Aktuella kampanjer


Varje vecka uppdaterar vi denna sida med aktuella kampanjer. Här hittar du de absolut bästa priserna och erbjudandena
vi har på våra resor just nu. Härliga kryssningar, hotellpaket, spapaket och värdefulla bokningskoder. Boka i sista minuten!

Nedan hittar du alla pågående kampanjer hos Tallink & Silja Line

Påsklovsresor till havs

Häng med på en påsklovsresa! Träffa Mumin och Sälen Harry på lovet med Silja Line. Eller delta i aktiviteter på vägen till Tallinn och Riga. Kryssning Galaxy fr 160:– /familj.

LÄS MER

Kids sunday

Häng med på fartfyllda söndagar på väg till Helsingfors med Kids Sunday! Extrainsatt underhållning och busiga aktiviteter. Utvalda söndagar uppträder en gästartist på utresan.

LÄS MER

PRESENTKORT

Överraska med ett presentkort på valfri resa med oss nu i vår. Gäller på alla resor och linjer med Tallink och Silja Line. Presentkorten kan laddas med valfritt belopp.

KÖP PRESENTKORT

SISTA MINUTEN

Massor av härliga resor till extra bra Sista Minuten-pris. Här hittar du bra pris på kryssningar, reguljärresor och hotellpaket för dig som vill resa iväg inom en snar framtid.

LÄS MER

FIRA OMBORD

Samla familj, vänner och alla du känner för att fira födelsedag, bröllopsdag, årsdag eller annan högtid ombord! Extra bra priser när ni bokar som grupp.

LÄS MER

BILA MED BÅT

Ta med bilen på resan. Upplev mer, och passa samtidigt på att shoppa och få ut så mycket som möjligt av din destination. Fr 372:- /hytt och personbil enkel väg

BILA MED BÅT

Hotellpaket

Kombinera din resa med en natt eller två på hotell. Få mer tid till att upptäcka din destination samtidigt som du unnar dig lite avkoppling och njuter av en god hotellfrukost.

Läs mer

  • CLUB ONE

    Östersjöns största kundklubb

    Som Club One-medlem har du alltid rabatt på Tallink och Silja Lines ordinarie priser och upp till 30% på utvalda produkter i våra butiker ombord. Fina förmåner ombord som iland, trevliga restauranger, sevärdheter och nöjen, allt till Club One-pris! Extra bra är att du tjänar poäng på alla dina resor och inköp ombord. Använd dina poäng till att boka bonusresor - perfekt när du vill smita iväg från vardagen!

    BLI MEDLEM →