Koncept och spelningar

 

 

På våra fartyg kan du ta del av underhållning för alla typer av intressen. 

Oavsett om det är partykryssning med stjärnspäckad underhållning, spelningar med bästa musiken, specialkryssning med tema och internationella artister, föreläsare eller happenings kombineras det alltid med god mat och dryck och shopping till förmånliga havspriser. Nedan följer en lista med våra egna koncept ombord. I vår artistlista kan ni se ett schema för alla artister som spelar ombord.

Lista med specialkryssningar & temaresor

Kalender med artister ombord

 •  

  Galaxy Party Weekends Summer Edition

  Kryssning Galaxy (23 timmar)

  SILJA LINE Varje fredag och lördag hela sommaren! Med svenska dj's på soldäck och i Starlight Palace som levererar sköna beats. Det blir svalkande drinkar i vår Sun Lounge och 23 timmar av nöjen och shopping ombord.

  Läs mer

 •  

  LET'S PARTY

  Kryssning Tallinn (40 timmar)

  TALLINK Let's Party – häng med till Tallinn och skaka loss till höstens line-up med Dj's och livemusik ombord. På fredagar förvandlas fartyget till en stor fest och njut sedan av en dag iland i Tallinn.

  Läs mer
 •  

  Rock the Boat

  Kryssning Galaxy (23 timmar)

  SILJA LINE Under Rock the Boat-avgångarna förvandlas fartyget Galaxy till en kokande Rockfestival! Med världsstjärnor som Hammerfall ombord kan du räkna med att fartyget kommer att gunga. Avgångarna fylls med förband, dj's, rockband och en härlig rockfest. Nästa avgång 11.10 2018 gästas av Hammerfall.

  Läs mer

 •  

  Galaxy Party Weekends

  Kryssning Galaxy (23 timmar)

  SILJA LINE Bästa festen får du ombord på Galaxy, varje helg hela hösten! Höstens Party Weekends börjar ta form. Häng med på en 23-timmars partykryssning på Östersjöns bästa nöjeskvarter. Se bland andra Basshunter, Kaliffa, Blacknuss Allstars och Nordman. Det blir stjärnspäckad underhållning, sköna beats från dj-båset och ett 23-timmars party ombord.

  Läs mer