohansson.se samt instagramkonton (Nextlevelbiohacking/ Highfatfitness) där hon för tusentals dagliga följare pratar ketogen kost, träning och hur man kan tänka och agera för att må bättre i vardagen.

 • Ralf Sundberg

  Ralf Sundberg

  Ralf Sundberg har en bakgrund som forskare och transplantationskirurg. Han har bl.a. varit verksam vid Lunds Universitet, samt två amerikanska universitetssjukhus och blev docent vid Karolinska Institutet 1993. På senare år har han medverkat i forskning kring diabetes och kolesterol. Han har tidigare skrivit böcker om forskningsfusk och är nu aktuell med en bok om inflammation tillsammans med Martina Johansson.

 • JAN HAMMARSTEN

  Jan Hammarsten är Docent, Överläkare i Urologi och Associate Professor vid Göteborgs Universitet. Han har skrivit 52 vetenskapliga publikationer och tre böcker. Hans största forskningsintresse har knutits till sambandet mellan det metabola syndromet och prostatatumörer. Åren 2011 och 2017 blev han ombedd att skriva översiktsartiklar i den prestigefyllda tidskriften Nature Reviews Urology. I augusti 2018 var han inbjuden att vara huvudtalare vid Världscancer kongressen i Rom (4th World Cancer Congress on Cancer Research & Therapy).

  Föredraget handlar om hur cancersjukdom potentiellt kan förebyggas och behandlas samtidigt som risken för det metabola syndromet (de västerländska sjukdomarna)minskas. De livsstils och dietförändringar som kan övervägas för att minska risken för cancersjukdom är minskad kronisk stress, rökstopp, motverka D-vitaminrisk, ökad fysisk aktivitet och minskad kolhydratkonsumtion.

 • Ann Fernholm

  Ann Fernholm har disputerat i biokemi och är vetenskapsjournalist. Hennes böcker Ett sötare blod – om hälsoeffekterna av ett sekel med socker och Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar har rönt stor uppmärksamhet. År 2014 grundade hon Kostfonden, en ideell organisation som stödjer kostforskning.

   

 • Kerstin Brismar

  Senior professor i endokrinologi och diabetesforskning vid Karolinska Institutet med många års forskning. Specialist i endokrinologi (hormonsjukdomar), diabetes och invärtesmedicin med lång erfarenhet som specialistläkare för alla hormonsjukdomar. Speciellt intresserad av att tidigt identifiera risk för diabetes och hjärtkärlsjukdom, av prevention och behandling av diabetes med kunskap om de senaste behandlingsmetoderna inklusive kost och livsstil.

   

 • Kryssningens arrangörer och värdar

  Övre personen i bilden är Margareta Lundström, LCHF magasinet

  Nedre personen i bilden är Karin Eldh, Konferensvärd

   

Välkommen till en spännande kryssning 2019

Kryssningen arrangeras i samarbete med LCHF-magasinet.

Mer information, se; www.munsomedia.se och www.facebook.com/events/735120863494368/

Åldersgräns: 18 år

PRIS FRÅN 890:- /PERSON

Prisinformation →

Priser nedan visas per person.

HYTT PERS PRIS
E-hytt 4 pers 890:-
3 pers 970:-
2 pers 1040:-
1 pers 1270:-
B-hytt 4 pers 950:-
3 pers 1030:-
2 pers 1090:-
1 pers 1430:-
A-hytt 4 pers 990:-
3 pers 1070:-
2 pers 1190:-
1 pers 1630:-
A-premium 2 pers 1240:-
1 pers 1740:-
Deluxe-hytt 2 pers 1430:-
1 pers 2170:-
Suite 2 pers 1730:-
1 pers 2670:-
Executive Suite 2 pers 2130:-
1 pers 3470:-


För bokning ring 08-666 33 33.
Uppge bokningskod KOLHYDRATER


Betalningsvillkor:

Bokningar måste betalas inom 14 dagar från bokningstillfället, dock minst 28 dagar före avresa.
Bokningar som görs mindre än 28 dagar före avresa måste betalas vid bokningstillfället.
Onlinebokningar betalas alltid vid bokningstillfället.

Avbokningsvillkor:

För bokningar som avbokas 27-14 dagar före avresa återbetalas 50 procent av resans pris. För avbokningar mindre än 14 dagar före avresa sker ingen återbetalning.
Vid återbetalning mot läkarintyg debiteras 110 kronor i expeditionsavgift.
 


 

Bussanslutningar till och från kryssningen med Silja Galaxy:

Vi har bussar som går till/från flera orter med anslutning till Galaxyavgången och Värtahamnen. Våra anslutningsalternativ bokar du samtidigt som du bokar din båtresa.

LÄS MER HÄR

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser! Extra bra medlemspriser på alla hotellpaket och kryssningar: upp till 10% rabatt som bronze-medlem, upp till 20% rabatt som silver-medlem och upp till 30% rabatt som gold-medlem, även på Sista Minuten-priser.

  Bli medlem