Kryssningstyper

Varje typ av resenär hittar alltid sin unika avgång. Vi anordnar tillsammans med en rad arrangörer över 70 populära Specialkryssningar varje år. Allt från fiskekryssningen och ryttarkryssningen till klubbkyssningar med internationella artister och dj's och persiskt nyår. Utöver dessa arrangerar vi egna Temaresor, all-inclusive weekendresor till Tallinn och Helsingfors. Mat- och vinkryssningen är en av våra favoriter just nu. För våra seniorer eller 55+'are erbjuder vi skräddarsydda Seniorresor tillsammans med PRO och SPF. Våra seniorvärdar ser till att möta era behov.

BOKA RESA »

SPECIALKRYSSNINGAR

Några av dem är återkommande klassiker som gör succé år efter år. Andra nya koncept och roliga arrangemang. Hitta din favorit.

 

Specialkryssningar »

TEMARESOR

Lite längre resor till både Helsingfors, Tallinn och Riga. Fokus på mat och dryck med en eller flera nätter på hotell.

 

Temaresor »

SENIORRESOR

Med livserfarenhet kommer också högre ställda krav på upplevelser, komfort och service. Vi ser till att ta hand om våra seniora resenärer extra väl.

 

Seniorresor »

RESOR I JUL

Julperioden kan vara hektisk ibland. Vi har gjort det lite lättare. Ombord på alla våra fartyg kan ni njuta av allt från julbord, julafton och nyårafton. 

 

Julkryssningar »

FAMILJEKRYSSNINGAR

Res bort tillsammans med hela familjen. Minisemester till Helsingfors, Tallinn, Riga, Åbo eller Åland – vi har de rätta familjepaketen.

 

Familjekryssningar »

SPAKRYSSNINGAR

Tallinn och Riga blir allt mer populära för oss svenskar. För de prisvärda hotellen, för närheten – och inte minst för utbudet av spa.

 

Spakryssningar »

LYXKRYSSNINGAR

Överraska kärleken med en lyxkryssning för två till önskad destination. Eller varför inte ta med bästa vännen på en resa där ni unnar er det lilla extra?

 

Lyxkryssningar »

FIRA MED OSS

Fira födelsedag, bröllopsdag, möhippa, svensexa eller annan högtid ombord. Samla familj, vänner och alla du känner för en kryssning. Ni firar - vi sköter resten.

 

Fira ombord »

RES REGULJÄRT MED BILEN

Har du vänner i Estland, Lettland eller Finland, hälsa på dem i höst eller vinter. Vi har alltid bra priser på bilpaket. Det är bekvämt att ta med bilen ombord.

 

Bila med båt »