AKTUELLA KAMPANJER

Varje dag och vecka uppdaterar vi denna sida med aktuella kampanjer. Här hittar du de absolut bästa priserna och erbjudandena vi har på våra resor just nu. Kryssningar, hotellpaket, spapaket och värdefulla bokningskoder. Boka i sista minuten!

NEDAN HITTAR DU ALLA PÅGÅENDE KAMPANJER
HOS TALLINK OCH SILJA LINE.

 

ERBJUDANDEN

 

ERBJUDANDEN

 

TALLINN & RIGA I VÅR

 

Helg ombord. Res på en kryssning med dina vänner till Tallinn eller Riga, njut av destinationen och allt den har att erbjuda. Kryssning fr 115:- /pers.

 

LÄS MER »

EN OVANLIGT BRA DAG

 

Kryssa in våren med en resa till Helsingfors eller Åbo. Res med Silja Line i hytt med dubbelsäng, och njut av sovmorgon och kvalitetstid ombord. Fr 540:- /hytt.

 

LÄS MER »

SILJA LINE FIRAR 60 ÅR

 

Silja Line bildades i maj 1957. Många resor och 60 år senare vill vi fira! Ombord märks jubileet av i specialkomponerade menyer och tillskott i shoppingutbudet.

 

LÄS MER »

 

RABATT PÅ TALLINK HOTELS

 

Just nu erbjuder vi sänkta priser på hotellpaket på Tallink Hotels i Tallinn och Riga. Passa på att testa någon av våra egna hotell. Boka och res fram till 30.4 2017.

 

LÄS MER »

 

CLUB ONE

 

Missa inte att bli medlem i CLUB ONE för medlemsrabatt på ordinarie priser, samt exklusiva erbjudanden ombord och iland! Extra bra medlemspriser på alla hotellpaket

 

BLI MEDLEM »

 

PRESENTKORT

 

Överraska med ett presentkort på valfri resa med oss. Gäller på alla resor och linjer med Tallink och Silja Line. Presentkorten kan laddas med valfritt belopp.

 

KÖP PRESENTKORT »

 

FIRA OMBORD!

 

Samla familj, vänner och alla du känner för att fira födelsedag, bröllopsdag, årsdag eller annan högtid ombord! Extra bra priser när ni bokar som grupp.

 

LÄS MER »

 

 

 

BILPAKET

 

Ta med bilen på resan. Upplev mer, och passa samtidigt på att shoppa och få ut så mycket som möjligt av din destination. Fr 372:- /hytt och personbil enkel väg.

 

BILA MED BÅT »

 

JONAS KÖK

 

Följ med på en härlig matresa i Jonas kök med kökschef Jonas Niklasson och Calle Schulman i spetsen. Under 4 avsnitt får du följa med in i köken och se hur maten tillagas och hur råvarorna väljs ut.

 

LÄS MER »

 

 

 
  • CLUB ONE

    CLUB ONE

    ÖSTERSJÖNS STÖRSTA KUNDKLUBB

    Som Club One-medlem har du alltid rabatt på Tallink och Silja Lines ordinarie priser och upp till 30% på utvalda produkter i våra butiker ombord. Fina förmåner ombord som iland, trevliga restauranger, sevärdheter och nöjen, allt till Club One-pris! Extra bra är att du tjänar poäng på alla dina resor och inköp ombord. Använd dina poäng till att boka bonusresor - perfekt när du vill smita iväg från vardagen!

    BLI MEDLEM »