Koncept och spelningar

 

 

På våra fartyg kan du ta del av underhållning för alla typer av intressen. 

Oavsett om det är partykryssning med stjärnspäckad underhållning, spelningar med bästa musiken, specialkryssning med tema och internationella artister, föreläsare eller happenings kombineras det alltid med god mat och dryck och shopping till förmånliga havspriser. Nedan följer en lista med våra egna koncept ombord. I vår artistlista kan ni se ett schema för alla artister som spelar ombord.

Lista med specialkryssningar & temaresor

Kalender med artister ombord

 •  

  Galaxy Party Weekends

  Kryssning Galaxy (23 timmar)

  SILJA LINE Bästa festen får du ombord på Galaxy, varje helg hela hösten! Häng med på en 23-timmars partykryssning på Östersjöns bästa nöjeskvarter. Det blir helger fyllda med stjärnspäckad underhållning, sköna beats från dj-båset och ett 23-timmars party ombord.

  Läs mer

 •  

  LET'S PARTY

  Kryssning Tallinn (40 timmar)

  TALLINK Let's Party – häng med till Tallinn och skaka loss till höstens line-up med Dj's och livemusik ombord. På fredagar förvandlas fartyget till en stor fest och njut sedan av en dag iland i Tallinn.

  Läs mer
 •  

  En stjärnspäckad GalaJul

  Kryssning Galaxy (23 timmar)

  SILJA LINE Underhållning i toppklass och svenska stjärnartister på scen! Välkommen ombord på Galaxy och upplev klassikern GalaJul - nu bättre än någonsin! Det blir en glittrande GalaJul-show, julbord och svenska stjärnartister under utvalda kvällar.

  Läs mer

 •  

  Redline-kryssningen

  Kryssning Galaxy (23 timmar)

  SILJA LINE För fjärde året i rad arrangeras den traditionsenliga Redline-kryssningen på Silja Galaxy. För alla som älskar hiphop, reggaeton, soul och R&B, det här är kryssningen för er! I vanlig ordning har Redline recordings bjudit in flera av de största namnen på den svenska hiphop scenen.

  Läs mer

 •  

  Anis & Friends Cruise

  Kryssning Galaxy (23 timmar)

  SILJA LINE Vi samlat några av Sveriges mest kända YouTubers och artister för ett dygn till havs som du sent kommer att glömma. Ombord har vi Anis Don Demina som med sitt DJ-set garanterat kommer att få dansgolvet att koka! Med sig på resan kommer Anis att ha några av Sveriges största YouTube-stjärnor, bl a Ben Mitkus.

  Läs mer