Aktuella kampanjer

 

Varje vecka uppdaterar vi denna sida med aktuella kampanjer. Här hittar du de absolut bästa priserna och erbjudandena
vi har på våra resor just nu. Härliga kryssningar, hotellpaket, spapaket och värdefulla bokningskoder. Boka i sista minuten!


Nedan hittar du alla pågående kampanjer hos Tallink & Silja Line

 

Få ett bättre hyttpris

Förboka din middag ombord på Galaxy

Måltidskupongen kan du sedan använda som delbetalning i alla våra restauranger ombord!

Fr 399:- /person
Kryssning + middagsbuffé inkl dryck.

Gäller upp till A-hytt, utvalda avgångar t o m 31 oktober. Välj hytt och måltid för att se din rabatt.

Argentinsk Tango ombord

Tangon tar med dig till Argentina

Mellan 1.9–30.11 2019 tas du med på en resa till Sydamerika ombord våra fartyg till Helsingfors. Upplev tangokungen Marco Ayalas argentinska tango-show, delta i tangokurser varje kväll och ät argentinska rätter i Grill House och Bon Vivant.
 

Läs mer
Specialmeny i Grill House
Specialmeny i Bon Vivant

Upp till 25% rabatt på hotell med spa

Passa på att lyxa till det lite extra i höstmörkret. Härliga sparesor hittar ni på alla våra destinationer, och resan börjar redan ombord med avkoppling i relaxavdelningen!

Upp till 25% rabatt
Boka senast 25.10 - res t o m 17.12 2019

Uppge kod: 108915

Alltid hos oss

SISTA MINUTEN

MASSOR AV RESOR TILL BÄSTA
PRIS

Vi erbjuder alltid massor av härliga resor till extra bra Sista Minuten-pris. På denna sida hittar du bra pris på både kryssningar, reguljärresor och hotellpaket för dig som bokar tätt inpå ditt resedatum.

Läs mer & boka

Silja Resort

HOTELL, GALLERIA, DISKOTEK ELLER SPA?

Ombord på Silja Lines fartyg finns allt för din semester. Här kan du njuta av ett dopp i jacuzzin, äta gott, ta en drink i baren eller dansa tills solen går ner. Vi kallar det Silja Resort - välj mellan 40 och 23 timmar.
 

Silja Resort 23h
Silja Resort 40h

BILA MED BÅT

TA MED BILEN PÅ RESAN

Hälsa på vänner och familj på andra sidan Östersjön, eller upplev mer och passa samtidigt på att shoppa och få ut så mycket som möjligt av din destination.

Bilpaket fr 435:- /hytt och personbil enkel väg

Läs mer & boka

Seniorresor

Förmånliga seniorpriser på resor sön-tors

Vi tar hand om våra seniorer extra väl. På Silja Lines fartyg finns svensktalande personal och på Tallinks tre av fyra fartyg finns seniorvärdar. Upp till 30% rabatt på avgångar söndag-torsdag.

Upp till 30% rabatt

Läs mer & boka

Studentresor

Studentrabatt på kryssningar med mecenat

De bästa studentkryssningarna hittar du hos Tallink och Silja Line! Res enkelt på minisemester till Helsingfors, Tallinn och Riga, eller 23h party på Galaxy. Koppla av med kompisgänget till havs!

Upp till 25% rabatt

Läs mer & boka

Fira ombord

Paketpriser för större grupper

En kryssning - 40 timmar firande! Häng med på en fira-kryssning med oss, och fira din födelsedag, förlovning eller kanske bara livet. Boka som grupp för bästa pris.

Fr 100:- /hytt

Läs mer & boka

Presentkort

Överraska någon med en resa på valfritt belopp

Överraska någon du tycker om med ett presentkort på valfri resa med oss. Gäller på alla resor och linjer med Tallink och Silja Line. Presentkorten kan laddas med valfritt belopp.

Läs mer

Hotellpaket

Spara upp till 60% på båtresan när du bokar hotellpaket

Du får alltså båtresan till bättre pris än om du bokar reguljärresa utan hotell. Få mer tid till att upptäcka din destination samtidigt som du unnar dig avkoppling och njuter av en god hotellfrukost.

Läs mer & boka

Golfresor

Golfbanor i världsklass på andra sidan Östersjön

Lockar en golfresa men du vet inte riktigt vart du vill åka? Upptäck flera magiska golfpärlor i Finland, Estland och Lettland! Vi hjälper dig att ordna en riktigt skön golfsemester.

Läs mer & boka

  • CLUB ONE

    Östersjöns största kundklubb

    Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på Sista Minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

    BLI MEDLEM