Koncept och spelningar

 

På våra fartyg kan du ta del av underhållning för alla typer av intressen. 

Oavsett om det är partykryssning med stjärnspäckad underhållning, spelningar med bästa musiken, specialkryssning med tema och internationella artister, föreläsare eller happenings kombineras det alltid med god mat och dryck och shopping till förmånliga havspriser. I vår artistlista kan ni se ett schema för alla artister som spelar ombord.

Se alla artister ombord

PARTY WEEKENDS

23 timmar nöjen!

Höstens Party Weekends lineup är redo. Vad sägs om Rebecca & Fiona, Robin Bengtson, Kamferdrops och Blacknuss Allstars. Det är bara några av de artister ni kan se ombord 2017!

Läs mer →

Garden Stage Cruise by Summerburst

Tillsammans med våra vänner på Summerburst presenterar vi Garden Stage Cruise! Några av de starkast lysande stjärnorna i DJ-världen spelar på Baltic Queen den 6 oktober! Missa inte att gå lös på dansgolvet två episka kvällar i rad. Bland annat Vigiland, Otto Knows, Adrian Lux och Sylvain Armand ombord.

LÄS MER >>

Rock the Boat

Under Rock the Boat förvandlas fartyget Galaxy till en kokande Rockfestival.

Med världsstjärnor som Venom, Dragon Force, Accept och Pain och The Haunted kan du räkna med att fartyget kommer att gunga. Avgångarna fylls med förband, dj's, rockband och en härlig rockfest.

Läs mer →

LET'S PARTY PÅ TALLINN-LINJEN

Let's Party – häng med till Tallinn och skaka loss till höstens line-up med Dj's och coverband ombord.

På fredagar förvandlas fartyget till en stor fest och njut sedan av en dag iland i Tallinn.

Läs mer →

GalaJul på Galaxy

Underhållning i toppklass och svenska stjärnartister på scen! I år firar vi 5-årsjubileum med GalaJul - nu bättre än någonsin! Upplev ett fullspäckat dygn ombord med glittrande GalaJul-show. Missa inte Måns Zelmerlöw, Robin Bengtsson, Kaliffa, Hoffmaestro, Oscar Zia, Just D och många fler ombord i november och december.

LÄS MER →