LCHF-kryssning

NYTT DATUM! 8 maj 2021 | 23H Galaxy

 

 

Det är åter dags för vårens bejublade LCHF-kryssning med Galaxy! För trettonde gången träffas vi, minglar, äter gott och lyssnar till fantastiska föreläsare med erfarenheter och kunskaper långt över det vanliga inom tema mat och hälsa.

Pris från 960:–* /pers
*Gäller när 4 pers bokar gemensam E4-hytt

I priset ingår: Kryssning och hytt t/r, all underhållning ombord, LCHF-program med seminarier av intressanta föreläsare, LCHF-anpassad middagsbuffé, frukost, förmiddagskaffe i anslutning till föreläsningarna, kaffe med tilltugg på eftermiddagen och en goodiebag per person

Med reservation för ändring i programmet.


Ring och boka: 08 666 33 33

 

Klara föreläsare är:

 • Ewa Meurk


  Ewa Meurk är civilingenjör, företagsledare, certifierad näringscoach, certifierad funktionsmedicinsk terapeut samt certifierad beroendeterapeut med inriktning på socker som under många år granskat och ifrågasatt dagens vedertagna sanningar om näringslära och följderna av dagens moderna kostråd. Hennes föreläsningar är fyllda av den senaste moderna forskningen tillsammans med en stor portion humor och värme.

 • Sandra Owe


  Sandra Owe är IT-strategen som utbildade sig till kostrådgivare efter att ha läkt sin IBS-diagnos med hjälp av en kostomläggning. Sandra är lic. kostrådgivare vid Paleo Institute, bloggar på www.familygood.se, föreläser för både företag och skolverksamhet, grundare till eventkonceptet Nourish Now och sedan i höstas författare till debutboken - ”Den friska maten för hela familjen. Kostronauterna visar vägen”. På temat Mat och barn är Sandra gästkrönikör på Diet Doctor Sverige. På årets event kommer Sandra ge oss en grund till carnivore och delar sina erfarenheter att ställa om kosten till enbart animalisk föda. Sandra berättar även om sitt perspektiv på klimatfrågan och den rådande debatten kring att äta kött.
  Sandras bok finns även att köpa under kryssningen!

 • Ann Fernholm


  Ann Fernholm har disputerat i biokemi och är vetenskapsjournalist. Hennes böcker "Ett sötare blod – om hälsoeffekterna av ett sekel med socker" och "Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar" har rönt stor uppmärksamhet. År 2014 grundade hon Kostfonden, en ideell organisation som stödjer kostforskning.

 • Eva-Lotta Ryd


  Eva-Lotta Ryd är certifierad funktionsmedicinsk terapeut, hormonterapeut och andningsinstruktör och arbetar med funktionsmedicinsk kost- och näringsoptimering, på www.Funktionsmed.se. Hon brinner för kost, hälsa och vetenskap baserad på en holistisk evolutionär grund. Funktionsmedicinen är ett medicinskt område som strävar efter att på vetenskaplig grund identifiera och behandla grundorsakerna till olika hälsoproblem. Eva-Lotta har tidigare arbetat inom medicinteknik för cancerbehandlingar och sjukdomar i hjärnan på ett internationellt medicintekniskt företag inom neuroscience.

 • Ralf Sundberg


  Ralf Sundberg, kirurg, docent och författare är en av Sveriges mest kända föreläsare på hälsoområdet. Han har också varit känd som en flitig debattör, med många framträdanden i radio, TV och i dagspressen. Han har även mer än trettio vetenskapliga publikationer listade på PubMed varav flera i de topplistade tidskrifterna som British Medical Journal. Ämnena för dessa berör bland annat kolesterol och diabetes.

 • Anna Andersson


  Kroniska sjukdomar ökar kraftigt i hela världen, inte minst i Sverige. Sjukvården står handfallna inför det, då man saknar kunskaper inom hur livsstil och kost påverkar hälsan på cellnivå och de kemiska botemedel de har till hands räcker inte långt, tvärtom orsakar de ofta nya sjukdomar.

  Anna Andersson är en hälsovetare med biovetenskaplig inriktning, Coach och KRAFT-Instruktör med ett stort hjärta för hälsofrågor i samklang med vetenskap på området. Att hjälpa människor till en bättre hälsa, är något Anna brinner för. Hennes drivkrafter är kärlek och omtanke om sina medmänniskor.

  Rätt kost och kosttillskott i form av näringsämnen från växtriket utgör en oumbärlig roll i läkningsprocessen. Vetenskaplig evidens inom samband mellan livsstil/kost och hälsa växer sig allt större och jag fortsätter dagligen med att uppdatera mig på området för att på bästa sätt kunna hjälpa andra uppnå hälsa och välbefinnande.

 • Milla Martin


  Vid 16 års ålder fick Milla diagnosen ”sockerberoende” plötsligt skulle hon sluta äta den maten som hon älskade allra mest, och ställdes inför svåra frågor som ’hur äter man egentligen sockerfritt i en värld fylld med socker?’, ’hur kommer människorna omkring att reagera?’ och ’går det verkligen att vara lycklig utan lördagsgodis?

  I Millas föreläsning delar hon med sig av hennes egen historia. Med inblick i hur det är att vara ung och sockerberoende, hur den yngre generationen ser på kost, och de egentliga konsekvenserna av att gå ned 20 kilo på 3 månader genom en LCHF-kost.

Välkommen till en spännande kryssning 2021


Följ oss gärna på Facebook!

Åldersgräns: 18 år

PRIS FRÅN 960:- /PERSON
 

Prisinformation →

Priser nedan visas per person.

HYTT PERS PRIS
E-hytt 4 pers 960:-
3 pers 1040:-
2 pers 1110:-
1 pers 1360:-
B-hytt 4 pers 1040:-
3 pers 1090:-
2 pers 1160:-
1 pers 1500:-
A-hytt 4 pers 1260:-
3 pers 1140:-
2 pers 1260:-
1 pers 1700:-
A-premium 2 pers 1280:-
1 pers 1770:-
Deluxe-hytt 2 pers 1470:-
1 pers 2210:-
Suite 2 pers 1770:-
1 pers 2710:-
Executive Suite 2 pers 2170:-
1 pers 3510:-


För bokning ring 08-666 33 33.
Uppge bokningskod: LCHF


Betalningsvillkor:

Bokningar måste betalas inom 14 dagar från bokningstillfället, dock minst 28 dagar före avresa.
Bokningar som görs mindre än 28 dagar före avresa måste betalas vid bokningstillfället.
Bokningar som görs på avresedagen skall vara betalda senast 5 timmar före avgång.
Ingen betalning av förhandsbokade biljetter kan ske i terminalen på avresedagen.

Avbokningsvillkor:

För bokningar som avbokas 27-14 dagar före avresa återbetalas 50 procent av resans pris. För avbokningar mindre än 14 dagar före avresa sker ingen återbetalning.

Foto: Martin Engberg

Foto: Martin Engberg

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på sista minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

  Bli medlem