Julkryssningar

 

Julperioden kan vara hektisk ibland. Vi har gjort det lite lättare. Ombord på alla våra fartyg kan ni njuta av allt från julbord till nyårsafton. Under hela jullovet har barnen egna kryssningsprogram med extrainsatt underhållning. Väl framme på er destination njuter ni av julmarknader och härlig stämning.

  • Julbord serveras fortfarande på Tallink (Tallinn & Riga) t o m 30.12 2018
  • Julmarknader iland på samtliga destinationer
  • Spännande jullov ombord med extrainsatta aktiviteter för barn!


Följ länkarna nedan för att hitta den bästa julresan för dig.

 

Julresor med Tallink

Res till Tallinn eller Riga i jul. Härligt julbord serveras ombord! Passa på att besöka destinationen i juletid och strosa på någon av julmarknaderna på andra sidan Östersjön. Prisvärda destinationer och stämningsfull resa.

Läs mer & boka

Julresor med Silja Resort

Ombord fartygen till till Helsingfors har du allt du behöver för en härlig semester. Njut av ett dopp i jacuzzin, lek loss i lekrummet, ät gott eller dansa tills solen går ner. En perfekt minisemester helt enkelt.

Läs mer & boka

Julresor med Galaxy

Häng med på en 23h julresa med Galaxy. Boka en resa och delta i underhållningen ombord. Vi har specialkryssningar i mellandagarna med bl a kända YouTubers, GalaJul, kända artister och de bästa showerna!

Läs mer & boka

Jullov
ombord

Sugen på ett jullov till havs? Njut extra av julledigheten ombord på något av våra fartyg. På fartygen finns stora lekytor för barn i alla åldrar. Speciella kryssningsprogram bara för barnen med kul underhållning och busiga aktiviteter.

Läs mer & boka

Nyårs-
kryssningar

Den enkla vägen till det perfekta nyårsfirandet. Feststämning, liveuppträdanden och shower ihop med god mat och barhäng. Bada bastu, bubbla i jacuzzin och shoppa till havspriser.

Nyårskryssningar