Aktuella kampanjer


Varje vecka uppdaterar vi denna sida med aktuella kampanjer. Här hittar du de absolut bästa priserna och erbjudandena
vi har på våra resor just nu. Härliga kryssningar, hotellpaket, spapaket och värdefulla bokningskoder. Boka i sista minuten!

Nedan hittar du alla pågående kampanjer hos Tallink & Silja Line

JULKRYSSNINGAR

Julperioden kan vara hektisk ibland. Vi har gjort det lite lättare. Ombord på alla våra fartyg kan ni njuta av allt från julbord till nyårsafton. Unna dig en resa i jul!

LÄS MER

JULRESOR MED TALLINK

Res till Tallinn eller Riga i jul. Härligt julbord serveras ombord från 16 november! Passa på att se destinationen i juletid och besök någon av julmarknaderna på andra sidan Östersjön.

LÄS MER

JULRESOR MED SILJA LINE

Tid för God Jul på Silja Line. Boka en julbordskryssning med härlig stämning och frossa i både läckra klassiker och nya smaker. Besök julmarknaden i Helsingfors eller Åbo.

LÄS MER

JUL med CLUB ONE

En julhälsning med poäng till alla medlemmar! Julens bästa priser. Specialpris på kryssningar, enkelresor och hotellpaket. Kryssning fr 60:– /hytt.

LÄS MER

JULLOV

Sugen på ett jullov till sjöss? Njut av julledigheten med massor av extrainsatta aktiviteter ombord. Se barnartister som Mojje & Tobbe Trollkarl, eller träffa Mumin och jultomten.

LÄS MER

NYÅRSKRYSSNINGAR

Boka en nyårskryssning för den bästa nyårsfesten! Du firar, vi sköter resten. Ombord står vi för underhållningen, och en härlig galameny serveras.

LÄS MER

PRESENTKORT

Överraska med ett presentkort på valfri resa med oss i jul. Gäller på alla resor och linjer med Tallink och Silja Line. Presentkorten kan laddas med valfritt belopp.

KÖP PRESENTKORT

SISTA MINUTEN

Massor av härliga resor till extra bra Sista Minuten-pris. Här hittar du bra pris på kryssningar, reguljärresor och hotellpaket för dig som vill resa iväg inom en snar framtid.

LÄS MER

SILJA LINE FIRAR 60 ÅR

Silja Line bildades i maj 1957. Många resor och 60 år senare vill vi fira! Ombord märks jubileet av i specialkomponerade menyer och tillskott i shoppingutbudet.

LÄS MER

MITT ÖSTERSJÖN

Den bästa guiden till upplevelser på din destination! Inspireras av vår nya härliga destinationssite med de bästa tipsen på aktiviteter iland.

LÄS MER

FIRA OMBORD

Samla familj, vänner och alla du känner för att fira födelsedag, bröllopsdag, årsdag eller annan högtid ombord! Extra bra priser när ni bokar som grupp.

LÄS MER

BILA MED BÅT

Ta med bilen på resan. Upplev mer, och passa samtidigt på att shoppa och få ut så mycket som möjligt av din destination. Fr 372:- /hytt och personbil enkel väg

BILA MED BÅT

  • CLUB ONE

    Östersjöns största kundklubb

    Som Club One-medlem har du alltid rabatt på Tallink och Silja Lines ordinarie priser och upp till 30% på utvalda produkter i våra butiker ombord. Fina förmåner ombord som iland, trevliga restauranger, sevärdheter och nöjen, allt till Club One-pris! Extra bra är att du tjänar poäng på alla dina resor och inköp ombord. Använd dina poäng till att boka bonusresor - perfekt när du vill smita iväg från vardagen!

    BLI MEDLEM →