AKTUELLA KAMPANJER

Varje dag och vecka uppdaterar vi denna sida med aktuella kampanjer. Här hittar du de absolut bästa priserna och erbjudandena vi har på våra resor just nu. Kryssningar, hotellpaket, spapaket och värdefulla bokningskoder. Boka i sista minuten!

NEDAN HITTAR DU ALLA PÅGÅENDE KAMPANJER
HOS TALLINK OCH SILJA LINE

 

 

ERBJUDANDEN

 

ERBJUDANDEN

 
Kampanj med Klarna

BOKA NU, BETALA SENARE

 

Just nu erbjuder vi en kampanj med Klarna där du kan boka nu och betala i slutet av augusti. Gäller på alla våra resor och reseperioder och väljs i slutet av din bokning.

 

BOKA KRYSSNING » BOKA KRYSSNING »

Tallinn och Riga i sommar

 

Res till Tallinn och Riga eller destinationerna runt omkring i sommar! Ta en längre resa och upplev sommarparadisen Pärnu, Ösel och Jurmala.

 

LÄS MER »

HELSINGFORS & ÅBO I SOMMAR

 

Ta med familjen på en härlig resa till Helsingfors eller Åbo i sommar! Här finns de perfekta aktiviteterna för alla barn. Kryssning fr 280:– /familj.

 

LÄS MER »

SISTA MINUTEN

 

Massor av härliga resor till extra bra Sista Minuten-pris. Här hittar du bra pris på kryssningar, reguljärresor och hotellpaket för dig som vill resa iväg inom en snar framtid.

 

LÄS MER »

SILJA LINE FIRAR 60 ÅR

 

Silja Line bildades i maj 1957. Många resor och 60 år senare vill vi fira! Ombord märks jubileet av i specialkomponerade menyer och tillskott i shoppingutbudet.

 

LÄS MER »

TRIANGELRESOR

 

Upplev två eller fler destinationer, på en och samma resa! Läs mer här om hur du bokar och upplever flera destinationer runt Östersjön i sommar.

 

LÄS MER »

MUMINVÄRLDEN I SOMMAR

 

Följ med till barnens favoritresmål den magiska Muminvärlden i Nådendal! Förläng och kombinera din resa till Åbo med ett besök hos Muminfamiljen.

 

LÄS MER »

MITT ÖSTERSJÖN

 

Den bästa guiden till upplevelser på din destination! Inspireras av vår nya härliga destinationssite med de bästa tipsen på aktiviteter iland.

 

LÄS MER »

PRESENTKORT

 

Överraska med ett presentkort på valfri resa med oss. Gäller på alla resor och linjer med Tallink och Silja Line. Presentkorten kan laddas med valfritt belopp.

 

KÖP PRESENTKORT »

FIRA OMBORD!

 

Samla familj, vänner och alla du känner för att fira födelsedag, bröllopsdag, årsdag eller annan högtid ombord! Extra bra priser när ni bokar som grupp.

 

LÄS MER »

BILPAKET

 

Ta med bilen på resan. Upplev mer, och passa samtidigt på att shoppa och få ut så mycket som möjligt av din destination. Fr 372:- /hytt och personbil enkel väg.

 

BILA MED BÅT »

HOTELLPAKET

 

Kombinera din resa med en natt eller två på hotell. Få mer tid till att upptäcka din destination samtidigt som du unnar dig lite avkoppling och njuter av en god hotellfrukost.

 

LÄS MER »

 

 
  • CLUB ONE

    CLUB ONE

    ÖSTERSJÖNS STÖRSTA KUNDKLUBB

    Som Club One-medlem har du alltid rabatt på Tallink och Silja Lines ordinarie priser och upp till 30% på utvalda produkter i våra butiker ombord. Fina förmåner ombord som iland, trevliga restauranger, sevärdheter och nöjen, allt till Club One-pris! Extra bra är att du tjänar poäng på alla dina resor och inköp ombord. Använd dina poäng till att boka bonusresor - perfekt när du vill smita iväg från vardagen!

    BLI MEDLEM »