Kryssningstyper

Kryssningstyper

Varje typ av resenär hittar alltid sin unika avgång. Vi anordnar tillsammans med en rad arrangörer över 70 populära temaresor (Specialkryssningar) varje år. Allt från fiskekryssningen och ryttarkryssningen till klubbkyssningar med internationella artister och dj's och persiskt nyår. Utöver dessa arrangerar vi också egna temaresor, all-inclusive weekendresor till Tallinn och Helsingfors. Mat- och vinkryssningen är en av våra favoriter just nu. För våra seniorer eller 55+'are erbjuder vi skräddarsydda Seniorresor tillsammans med PRO och SPF. Våra seniorvärdar ser till att möta era behov.

Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, samt exklusiva erbjudanden ombord och iland! Extra bra medlemspriser på alla hotellpaket: upp till 10% rabatt som bronze-medlem, upp till 20% rabatt som silver-medlem och upp till 30% rabatt som gold-medlem.

SPECIALKRYSSNINGAR/Temaresor

Några av dem är återkommande klassiker som gör succé år efter år. Andra nya koncept och roliga arrangemang. Hitta din favorit.

 

Specialkryssningar/Temaresor >>

SENIORRESOR

Med livserfarenhet kommer också högre ställda krav på upplevelser, komfort och service. Vi tar hand om våra seniora resenärer extra väl.

 

Seniorresor >>

SOMMARRESOR

Havet är helt klart bäst på sommaren! Res på en kryssning i sommar, eller stanna kvar på hotell på någon av våra destinationer.

 

Sommarresor →

FAMILJEKRYSSNINGAR

Res bort tillsammans med hela familjen. Minisemester till Helsingfors, Tallinn, Riga, Åbo eller Åland – vi har de rätta familjepaketen.

 

Familjekryssningar →

SPAKRYSSNINGAR

Tallinn och Riga blir allt mer populära för oss svenskar. För de prisvärda hotellen, för närheten – och inte minst för utbudet av spa.

 

Spakryssningar →

TRIANGELRESOR

Upplev fler destinationer på en och samma resa! Du får två nätter ombord våra fartyg och en eller flera hotellnätter i två eller flera städer.

 

Triangelresor →

FIRA MED OSS

Fira födelsedag, bröllopsdag, möhippa, svensexa eller annan högtid ombord. Samla familj, vänner och alla du känner. Ni firar - vi sköter resten.

 

Fira ombord →

RES REGULJÄRT MED BILEN

Har du vänner i Estland, Lettland eller Finland, hälsa på dem i vinter. Vi har alltid bra priser på bilpaket. Det är bekvämt att ta med bilen ombord.

 

Bila med båt →