Julkryssningar

 

Julperioden kan vara hektisk ibland. Med en kryssning gör vi det lite lättare. Ombord på alla våra fartyg kan ni njuta av allt från julbord till nyårsafton. Under julloven har barnen ombord egna kryssningsprogram med extrainsatt underhållning. Väl framme på er destination njuter ni av julmarknader och härlig stämning. Datum och information ang julmarknader, julbord och jullov kommer inom kort. Håll utkik!

  • Julbord serveras på Tallink (Tallinn & Riga) mellan 20.11–30.12 2019 och Silja Line (Helsingfors & Åbo) mellan 20.11–26.12 2019
  • Julmarknader iland på samtliga destinationer
  • Magic Xmas ombord Galaxy med kända artister varje helg, stand up-show och julmusik


Följ länkarna nedan för att hitta den bästa julresan för dig.

 

Julkryssning 23h | Silja Resort

Julbordet serveras mellan 20.11 – 26.12 2019

Kom i julstämning ombord på Galaxy där du får 23 timmar fyllda av god mat, underhållning och shopping till riktigt fina priser.

Kryssning + julbord inkl. dryck fr 439:- /person
*Gäller när 4 pers delar en E-hytt.
 

Julkryssning 40h | Silja Resort

Julbordet serveras mellan 20.11 – 26.12 2019

Upplev julens alla härligheter både ombord och iland. Passa på att besöka julmarknaden i Helsingfors och hitta julklapparna i någon av butikerna ombord!

Kryssning + julbord inkl. dryck fr 591:- /person
*Gäller när 4 pers delar en C-hytt.
 

Julkryssning 40h | Tallinn

Julbordet serveras mellan 20.11 – 30.12 2019

Ta med dig släkt och vänner och njut av julbordet och den mysiga julstämningen ombord, passa sedan på att besöka julmarknaden i Tallinn. Tips! Hitta julklapparna i butikerna ombord!

Kryssning + julbord inkl. dryck fr 576:-* /person
*Gäller när 4 pers delar en E-hytt.
 

Julkryssning 40h | Riga

Julbordet serveras mellan 20.11 – 30.12 2019

Möt den charmiga staden Riga i full julskrud. Ombord kan ni äta gott tillsammans, hitta nya favoriter i butikerna och ta del av all underhållning tillsammans!

Kryssning + julbord inkl. dryck fr 549:-* /person
*Gäller när 4 pers delar en C-hytt.
 

Jullov
ombord

Sugen på ett jullov till havs? Njut extra av julledigheten ombord på något av våra fartyg. På fartygen finns stora lekytor för barn i alla åldrar. Speciella kryssningsprogram bara för barnen med kul underhållning och busiga aktiviteter.

Läs mer & boka

Nyårs-
kryssningar

Den enkla vägen till det perfekta nyårsfirandet. Feststämning, liveuppträdanden och shower ihop med god mat och barhäng. Bada bastu, bubbla i jacuzzin och shoppa till havspriser.

Nyårskryssningar

MAGIC XMAS
på Galaxy

Upplev en magisk julstämning ombord på Galaxy. Varm glögg, klassisk julmat och julmusik blandas med svenska artister som Petter, Mando Diao och Blacknuss Allstars. Stand up-show och acapella varje kväll!

Magic Xmas