Koncept och spelningar

 

 

På våra fartyg kan du ta del av underhållning för alla typer av intressen. 

Oavsett om det är partykryssning med stjärnspäckad underhållning, spelningar med bästa musiken, specialkryssning med tema och internationella artister, föreläsare eller happenings kombineras det alltid med god mat och dryck och shopping till förmånliga havspriser. Nedan följer en lista med våra egna koncept ombord. I vår artistlista kan ni se ett schema för alla artister som spelar ombord.

Lista med specialkryssningar & temaresor

Kalender med artister ombord

 •  

  Helger på Galaxy

  23h Silja Resort

  SILJA LINE Bästa helgen får du ombord på Galaxy, varje fredag och lördag! Häng med på en 23-timmars kryssning ombord på Silja Resort. Helgerna blir fyllda med stjärnspäckad underhållning, sköna beats från dj-båset och det blir självklart 23-timmar av nöjen ombord.

  Läs mer

 •  

  AfterSea

  Kryssning Tallinn 40h

  TALLINK Ta med vännerna och häng med på vår AfterSea till Tallinn! Ombord spelar några av Sveriges bästa coverband och skapar en festlig stämning på dansgolvet. Missa inte heller våra fantastiska shower och var med när DJ'n spinner skivor långt in på småtimmarna. Ni får en heldag i Tallinn innan det är dags att gå ombord och AfterSea börjar igen.

  Läs mer

 •  

  Magic Xmas

  23h Silja Resort

  SILJA LINE Upplev en magisk julstämning ombord på Galaxy. Varm glögg, klassisk julmat och julmusik blandas med svenska artister som Petter, Mando Diao och Blacknuss Allstars. Kliv ombord på Galaxy för en riktigt härlig julkryssning! Självklart har vi pyntat och spelar den bästa julmusiken, allt för att du ska komma i rätt stämning. Dessutom har vi stand up-show och acapella framträdande varje kväll.

  Läs mer

 • Rock the Boat 2020

   

  Rock the Boat

  8 feb 2020 | 23h Silja Resort

  SILJA LINE Premiär för årets första Rock the Boat den 8 februari 2020. Zakk Sabbath gästar Rock the Boat med sin turné “In Honor and Celebration: 50 Years ‘O DOOM” Under 23 timmar förvandlas fartyget Galaxy till en kokande rockfestival. Årets första huvudakt, Zakk Sabbath är det enda coverbandet till ökända och legendariska Black Sabbath, som frontas av den otroliga Ozzy Osbourne.

  Läs mer