Aktuella kampanjer

Kampanjer och erbjudanden hos Tallink & Silja Line

Här hittar du alla våra aktuella kampanjer – från erbjudanden på billiga kryssningar, hotellpaket, sista minuten-priser, spapaket till värdefulla bokningskoder. Sidan uppdateras ofta – så kom gärna tillbaka för fler erbjudanden om kryssningar och resor till bästa pris.

Sista minuten

Flera kryssningar till bästa pris

Vi erbjuder alltid härliga resor till extra bra Sista Minuten-pris. På denna sida hittar du bästa pris på kryssningar till Visby och med Galaxy, för dig som bokar tätt inpå ditt resedatum.
 

23h med Galaxy

Äntligen tillbaka!

Känn havsdoften på däck, njut av god mat och trevlig shopping. Ta en liten paus från vardagen - det är alltid trevligt att kryssa med Galaxy!

Kryssning fr 310:- /hytt

Fast Track

Med välkomstdrink

Gå ombord tidigare och undvik köer i terminalen! Från kl 18:40 är du välkommen ombord till restaurang Fast Lane – där vi bjuder på välkomstdrink, mingel och tapastallrik fram till avgång. Använd vår desktopbokning och välj först hytt för att förboka Fast Track.

199:- /pers

  • CLUB ONE

    Östersjöns största kundklubb

    Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på Sista Minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

    BLI MEDLEM