Aktuella kampanjer

 

Denna sida uppdaterar vi med aktuella kampanjer. Här hittar du de absolut bästa priserna och erbjudandena
vi har på våra resor just nu. Härliga kryssningar, hotellpaket, spapaket och värdefulla bokningskoder. Boka i sista minuten!


Nedan hittar du alla pågående kampanjer hos Tallink & Silja Line

 

23h med Galaxy

Avgångar varje dag

Känn havsdoften på däck, njut av god mat och trevlig shopping. Ta en liten paus från vardagen - det är alltid trevligt att kryssa med Galaxy!

Kryssning fr 220:- /hytt

Parkera bilen ombord

Utvalda avgångar

Boka en kryssning där du ta med dig bilen ombord! Handla i butikerna ombord och ta hem dina varor på smidigt sätt. Gäller utvalda avgångar.

330:- /bil

Fast track på Silja Line

Fast Track

Med välkomstdrink

Gå ombord tidigare och undvik köer i terminalen! Från kl 18:40 är du välkommen ombord till restaurang Fast Lane – där vi bjuder på välkomstdrink, mingel och tapastallrik fram till avgång. Använd vår desktopbokning och välj först hytt för att förboka Fast Track.

199:- /pers

  • CLUB ONE

    Östersjöns största kundklubb

    Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på Sista Minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

    BLI MEDLEM