Koncept och spelningar

 

På våra fartyg kan du ta del av underhållning för alla typer av intressen. 

Oavsett om det är partykryssning med stjärnspäckad underhållning, spelningar med bästa musiken, specialkryssning med tema och internationella artister, föreläsare eller happenings kombineras det alltid med god mat och dryck och shopping till förmånliga havspriser. I vår artistlista kan ni se ett schema för alla artister som spelar ombord.

Se alla artister ombord

GalaJul på Galaxy

Underhållning i toppklass och svenska stjärnartister på scen! I år firar vi 5-årsjubileum med GalaJul - nu bättre än någonsin! Upplev ett fullspäckat dygn ombord med glittrande GalaJul-show. Missa inte Patrik Isaksson, Kaliffa, Robin Bengtsson, Hoffmaestro, Oscar Zia, Just D och många fler ombord i november och december.

LÄS MER →

PARTY WEEKENDS

En helkväll på Galaxy - Östersjöns bästa nöjeskvarter. Det blir stjärnspäckad underhållning, sköna beats från dj-båset och ett 23-timmars party ombord. Under vintern har vi sporadiska avgångar med DJ's ombord. Party Weekends drar igång varje helg på Galaxy igen till våren med de bästa artisterna.

Läs mer →

Rock the Boat

Under Rock the Boat förvandlas fartyget Galaxy till en kokande Rockfestival.

Med världsstjärnor som Venom, Dragon Force, Accept och Pain och The Haunted kan du räkna med att fartyget kommer att gunga. Avgångarna fylls med förband, dj's, rockband och en härlig rockfest.

Läs mer →

LET'S PARTY PÅ TALLINN-LINJEN

Let's Party – häng med till Tallinn och skaka loss till höstens line-up med Dj's och coverband ombord.

På fredagar förvandlas fartyget till en stor fest och njut sedan av en dag iland i Tallinn.

Läs mer →