Kryssningstyper

Varje typ av resenär hittar alltid sin unika avgång. Vi anordnar tillsammans med en rad arrangörer över 70 populära temaresor (specialkryssningar) varje år. Allt från fiskekryssningen och ryttarkryssningen till klubbkryssningar med internationella artister och dj's och persiskt nyår. Utöver dessa arrangerar vi också egna temaresor, all-inclusive weekendresor till Tallinn och Helsingfors. Mat- och vinkryssningen är en av våra favoriter just nu. För våra seniorer eller 55+'are erbjuder vi skräddarsydda seniorresor tillsammans med PRO och SPF. Våra seniorvärdar ser till att möta era behov.

Bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, samt exklusiva erbjudanden ombord och iland! Extra bra priser på kryssningar, upp till 20% rabatt.

SPECIALKRYSSNINGAR/Temaresor

Några av dem är återkommande klassiker som gör succé år efter år. Andra nya koncept och roliga arrangemang. Hitta din favorit bland våra specialkryssningar och temaresor.

Specialkryssningar/Temaresor

SENIORRESOR

Med livserfarenhet kommer också högre ställda krav på upplevelser, komfort och service. Vi tar hand om våra seniora resenärer extra väl.

Seniorresor

Studentresor

Via Mecenat har du alltid upp till 25% studentrabatt på kryssningar. På denna sida får du de bästa tipsen på resor, samt hämtar din studentrabatt.

Studentresor

FAMILJEKRYSSNINGAR

Res bort tillsammans med hela familjen. Minisemester till Helsingfors, Tallinn, Riga, Åbo eller Åland – vi har de rätta familjepaketen.

Familjekryssningar

SPAKRYSSNINGAR

Tallinn och Riga blir allt mer populära för oss svenskar. För de prisvärda hotellen, för närheten – och inte minst för utbudet av spa.

Spakryssningar

Jul- och nyårsresor

Ombord på alla våra fartyg kan ni njuta av allt från julbord till nyårsparty. Under jullovet har barnen egna kryssningsprogram med extrainsatt underhållning.

Jul- och nyårsresor

FIRA MED OSS

Fira födelsedag, bröllopsdag, möhippa, svensexa eller annan högtid ombord. Samla familj, vänner och alla du känner. Ni firar - vi sköter resten.

Fira ombord

RES REGULJÄRT MED BILEN

Har du vänner i Estland, Lettland eller Finland, hälsa på dem i vinter. Vi har alltid bra priser på bilpaket. Det är bekvämt att ta med bilen ombord.

Bila med båt

MUSIKALRESA CHESS

Silja Line är stolt samarbetspartner till Svenska Teatern i Helsingfors – nu presenterar vi världssuccén CHESS med musik skriven av Björn Ulvaeus och Benny Andersson.

Musikalresa Chess

Aktuella kampanjer

Varje vecka uppdaterar vi denna sida med aktuella kampanjer. Här hittar du de absolut bästa priserna och erbjudandena vi har på våra resor just nu.

Kampanjer