Aktuella kampanjer


Varje dag och vecka uppdaterar vi denna sida med aktuella kampanjer. Här hittar du de absolut bästa priserna och erbjudandena
vi har på våra resor just nu. Kryssningar, hotellpaket, spapaket och värdefulla bokningskoder. Boka i sista minuten!

Nedan hittar du alla pågående kampanjer hos Tallink & Silja Line

Happy Hours

En kryssning - 40 timmar nöjen! Kryssa till Tallinn och Riga eller destinationerna runt omkring i höst! Upplevelserna börjar redan ombord.

LÄS MER

 

 

TID TILLSAMMANS

Ta med familjen på en härlig resa till Helsingfors eller Åbo i höst! Här finns de perfekta aktiviteterna för alla barn. Helsingfors fr 440:– /familj.

LÄS MER

 

 

SISTA MINUTEN

Massor av härliga resor till extra bra Sista Minuten-pris. Här hittar du bra pris på kryssningar, reguljärresor och hotellpaket för dig som vill resa iväg inom en snar framtid.

LÄS MER

 

 

HÖSTLOV TILL HAVS

En dagskryssning med magiska trollkarlar, ett dygn med Galaxy och underhållning eller en lite längre tur till Helsingfors, Tallinn eller Riga.

LÄS MER

 

 

JULKRYSSNINGAR

Julperioden kan vara hektisk ibland. Vi har gjort det lite lättare. Ombord på alla våra fartyg kan ni njuta av allt från julbord till nyårafton.

LÄS MER

 

 

NYÅRSKRYSSNINGAR

Boka en nyårskryssning för den bästa nyårsfesten! Du firar, vi sköter resten. Ombord serveras härlig galameny.

LÄS MER

 

 

SILJA LINE FIRAR 60 ÅR

Silja Line bildades i maj 1957. Många resor och 60 år senare vill vi fira! Ombord märks jubileet av i specialkomponerade menyer och tillskott i shoppingutbudet.

LÄS MER

 

 

MITT ÖSTERSJÖN

Den bästa guiden till upplevelser på din destination! Inspireras av vår nya härliga destinationssite med de bästa tipsen på aktiviteter iland.

LÄS MER

 

 

PRESENTKORT

Överraska med ett presentkort på valfri resa med oss. Gäller på alla resor och linjer med Tallink och Silja Line. Presentkorten kan laddas med valfritt belopp.

KÖP PRESENTKORT

 

 

FIRA OMBORD

Samla familj, vänner och alla du känner för att fira födelsedag, bröllopsdag, årsdag eller annan högtid ombord! Extra bra priser när ni bokar som grupp.

LÄS MER

 

 

BILA MED BÅT

Ta med bilen på resan. Upplev mer, och passa samtidigt på att shoppa och få ut så mycket som möjligt av din destination. Fr 372:- /hytt och personbil enkel väg

BILA MED BÅT

 

 

HOTELLPAKET

Kombinera din resa med en natt eller två på hotell. Få mer tid till att upptäcka din destination samtidigt som du unnar dig lite avkoppling och njuter av en god hotellfrukost.

LÄS MER

 

 

  • CLUB ONE

    Östersjöns största kundklubb

    Som Club One-medlem har du alltid rabatt på Tallink och Silja Lines ordinarie priser och upp till 30% på utvalda produkter i våra butiker ombord. Fina förmåner ombord som iland, trevliga restauranger, sevärdheter och nöjen, allt till Club One-pris! Extra bra är att du tjänar poäng på alla dina resor och inköp ombord. Använd dina poäng till att boka bonusresor - perfekt när du vill smita iväg från vardagen!

    BLI MEDLEM →