Koncept och spelningar

På våra fartyg kan du ta del av underhållning för alla typer av intressen. 

Oavsett om det är partykryssning med stjärnspäckad underhållning, spelningar och bra musik , specialkryssning med internationella artister, föreläsare eller happenings kombineras det alltid med god mat och dryck och shopping till förmånliga havspriser.

Se alla artister som spelar ombord »

Rock the Boat

Under Rock the Boat förvandlas fartyget Galaxy till en kokande Rockfestival.

Med världsstjärnor som Hardcore Superstar, Raubtier och Hammerfall kan du räkna med att fartyget kommer att gunga. Avgångarna fylls med förband, dj's, rockband och en härlig rockfest.

Läs mer »

PARTY WEEKENDS

23 timmar nöjen! Vårens Party Weekends är igång. Vad sägs om Craig David, Hoffmaestro och Blackstreet? Det är bara några av de artister ni kan se ombord 2017!

Läs mer »

FO&O PÅ LIVE@PROMENADE

Under sportlovsveckan förvandlas promenaden ombord Symphony till en unik konsertscen där FO&O kommer att uppträda på utresan.

27.2 & 1.3 2017

Läs mer »

LET'S PARTY PÅ TALLINN-LINJEN

Let's Party – häng med till Tallinn och skaka loss till vårens line-up med Dj's och coverband ombord. På fredagar förvandlas fartyget till en stor fest och njut sedan av en dag iland i Tallinn.

LÄS MER OM LET'S PARTY »

LADIES NIGHT

Ladda upp inför årets roligaste tjejkväll – Ladies Night är tillbaka på Galaxy, Östersjöns bästa nöjeskvarter!

Samla favoritgänget och byt ut vardagen i land mot en tjejkväll till havs den 11 maj 2017. Alla tjejers favoriter står för underhållningen på scen.

Läs mer »