Magiska julresor för seniorer


Upplev en magisk julstämning ombord på våra fartyg
 

Klassisk julmat, julmusik och en härlig julkänsla. På våra dignande julbord hittar du alla klassiker som behövs för att det ska kännas som en äkta jul. Men självklart finns här nyheter och innovativa rätter så att du kan prova dig fram för att finna nya favoriter. Ombord kan du passa på att handla julklappar till nära och kära, eller till dig själv för den delen. Vi har alltid bra erbjudanden i våra butiker!


 

 • Magic Xmas

  Julkryssa med Galaxy inkl julbord fr 496:- /pers

  Res söndag – torsdag mellan 20 november - 23 december

  Kliv ombord på Galaxy för en riktigt härlig julkryssning! Självklart har vi pyntat och spelar den bästa julmusiken, allt för att du ska komma i rätt stämning. Dessutom kan du lyssna till den Sydafrikanska kvintetten Bayside som sjunger julsånger med egen twist i sann Motown-anda.

  Uppge kod: 136396

  Ingår: Del i A-hytt (utsideshytt med fönster) 1 - 2 pers och julbord.

  Alla priser →
   
  HYTTKATEGORI PERSONER /HYTT PRIS /PERS
  A-hytt 1 pers 596:-
  2 pers 496:-
   

  Boka på: 08-22 21 40

Tallinn

Upplev Europas bästa julmarknad

Följ med oss på en härlig resa i juletid till Tallinn och upplev denna magiska mix mellan gammal historia och modern utveckling. Här finns dessutom Europas bästa julmarknad med gångavstånd från hamnen! Ombord på våra fina fartyg mot Tallinn njuter du av ett julbord fyllt av klassiska julrätter, men också nya spännande smaker från Estland.

Uppge kod: 136396

Kryssning inkl julbord fr 745:- /pers
Ingår: Del i A-hytt och julbord. Gäller på resor sön - ons.

Riga

Upptäck jugendstaden i juletid

Att besöka Riga i juletid är magiskt. De vackra jugendbyggnaderna ter sig ännu mer sagolika, och på Domkyrkoplatsen samlas besökare för att komma i julstämning med glögg, pepparkakor och brända mandlar. De lettiska hantverken så som stickade strumpor och mössor är uppskattade julklappar! Ombord kan du fynda i våra butiker som alltid har bra priser.

Uppge kod: 136396

Kryssning inkl julbord fr 745:- /pers
Ingår: Del i A-hytt och julbord. Gäller på resor sön - ons.

Helsingfors

Gör som jultomten - res med Silja Line

Kom ombord på Silja Serenade eller Symphony och ta del av riktig julkänsla. På fartygets promenad shoppar du fina julklappar. Här hittar du alltifrån Muminprylar till Superdry. Passa på att stanna vid vinbaren och njut av julmusik och något gott att dricka. På julbordet hittar du ett stort utbud av sill och både finska och svenska klassiker.

Uppge kod: 136396

Kryssning inkl julbord fr 795:- /pers
Ingår: Del i A-hytt och julbord. Gäller på resor sön - ons.

 

Läs mer om alla våra seniorresor här.