JULKRYSSNINGAR

 

Julperioden kan vara hektisk ibland. Vi har gjort det lite lättare. Ombord på alla våra fartyg kan ni njuta av allt från julbord till nyårafton. Under hela jullovet har barnen egna kryssningarprogram med mycket tid för lek och bus. Väl framme på er destination njuter ni av julmarknader och härlig stämning. Letar ni efter det lilla extra? Passa på att kombinera kryssning med boende på hotell i antingen Helsingfors, Tallinn eller Riga.

Följ länkarna nedan för att hitta den bästa julresan för dig.

 

Julresor med Tallink

Res till Tallinn eller Riga i jul. Härligt julbord serveras ombord från 16 november! Passa på att destinationen i juletid och besök någon av julmarknaderna på andra sidan Östersjön.

Resor och priser

Julresor med Silja Line

Tid för God Jul på Silja Line. Boka en julbordskryssning med härlig stämning och frossa i både läckra klassiker och nya smaker. Besök julmarknaden i Helsingfors eller Åbo.

Resor och priser

Jullov

Sugen på ett jullov till sjöss? Njut av julledigheten i Tallinn, Riga eller Helsingfors! Massor av extrainsatta aktiviteter ombord. Se barnartister som Mojje & Tobbe Trollkarl, eller träffa Mumin och jultomten.

Jullov

Nyårskryssningar

Den enkla vägen till det perfekta nyårsfirandet. Feststämning, liveuppträdanden och fräcka shower ihop med god mat och barhäng. Bada bastu, bubbla i jacuzzin och shoppa till trevliga havspriser.

Nyårskryssningar