VÅRA AKTUELLA KAMPANJER

 

 

Varje dag och vecka uppdaterar vi denna sida med aktuella kampanjer. Här hittar du de absolut bästa priserna och erbjudandena
vi har på våra resor just nu. Kryssningar, hotellpaket, spapaket och värdefulla bokningskoder. Boka i sista minuten!

Nedan hittar du alla pågående kampanjer hos Tallink & Silja Line

 

Happy Hours

En kryssning - 40 timmar nöjen! Kryssa till Tallinn och Riga eller destinationerna runt omkring i höst! Upplevelserna börjar redan ombord.

 

LÄS MER →

TID TILLSAMMANS

Ta med familjen på en härlig resa till Helsingfors eller Åbo i höst! Här finns de perfekta aktiviteterna för alla barn. Helsingfors fr 440:– /familj.

 

LÄS MER →

SISTA MINUTEN

Massor av härliga resor till extra bra Sista Minuten-pris. Här hittar du bra pris på kryssningar, reguljärresor och hotellpaket för dig som vill resa iväg inom en snar framtid.

 

LÄS MER →

SILJA LINE FIRAR 60 ÅR

Silja Line bildades i maj 1957. Många resor och 60 år senare vill vi fira! Ombord märks jubileet av i specialkomponerade menyer och tillskott i shoppingutbudet.

 

LÄS MER →

MITT ÖSTERSJÖN

Den bästa guiden till upplevelser på din destination! Inspireras av vår nya härliga destinationssite med de bästa tipsen på aktiviteter iland.

 

LÄS MER →

PRESENTKORT

Överraska med ett presentkort på valfri resa med oss. Gäller på alla resor och linjer med Tallink och Silja Line. Presentkorten kan laddas med valfritt belopp.

 

KÖP PRESENTKORT →

FIRA OMBORD

Samla familj, vänner och alla du känner för att fira födelsedag, bröllopsdag, årsdag eller annan högtid ombord! Extra bra priser när ni bokar som grupp.

 

LÄS MER →

BILA MED BÅT

Ta med bilen på resan. Upplev mer, och passa samtidigt på att shoppa och få ut så mycket som möjligt av din destination. Fr 612:- /hytt och personbil enkel väg

 

BILA MED BÅT →

HOTELLPAKET

Kombinera din resa med en natt eller två på hotell. Få mer tid till att upptäcka din destination samtidigt som du unnar dig lite avkoppling och njuter av en god hotellfrukost.

 

LÄS MER →

  • CLUB ONE

    Östersjöns största kundklubb

    Som Club One-medlem har du alltid rabatt på Tallink och Silja Lines ordinarie priser och upp till 30% på utvalda produkter i våra butiker ombord. Fina förmåner ombord som iland, trevliga restauranger, sevärdheter och nöjen, allt till Club One-pris! Extra bra är att du tjänar poäng på alla dina resor och inköp ombord. Använd dina poäng till att boka bonusresor - perfekt när du vill smita iväg från vardagen!

    BLI MEDLEM →