BOKA

LADIES NIGHT

11 maj | Galaxy

Ladda upp inför årets roligaste tjejkväll – Ladies Night är tillbaka på Galaxy! Samla favoritgänget och byt ut vardagen mot en tjejkväll till havs. Njut av allt som finns ombord: italienska smaker eller färska skaldjur, champagne, plånboksvänlig taxfreeshopping och 23 timmar av nöjen. Alla tjejers favoriter står för underhållningen på scen. Vi ses där!
Från 295:- /pers inkl. underhållning

ARTISTER OCH UPPTRÄDANDEN

Sveriges främsta och mest anlitade musiker och artister står på scenen denna kväll!

På scen får du förutom Andreas Weise, Nassim Al Fakir, Panetoz och Stefan Odelberg även stifta bekantskap med Peppe Bergström, Mattias Olofsson, Eric Nytomt, Mark Karlsson, och Daniel Wiland- våra handplockade artister med ett gemensamt ursprung ur våra största musikal- och krogshowscener.

Alla tjejers favoriter står för underhållningen. Under showen är det endast tjejer i publiken och bara killar på scen som gäller! Efter showen tar nattklubben vid och dörrarna öppnas för samtliga gäster ombord. Det bjuds på ett digert underhållningsprogram som passar alla.

BOKA NU »BOKA NU »

 • Panetoz

  | Härliga rytmer och toner

  Panetoz – slog igenom med dunder och brak 2012 när svenska folket helt plötsligt skulle ”Dansa Pausa”. Likt Macarena eller the Ketchup Song på 80-90-talet så visste alla helt plötsligt hur man dansade och pausade. Succén följdes upp av två nya succéer i Melodifestvalen 2014 och 2016. Numer vet alla vilka som skapar värsta kaoset och festen: Panetoz!

 • Andreas Weise

  | Artist och musiker

  Nordens svar på Michael Bublé. Med en självklarhet och musikalitet som smittar av sig skapar han alltid en riktigt feelgood känsla på scen. Genombrottet skedde i Idol 2010 och följdes upp med en medverkan i programmet Let’s Dance. Sedan dess har han turnerat med bl.a. Diggelo och Christer Sjögren vid ett flertal tillfällen. Han medverkade i Melodifestvivalen 2015 med låten Bring out the Fire. Jullåten Christmas Dream med Andreas har snart 5 miljoner lyssningar på Spotify.

 • Messiah Hallberg

  | Nya generationens komiker

  Flera kritiker och åskådare menar att Messiah Hallberg är ansiktet för den nya generationens komiker. Han har tokhyllats för sina insatser både på scen i RAW på turné, Grammisgalan och sin egna föreställning Politiskt autokorrekt såväl som hans insatser i Parlamentet.

 • Nassim Al Fakir

  | Musiker och programledare

  Den charmige programledaren i TV med ett oefterhärmeligt skratt. Nassim brinner för musiken och det inte alla vet är att han även är slagverkare. Idag driver han ett av de mest populära och aktiva Instagramkontona och han gjorde en bejublad insats som medverkande i Let´s Dance 2016. Förutom detta gör Nassim en mängd konferencier- och artistuppdrag.

 • Stefan Odelberg

  | Komiker och magiker

  Komiker och magiker med Sveriges härligaste och mest medryckande bokstavskombination. Överallt där Stefan drar fram så får han publiken i extas, med en skön mix av humor, dråplighet och ibland även lite magi. Stefan är förutom Ladies Night aktuell med Rock of 80’s på Trägårn i Göteborg och med sin egna Talk Talk Show som gjort stor succé på bl.a. Rondo.