Sagolika

Julmarknader

 

 

Julstämningen börjar redan när du kliver på båten i Stockholm.

Upplev vackra juldekorationer, handla julklappar och njut av härlig julstämning på julmarknaden i Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo.

I samband med din bokning, lägg till sightseeing som avslutas vid julmarknaderna. Utforska alla stånd och dofter och fortsätt sedan i ditt eget spår.

Alla julresor

 

 • Tallinn, Rådhustorget

  Utsedd till Europas bästa julmarknad 2019, av European Best Destinations! Julmarknaden på Rådhusplatsen i Tallinn har en sagolik atmosfär med julstämning på högsta nivå. I små torgstånd och stugor kan du köpa hem julklappar och smaka på honung, glögg och julgodis. För barnen finns en mängd aktiviteter och dessutom är Tomten och hans renar på plats, bredvid Estlands mest kända julgran.

 • Helsingfors, Senatstorget

  Tomasmarknaden på Senatstorget i Helsingfors är en traditionell och hantverksbetonad julmarknad. Kom i härlig julstämning och köp hem vackra hantverk, spännande juldelikatesser och goda piroger till nära och kära.

 • Riga, Domkyrkotorget

  Julmarknaden i Gamla stan i Riga är stämningsfull för både små och stora. Här finns godsaker som glögg, rostade mandlar, julkryddat te och glaserade pepparkakor men man kan också fynda lettiskt hantverk och lyssna på julsånger. Den vackra Domkyrkan i samma kvarter är också väl värd ett besök.

 • Åbo, Gamla Stortorget

  Njut av julens alla dofter, härliga julkonserter och äkta gammaldags julstämning på Gamla Stortorget i Åbo. Brinkalahusets innergård bjuder på sagoläsning, dans och musik för familjens minstingar.