Aktuella kampanjer

 

Varje vecka uppdaterar vi denna sida med aktuella kampanjer. Här hittar du de absolut bästa priserna och erbjudandena
vi har på våra resor just nu. Härliga kryssningar, hotellpaket, spapaket och värdefulla bokningskoder. Boka i sista minuten!


Nedan hittar du alla pågående kampanjer hos Tallink & Silja Line

 

Erbjudanden just nu

Kryssa i sommar till bästa pris!

Boka en 40 timmars kryssning till Tallinn, Riga och Helsingfors, eller 23 med Galaxy! Du får bästa pris på kryssningar när du bokar innan 17.6 2019. Gäller resor t om 31.8 2019.

Kryssning 23h fr 180:- /hytt
Uppge kod: 104842

 

Boka nu

Boka nu

Härliga hotellpaket
 

Just nu får du somriga priser när du bokar hotellpaket, med upp till 25% rabatt på båtresan. Bo på något av våra trevliga hotell i Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo - och upplev mer av destinationen under din vistelse.

Hotellpaket fr 825:- /pers
Ingår: Båtresa t/r i E-hytt, hotellnatt med del i standardrum inkl frukost. 

Läs mer & boka

Extra bra pris
på bilpaket
 

CLUB ONE Som medlem har du just nu extra fina priser på bilpaket! Hälsa på släkt och familj i sommar, eller ta med bilen för att uppleva mer av destinationen under er semester.

Prisex Åbo 319:- /hytt & bil
Uppge kod: 119764 och ditt medlemsnummer när du bokar
 

Boka nu

Boka nu

Sommarens
bonusresor

CLUB ONE Du som är medlem har rabatt på resor med poäng hela sommaren. Boka en bonusresa innan 14.6, och få rabatterat pris. Gäller kryssningar t o m 31.8 2019.

Prisex Åbo 150:- + 2500p /hytt
Uppge ditt medlemsnummer när du bokar

Läs mer & boka

FriendSHIP

Ett skepp kommer lastat med nya vänner – upplevelser ombord för alla åldrar! Välkommen ombord Silja Resort, och upplev vår nya barnklubb. Roliga stunder och spännande äventyr ombord. Häng med Sälen Harry, dansa på Mumindiscot och mycket mer. I sommar bjuder Sälen Harry in sina vänner från Angry Birds, som också hjälper till att dekorera lekrummen.

Läs mer & boka

Alltid hos oss

SISTA MINUTEN

MASSOR AV RESOR TILL BÄSTA
PRIS

Vi erbjuder alltid massor av härliga resor till extra bra Sista Minuten-pris. På denna sida hittar du bra pris på både kryssningar, reguljärresor och hotellpaket för dig som bokar tätt inpå ditt resedatum.

Läs mer & boka

Silja Resort

HOTELL, GALLERIA, DISKOTEK ELLER SPA?

Ombord på Silja Lines fartyg finns allt för din semester. Här kan du njuta av ett dopp i jacuzzin, äta gott, ta en drink i baren eller dansa tills solen går ner. Vi kallar det Silja Resort - välj mellan 40 och 23 timmar.
 

Silja Resort 23h
Silja Resort 40h

BILA MED BÅT

TA MED BILEN PÅ RESAN

Hälsa på vänner och familj på andra sidan Östersjön, eller upplev mer och passa samtidigt på att shoppa och få ut så mycket som möjligt av din destination.

Bilpaket fr 422:- /hytt och personbil enkel väg

Läs mer & boka

Seniorresor

Förmånliga seniorpriser på resor sön-tors

Vi tar hand om våra seniorer extra väl. På Silja Lines fartyg finns svensktalande personal och på Tallinks tre av fyra fartyg finns seniorvärdar. Upp till 30% rabatt på avgångar söndag-onsdag.

Upp till 30% rabatt

Läs mer & boka

Studentresor

Studentrabatt på kryssningar med mecenat

De bästa studentkryssningarna hittar du hos Tallink och Silja Line! Res enkelt på minisemester till Helsingfors, Tallinn och Riga, eller 23h party på Galaxy. Koppla av med kompisgänget till havs!

Upp till 25% rabatt

Läs mer & boka

Fira ombord

Paketpriser för större grupper

En kryssning - 40 timmar firande! Häng med på en fira-kryssning med oss, och fira din födelsedag, förlovning eller kanske bara livet. Boka som grupp för bästa pris.

Fr 100:- /hytt

Läs mer & boka

Presentkort

Överraska någon med en resa på valfritt belopp

Överraska någon du tycker om med ett presentkort på valfri resa med oss. Gäller på alla resor och linjer med Tallink och Silja Line. Presentkorten kan laddas med valfritt belopp.

Läs mer

Hotellpaket

Spara upp till 60% på båtresan när du bokar hotellpaket

Du får alltså båtresan till bättre pris än om du bokar reguljärresa utan hotell. Få mer tid till att upptäcka din destination samtidigt som du unnar dig avkoppling och njuter av en god hotellfrukost.

Läs mer & boka

Golfresor

Golfbanor i världsklass på andra sidan Östersjön

Lockar en golfresa men du vet inte riktigt vart du vill åka? Upptäck flera magiska golfpärlor i Finland, Estland och Lettland! Vi hjälper dig att ordna en riktigt skön golfsemester.

Läs mer & boka

  • CLUB ONE

    Östersjöns största kundklubb

    Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på Sista Minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

    BLI MEDLEM