Aktuella kampanjer


Varje vecka uppdaterar vi denna sida med aktuella kampanjer. Här hittar du de absolut bästa priserna och erbjudandena
vi har på våra resor just nu. Härliga kryssningar, hotellpaket, spapaket och värdefulla bokningskoder. Boka i sista minuten!

Nedan hittar du alla pågående kampanjer hos Tallink & Silja Line

resor med Silja Line

Njut av sommaren i Helsingfors med en kryssning, res på en 23-timmarskryssning med Galaxy eller varför inte ta med familj eller vänner på en dagsutfykt på 11 timmar i skärgården?

LÄS MER

resor med Tallink

Res till Tallinn eller Riga i sommar och spendera 40 trevliga timmar till havs. En minisemester för hela familjen! Stanna kvar en natt på hotell för ännu fler äventyr iland!
 

LÄS MER

PRESENTKORT

Överraska med ett presentkort på valfri resa med oss nu i sommar. Gäller på alla resor och linjer med Tallink och Silja Line. Presentkorten kan laddas med valfritt belopp.
 

KÖP PRESENTKORT

SISTA MINUTEN

Massor av härliga resor till extra bra Sista Minuten-pris. Här hittar du bra pris på kryssningar, reguljärresor och hotellpaket för dig som vill resa iväg inom en snar framtid.

LÄS MER

FIRA OMBORD

En kryssning - 40 timmar firande! Häng med på en fira-kryssning med oss, och fira din födelsedag, förlovning eller kanske bara livet. Boka som grupp för bästa pris.

LÄS MER

Mumins magiska värld

Följ med Silja Line till barnens favoritresmål - hälsa på Muminfamiljen i det blå Muminhuset. Bästa paketpriserna för familjen i sommar!
 

LÄS MER

BILA MED BÅT

Ta med bilen på resan. Upplev mer, och passa samtidigt på att shoppa och få ut så mycket som möjligt av din destination. Fr 322:- /hytt och personbil enkel väg

BILA MED BÅT

Hotellpaket

Kombinera din resa med en natt eller två på hotell. Få mer tid till att upptäcka din destination samtidigt som du unnar dig lite avkoppling och njuter av en god hotellfrukost.

Läs mer

CHESS på svenska

Silja Line är stolt samarbetspartner till Svenska Teatern i Helsingfors – nu presenterar vi världssuccén CHESS, som spelas på svenska. Boka in en härlig musikalresa till Helsingfors.

Läs mer

  • CLUB ONE

    Östersjöns största kundklubb

    Som Club One-medlem har du alltid rabatt på Tallink och Silja Lines ordinarie priser och upp till 30% på utvalda produkter i våra butiker ombord. Fina förmåner ombord som iland, trevliga restauranger, sevärdheter och nöjen, allt till Club One-pris! Extra bra är att du tjänar poäng på alla dina resor och inköp ombord. Använd dina poäng till att boka bonusresor - perfekt när du vill smita iväg från vardagen!

    BLI MEDLEM →