Happy
ho-ho-
hours

En kryssning - 40 timmar med sann x-mas känsla

Boka en julresa inklusive julbord, njut av härlig stämning och frossa i både läckra klassiker och nya smaker från julbordet. Vi serverar även julbord på våra hotell i Tallinn och Riga - passa på att uppleva mer av destinationen och stanna en extra natt. Varför inte passa på att köpa julklappar till riktigt förmånliga priser i taxfreen?
Boka din julresa nu – antalet platser är begränsade.

KRYSSNING
TALLINN / RIGA FR
115:-

/PERS

 

Just nu! SuperSale på resor

Upp till 30% på resor med Silja Line - passa på att boka in din nästa resa till det allra bästa priset.

Läs mer om SuperSale

Kryssning med julbord

Tallinn inkl julbord

Julstämningen börjar redan när du kliver på båten i Stockholm. Unna dig det härliga julbordet ombord på Victoria eller Baltic Queen på vägen mot Tallinn. Väl framme promenerar du bland vackra juldekorationer, handlar julklappar och njuter av härlig julstämning på julmarknaden.

Fr 451:– /pers
Ingår: båtresa med del i B-hytt för 1-4 personer samt 1 julbordsbuffé inkl. dryck

Riga inkl julbord

Julstämning ombord på vägen mot Riga! Shoppa julklappar i butikerna ombord för att sedan iland besöka julmarknaden i Gamla stan. Här finns godsaker som glögg, rostade mandlar och julkryddat te, men man kan också fynda lettiskt hantverk och lyssna på julsånger.

Fr 439:– /pers
Ingår: båtresa med del i C-hytt för 1-4 personer samt 1 julbordsbuffé inkl. dryck

Julkänsla ombord och iland

JULSIGHTSEEING

Besök och de viktigaste platserna i Tallinn, så som Gamla Stan och Alexander Nevskijkatedralen. Rundturen avslutas i Kaerajaan restaurang i Gamla Stan. Pepparkakor och glögg ingår.
213:- /vuxen
208:- /vuxen Club One

 

LÄS MER

Julbord ombord

Under julperioden förvandlas den härliga buffén på samtliga fartyg till ett läckert julbord! Tallinks julbord serveras mellan 16.11 - 30.12 2017. Få ett ännu bättre pris på hytten när du förbokar buffé eller julbord till Tallinn och Riga. Gäller avresa sön - ons t o m 12.12 2017.


Kryssning inkl julbord fr 411:– /pers
 

LÄS MER

Julmarknader

Upplev vackra juldekorationer, handla julklappar och njut av härlig julstämning på julmarknaden i Tallinn eller Riga. I samband med din bokning kan du också lägga till rundvandring som avslutas vid julmarknaderna.

 

TALLINN 18.11 2017 – 7.1 2018
RIGA 2.12 2017 – 7.1 2018

 

LÄS MER

Tips på hotell

TALLINK SPA
HOTEL

TALLINN Hotellet ligger centralt i Tallinn, nära hamnen. Ett brett spektrum av rumstyper och härligt spakoncept! På Aqua Spa finns pooler och bastur som lockar såväl dagsbesökare som boende på hotellet. Bor du kvar över jul och nyår så kan du boka in jul- och nyårsbuffé som tillägg.

 

Fr 940:– /pers
Ingår: del i B2-hytt, 1 hotellnatt inkl. frukost, inträde till Aqua Spa
 

BOKA NU

 

TALLINK HOTEL
RIGA

RIGA Tallink Hotel Riga har blivit en naturlig samlingsplats för nordiska Rigaresenärer tack vare utmärkt service, vänligt bemötande och annorlunda arkitektur. Hotellet passar både vänner och familj som vill ha nära till allt och uppleva stadens alla sevärdheter. Se till att boka in nyårsbuffén om du bor kvar över nyår.

 

Fr 745:– /pers
Ingår: del i B2-hytt, 1 hotellnatt inkl. frukost

 

BOKA NU

 

SAVOY BOUTIQUE HOTEL

TALLINN Ett romantiskt hotell beläget i hjärtat av Gamla Stan, bara några steg från shopping och nöjen. Hotellet erbjuder det lilla extra som får dig att känna dig som hemma. Koppla av med ett glas vin i baren eller avnjut en riktig fin middag från det estniska köket på restaurang MEKK.

 

Fr 1185:– /pers
Ingår: del i B2-hytt, 1 hotellnatt med del i dubbelrum inkl. frukost
 

BOKA NU

 

Jultips ombord

 • Happy Dining

  En riktigt god jul kräver riktigt god mat

  Vem älskar inte julbord? På vår julbuffé får du alla fördelar med en överdådig julservering men ingen av nackdelarna, som den smutsiga disken eller slitet i köket. Flytta adventsfirandet ut på havet med kompisarna eller ta med familjen under jullovet för här finns något för alla, även den knepiga mostern som äter vegetariskt.

  LÄS MER OM MATEN OMBORD →

 • HAPPY X-MAS SHOPPING

  Hitta klapparna ombord

  Åker du innan jul löser du självklart julklappar i samma veva i vår taxfree! Några fina flaskor till mamma och pappa, en trendig parfym till syster och fem kilo blandad choklad till kusinerna. Allt på samma plats och till ett mycket bättre pris än vad du kan få iland!

  LÄS MER OM SHOPPING →

 • HAPPY x-mas PARTY

  Ta en adventsweekend i Tallinn eller Riga

  Känns adventsfirande med glögg och pepparkakor inte riktigt som din grej? Prova ett alternativt firande med kompisgänget. Gör en adventsweekend av det istället och åk tillsammans på fredagen till Tallinn eller Riga på ett spektakulärt X-MAS PARTY!

  LÄS MER OM LET'S PARTY PÅ TALLINNLINJEN →

 • Happy SOVMORGON

  Tagga ner julstressen med en ordentlig sovmorgon

  Reser du för att undkomma julstressen tillsammans med någon du tycker om? Då gör du rätt i att boka en lite större hytt. Har du inte alltid velat prova en Deluxe eller Suite? Gör det! Vakna upp tillsammans i en dubbelsäng och njut av vintern utanför fönstret och vetskapen om att specialfrukost väntar några trappor ner. Följ länken nedan för att läsa med om våra fartyg.

  LÄS MER OM VÅRA FARTYG →

 

 

 

Vi har även mängder av julresor till Helsingfors och Åbo med Silja Line, och självklart busiga jullovskryssingar för alla familjer! Klicka på länken nedan för att läsa mer om Silja Lines julresor, eller jullovet ombord.

Julresor med Silja Line →
Jullov →