Happy
ho-ho-
hours

En kryssning - 40 timmar x-mas

Boka en julresa med julbord, njut av härlig stämning och frossa i både läckra klassiker och nya smaker från julbordet. Julbord serveras mellan 21.11 - 30.12 2018. Passa på att uppleva mer av destinationen och stanna en extra natt på hotell. Julklappshandla till riktigt förmånliga priser i taxfreen! Boka din julresa nu – antalet platser är begränsade.

Kryssning med julbord

Tallinn inkl julbord

Julstämningen börjar redan när du kliver ombord. Unna dig julbord ombord på Victoria eller Baltic Queen på vägen mot Tallinn. Väl framme promenerar du bland vackra juldekorationer, handlar julklappar och njuter av härlig julstämning på julmarknaden.

Kryssning + julbord fr 485:- /pers
Ingår: Del i E-hytt, julbord inkl dryck (läsk, öl, vin)

Riga inkl julbord

Julstämning på vägen mot Riga! Shoppa julklappar i butikerna ombord för att sedan besöka julmarknaden i Gamla stan. Här finns godsaker som glögg, rostade mandlar och julkryddat te, men man kan också fynda lettiskt hantverk och lyssna på julsånger.

Kryssning + julbord fr 495:- /pers
Ingår: Del i C-hytt, julbord inkl dryck (läsk, öl, vin)

Julkänsla ombord och iland

JULSIGHTSEEING

Besök och de viktigaste platserna i Tallinn, så som Gamla Stan och Alexander Nevskijkatedralen. Rundturen avslutas i Kaerajaan restaurang i Gamla Stan. Pepparkakor och glögg ingår i priset.

222:- /vuxen
217:- /Club One-medlem (vuxen)

LÄS MER

Julmarknader

Upplev vackra juldekorationer, handla julklappar och njut av härlig julstämning på julmarknaden i Tallinn eller Riga. I samband med din bokning kan du också lägga till rundvandring som avslutas vid julmarknaderna.

TALLINN 24.11 2018 – 5.1 2019
RIGA 1.12 2018 – 6.1 2019

LÄS MER

Julbord

Njut av härliga smaker på Tallinks egna julbord ombord! Julbordet serveras i bufférestaurangen på samtliga fartyg till Tallinn och Riga, och här finns allt som går att önska för en stämningsfull julmiddag med vännerna eller familjen.

DATUM: 21.11 – 30.12 2018
 

LÄS MER

Tips på hotell

TALLINK SPA
HOTEL

TALLINN Hotellet ligger centralt i Tallinn, nära hamnen. Ett brett spektrum av rumstyper och härligt spakoncept! På Aqua Spa finns pooler och bastur som lockar såväl dagsbesökare som boende på hotellet. Läs mer om hotellet här.

BOKA NU

TALLINK HOTEL
RIGA

RIGA Tallink Hotel Riga är en naturlig samlingsplats för nordiska Rigaresenärer tack vare utmärkt service och annorlunda arkitektur. Hotellet passar vänner och familj som vill ha nära till allt och uppleva staden.

BOKA NU

SAVOY BOUTIQUE HOTEL

TALLINN Ett romantiskt 5-stjärnigt hotell beläget i hjärtat av Gamla Stan, bara några steg från shopping och nöjen. Hotellet erbjuder det lilla extra som får dig att känna dig som hemma. Unna dig det lilla extra. Läs mer.

BOKA NU

Jultips ombord

 • Happy Dining

  En riktigt god jul kräver riktigt god mat

  Vem älskar inte julbord? På vår julbuffé får du alla fördelar med en överdådig julservering men ingen av nackdelarna, som den smutsiga disken eller slitet i köket. Flytta adventsfirandet ut på havet med kompisarna eller ta med familjen under jullovet för här finns något för alla, även den knepiga mostern som äter vegetariskt.

  LÄS MER OM MATEN OMBORD →

 • HAPPY X-MAS SHOPPING

  Hitta klapparna ombord

  Åker du innan jul löser du självklart julklappar i samma veva i vår taxfree! Några fina flaskor till mamma och pappa, en trendig parfym till syster och fem kilo blandad choklad till kusinerna. Allt på samma plats och till ett mycket bättre pris än vad du kan få iland!

  LÄS MER OM SHOPPING →

 • HAPPY x-mas PARTY

  Ta en adventsweekend i Tallinn eller Riga

  Känns adventsfirande med glögg och pepparkakor inte riktigt som din grej? Prova ett alternativt firande med kompisgänget. Gör en adventsweekend av det istället och åk tillsammans på fredagen till Tallinn eller Riga på ett spektakulärt X-MAS PARTY!

  LÄS MER OM LET'S PARTY PÅ TALLINNLINJEN →

 • Happy SOVMORGON

  Tagga ner julstressen med en ordentlig sovmorgon

  Reser du för att undkomma julstressen tillsammans med någon du tycker om? Då gör du rätt i att boka en lite större hytt. Har du inte alltid velat prova en Deluxe eller Suite? Gör det! Vakna upp tillsammans i en dubbelsäng och njut av vintern utanför fönstret och vetskapen om att specialfrukost väntar några trappor ner. Följ länken nedan för att läsa med om våra fartyg.

  LÄS MER OM VÅRA FARTYG →