Koncept och spelningar

 

 

På våra fartyg kan du ta del av underhållning för alla typer av intressen. 

Oavsett om det är partykryssning med stjärnspäckad underhållning, spelningar med bästa musiken, specialkryssning med tema och internationella artister, föreläsare eller happenings kombineras det alltid med god mat och dryck och shopping till förmånliga havspriser. Nedan följer en lista med våra egna koncept ombord. I vår artistlista kan ni se ett schema för alla artister som spelar ombord.

Lista med specialkryssningar & temaresor

Kalender med artister ombord

 •  

  Helger på Galaxy

  23h Silja Resort

  SILJA LINE Bästa helgen får du ombord på Galaxy, varje fredag och lördag! Häng med på en 23-timmars kryssning ombord på Silja Resort. Helgerna blir fyllda med stjärnspäckad underhållning, sköna beats från dj-båset och det blir självklart 23-timmar av nöjen ombord.

  Läs mer

 •  

  AfterSea

  Kryssning Tallinn 40h

  TALLINK Ta med vännerna och häng med på vår AfterSea till Tallinn! Ombord spelar några av Sveriges bästa coverband och skapar en festlig stämning på dansgolvet. Missa inte heller våra fantastiska shower och var med när DJ'n spinner skivor långt in på småtimmarna. Ni får en heldag i Tallinn innan det är dags att gå ombord och AfterSea börjar igen.

  Läs mer

 • Rock the Boat

   

  Rock the Boat

  23h Silja Resort

  SILJA LINE Den 15 november förvandlas fartyget Galaxy återigen till en kokande Rockfestival. Med riktiga rockstjärnor ombord kan du räkna med att fartyget kommer att gunga! Rock the Boat-avgångarna fylls med förband, dj's, rockband och en härlig rockfest.

  Läs mer

 •  

  Magic Xmas

  23h Silja Resort

  SILJA LINE Upplev en magisk julstämning ombord på Galaxy. Varm glögg, klassisk julmat och julmusik blandas med svenska artister som Petter, Mando Diao och Blacknuss Allstars. Kliv ombord på Galaxy för en riktigt härlig julkryssning! Självklart har vi pyntat och spelar den bästa julmusiken, allt för att du ska komma i rätt stämning. Dessutom har vi stand up-show och acapella framträdande varje kväll.

  Läs mer