Aktuella kampanjer

 

Varje vecka uppdaterar vi denna sida med aktuella kampanjer. Här hittar du de absolut bästa priserna och erbjudandena
vi har på våra resor just nu. Härliga kryssningar, hotellpaket, spapaket och värdefulla bokningskoder. Boka i sista minuten!


Nedan hittar du alla pågående kampanjer hos Tallink & Silja Line

 

Club One Julerbjudande

Club One

Sista dagarna med vinterns bästa priser!

Nu är det sista dagarna att boka till de bästa priserna i Club Ones vinterkampanj. Vi har fyllt på med extra många hytter till fina priser! Passa på att boka din resa nu! Boka med din personliga bokningskod, du hittar den när du loggar in.

Kryssning Åbo fr 130:- /B-hytt

Upp till 40% rabatt på spahotell

Just nu! Kampanjpris med upp till 40% rabatt på alla våra lyxiga spahotell i Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo, Pärnu och på Ösel!

Boka senast 5.2 - res t o m 29.3 2020.

Fr 570:- /pers
Uppge kod: 108915

Rabatt till Tallinn & Helsinfors

Just nu! Rabatterat pris på kryssningar till Tallinn och Helsingfors - upp till 50% rabatt på massor av avgångar. Boka senast 27.1 - res t o m 31.3 2020.

Tallinn fr 300:- /hytt
Helsingfors fr 390:- /hytt

Uppge kod: 132088

Prissänkta enkelresor

Just nu har vi massor av prissänkta reguljärresor till Tallinn och Riga

Hitta datum i tabellen på vår sista minuten-sida. Rabatten gäller resor i januari upp till A-hytt!

Enkelresa fr 550:- /hytt

Uppge kod: 137338

Alltid hos oss

SISTA MINUTEN

MASSOR AV RESOR TILL BÄSTA
PRIS

Vi erbjuder alltid massor av härliga resor till extra bra Sista Minuten-pris. På denna sida hittar du bra pris på både kryssningar, reguljärresor och hotellpaket för dig som bokar tätt inpå ditt resedatum.

Läs mer & boka

Silja Resort

HOTELL, GALLERIA, DISKOTEK ELLER SPA?

Ombord på Silja Lines fartyg finns allt för din semester. Här kan du njuta av ett dopp i jacuzzin, äta gott, ta en drink i baren eller dansa tills solen går ner. Vi kallar det Silja Resort - välj mellan 40 och 23 timmar.
 

Silja Resort 23h
Silja Resort 40h

BILA MED BÅT

TA MED BILEN PÅ RESAN

Hälsa på vänner och familj på andra sidan Östersjön, eller upplev mer och passa samtidigt på att shoppa och få ut så mycket som möjligt av din destination.

Bilpaket fr 435:- /hytt och personbil enkel väg

Läs mer & boka

Seniorresor

Förmånliga seniorpriser på resor sön-tors

Vi tar hand om våra seniorer extra väl. På Silja Lines fartyg finns svensktalande personal och på Tallinks tre av fyra fartyg finns seniorvärdar. Upp till 30% rabatt på avgångar söndag-torsdag.

Upp till 30% rabatt

Läs mer & boka

Studentresor

Studentrabatt på kryssningar med mecenat

De bästa studentkryssningarna hittar du hos Tallink och Silja Line! Res enkelt på minisemester till Helsingfors, Tallinn och Riga, eller 23h party på Galaxy. Koppla av med kompisgänget till havs!

Upp till 25% rabatt

Läs mer & boka

Fira ombord

Paketpriser för större grupper

En kryssning - 40 timmar firande! Häng med på en fira-kryssning med oss, och fira din födelsedag, förlovning eller kanske bara livet. Boka som grupp för bästa pris.

Fr 100:- /hytt

Läs mer & boka

Presentkort

Överraska någon med en resa på valfritt belopp

Överraska någon du tycker om med ett presentkort på valfri resa med oss. Gäller på alla resor och linjer med Tallink och Silja Line. Presentkorten kan laddas med valfritt belopp.

Läs mer

Hotellpaket

Spara upp till 60% på båtresan när du bokar hotellpaket

Du får alltså båtresan till bättre pris än om du bokar reguljärresa utan hotell. Få mer tid till att upptäcka din destination samtidigt som du unnar dig avkoppling och njuter av en god hotellfrukost.

Läs mer & boka

Golfresor

Golfbanor i världsklass på andra sidan Östersjön

Lockar en golfresa men du vet inte riktigt vart du vill åka? Upptäck flera magiska golfpärlor i Finland, Estland och Lettland! Vi hjälper dig att ordna en riktigt skön golfsemester.

Läs mer & boka

  • CLUB ONE

    Östersjöns största kundklubb

    Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på Sista Minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

    BLI MEDLEM