AKTUELLA KAMPANJER

Varje dag och vecka uppdaterar vi denna sida med aktuella kampanjer. Här hittar du de absolut bästa priserna och erbjudandena vi har på våra resor just nu. Kryssningar, hotellpaket, spapaket och värdefulla bokningskoder. Boka i sista minuten!

NEDAN HITTAR DU ALLA PÅGÅENDE KAMPANJER
HOS TALLINK OCH SILJA LINE.

 

 

ERBJUDANDEN

 

ERBJUDANDEN

 

TJUVSTARTA SOMMAREN

 

Just nu sänkta priser på kryssningar till Helsingfors, Tallinn och Riga i juni och början av juli. Upp till 15% rabatt till Helsingfors, upp till 20% rabatt till Tallinn & Riga.

 

LÄS MER »

Tallinn och Riga i sommar

 

Res till Tallinn och Riga eller destinationerna runt omkring i sommar! Ta en längre resa och upplev sommarparadisen Pärnu, Ösel och Jurmala. Kryssning fr 245:– /pers.

 

LÄS MER »

HELSINGFORS & ÅBO I SOMMAR

 

Ta med familjen på en härlig resa till Helsingfors eller Åbo i sommar! Här finns de perfekta aktiviteterna för alla barn. Kryssning fr 280:– /familj.

 

LÄS MER »

SISTA MINUTEN

 

Massor av härliga resor till extra bra Sista Minuten-pris. Just nu har vi upp till 50% rabatt på kryssningar till Helsingfors och Tallinn, utvalda datum i maj. 

 

LÄS MER »

SILJA LINE FIRAR 60 ÅR

 

Silja Line bildades i maj 1957. Många resor och 60 år senare vill vi fira! Ombord märks jubileet av i specialkomponerade menyer och tillskott i shoppingutbudet.

 

LÄS MER »

PARTNER TILL SUMMERBURST

 

Tallink är stolt huvudpartner till Summerburst 2017. Här kan du läsa med om samarbetet, våra aktiveringar på festivalen, tävla om biljetter och annat kul!

 

LÄS MER »

TRIANGELRESOR

 

Upplev två eller fler destinationer, på en och samma resa! Läs mer här om hur du bokar och upplever flera destinationer runt Östersjön i sommar.

 

LÄS MER »

MUMINVÄRLDEN I SOMMAR

 

Följ med till barnens favoritresmål den magiska Muminvärlden i Nådendal! Förläng och kombinera din resa till Åbo med ett besök hos Muminfamiljen.

 

LÄS MER »

CLUB ONE

 

Club One firar 10 år med rea på bonusresor! Just nu kan du med poäng tjuvstarta sommaren med en kryssning till extra bra pris. Åbo fr 2500 p + 110:– /B-hytt.

 

LÄS MER »

PRESENTKORT

 

Överraska med ett presentkort på valfri resa med oss. Gäller på alla resor och linjer med Tallink och Silja Line. Presentkorten kan laddas med valfritt belopp.

 

KÖP PRESENTKORT »

FIRA OMBORD!

 

Samla familj, vänner och alla du känner för att fira födelsedag, bröllopsdag, årsdag eller annan högtid ombord! Extra bra priser när ni bokar som grupp.

 

LÄS MER »

BILPAKET

 

Ta med bilen på resan. Upplev mer, och passa samtidigt på att shoppa och få ut så mycket som möjligt av din destination. Fr 372:- /hytt och personbil enkel väg.

 

BILA MED BÅT »

JONAS KÖK

 

Följ med på en härlig matresa med kökschef Jonas Niklasson och Calle Schulman i spetsen. Under 4 avsnitt får du följa med in i köken och se hur maten tillagas.

 

LÄS MER »

 

 
  • CLUB ONE

    CLUB ONE

    ÖSTERSJÖNS STÖRSTA KUNDKLUBB

    Som Club One-medlem har du alltid rabatt på Tallink och Silja Lines ordinarie priser och upp till 30% på utvalda produkter i våra butiker ombord. Fina förmåner ombord som iland, trevliga restauranger, sevärdheter och nöjen, allt till Club One-pris! Extra bra är att du tjänar poäng på alla dina resor och inköp ombord. Använd dina poäng till att boka bonusresor - perfekt när du vill smita iväg från vardagen!

    BLI MEDLEM »