Julkryssningar

 

Julperioden kan vara hektisk ibland. Med en kryssning gör vi det lite lättare. Ombord på alla våra fartyg kan ni njuta av allt från julbord till nyårsafton. Under julloven har barnen ombord egna kryssningsprogram med extrainsatt underhållning. Väl framme på er destination njuter ni av julmarknader och härlig stämning. Läs mer om datum och information ang julmarknader, julbordskryssningar och jullov nedan!

 • Julbord serveras på Tallink (Tallinn & Riga) mellan 20.11–30.12 2019 och Silja Line (Helsingfors & Åbo) mellan 20.11–26.12 2019
 • Julmarknader iland på samtliga destinationer
 • Magic Xmas ombord Galaxy med kända artister varje helg, stand up-show och julmusik


Följ länkarna nedan för att hitta den bästa julresan för dig.

 

Julkryssning 23h | Silja Resort

Julbordet serveras mellan 20.11 – 26.12 2019

Kom i julstämning ombord på Galaxy där du får 23 timmar fyllda av god mat, underhållning och shopping till riktigt fina priser. Dessutom stjärnartister ombord under utvalda datum!

Kryssning + julbord inkl. dryck fr 439:- /person
*Gäller när 4 pers delar en E-hytt.
 

Julkryssning 40h | Silja Resort

Julbordet serveras mellan 20.11 – 26.12 2019

Upplev julens alla härligheter både ombord och iland. Passa på att besöka julmarknaden i Helsingfors och hitta julklapparna i någon av butikerna ombord!


Kryssning + julbord inkl. dryck fr 591:- /person
*Gäller när 4 pers delar en C-hytt.
 

Julkryssning 40h | Tallinn

Julbordet serveras mellan 20.11 – 30.12 2019

Ta med dig släkt och vänner och njut av julbordet och den mysiga julstämningen ombord, passa sedan på att besöka julmarknaden i Tallinn. Tips! Hitta julklapparna i butikerna ombord!

Kryssning + julbord inkl. dryck fr 576:-* /person
*Gäller när 4 pers delar en E-hytt.
 

Julkryssning 40h | Riga

Julbordet serveras mellan 20.11 – 30.12 2019

Möt den charmiga staden Riga i full julskrud. Ombord kan ni äta gott tillsammans, hitta nya favoriter i butikerna och ta del av all underhållning tillsammans!

Kryssning + julbord inkl. dryck fr 549:-* /person
*Gäller när 4 pers delar en C-hytt.
 

 •  

  AfterSea

  Kryssning Tallinn 40h

  TALLINK Ta med vännerna och häng med på vår AfterSea till Tallinn! Ombord spelar några av Sveriges bästa coverband och skapar en festlig stämning på dansgolvet. Missa inte heller våra fantastiska shower och var med när DJ'n spinner skivor långt in på småtimmarna. Ni får en heldag i Tallinn innan det är dags att gå ombord och AfterSea börjar igen.

  Läs mer

Jullov
ombord

Sugen på ett jullov till havs? Njut extra av julledigheten ombord på något av våra fartyg. På fartygen finns stora lekytor för barn i alla åldrar. Speciella kryssningsprogram bara för barnen med kul underhållning och busiga aktiviteter.

Läs mer & boka

Nyårs-
kryssningar

Den enkla vägen till det perfekta nyårsfirandet. Feststämning, liveuppträdanden och shower ihop med god mat och barhäng. Bada bastu, bubbla i jacuzzin och shoppa till havspriser.

Nyårskryssningar

MAGIC XMAS
på Galaxy

Upplev en magisk julstämning ombord på Galaxy. Varm glögg, klassisk julmat och julmusik blandas med svenska artister som Petter, Mando Diao och Blacknuss Allstars. Stand up-show och acapella varje kväll!

Magic Xmas

TALLINK SPA HOTEL

TALLINN Tallink Spa & Conference Hotel ligger centralt i Tallinn. Hotellets breda spektrum av rumstyper och spakoncept med Aqua Spa och Aqua Spa beauty and wellness center lockar både barnfamiljer och lyxsugna resenärer.

Uppgradera till A-hytt fr 90:– /pers

Fr 1110:– /pers
Ingår: Båtresa t/r med del i E-hytt, två hotellnätter med del i Standard dubbelrum inkl frukost och inträde till Aqua Spa

Tillval! Julbord på Tallink Spa restaurang Nero 429:– /vuxen

TALLINK CITY HOTEL

TALLINN Tallink City Hotel är ett perfekt val för dig som vill bo fint mitt i city med nära till nöjen och sevärdheter. Hotellet är stilrent, trevligt och passar bra även för barnfamiljer.

Uppgradera till A-hytt fr 90:– /pers

Fr 945:– /pers
Ingår: Båtresa t/r med del i E-hytt, en hotellnatt med del i Standard dubbelrum inkl frukost
 
Tillval! Julbord på Tallink City Hotels restaurang Sume  429:– /pers

Radisson Blu Hotel Latvija

RIGA Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel ligger centralt i närheten av Gamla stan. I anslutning till hotellet hittar du Spa i världsklass – ESPA Riga tillhör världens bästa spaanläggningar.

Fr 1335:– /pers
Ingår: Båtresa t/r med del i B-hytt, en hotellnatt med del i Standard dubbelrum inkl frukost
 
Tillval! Julbuffé på hotellet 23 € /pers, serveras 19–25 december, bokas och betalas på plats

Nådendal Spahotell

ÅBO Det lyxiga spahotellet i Nådendal utanför Åbo har nyligen renoverat samtliga rumskategorier! Bo på ett 5-stjärnigt hotell med totalt 5 pooler och spa. I julpaketet ingår två hotellnätter med bl a julbuffé, julgröt och speciellt julprogram.

Fr 3700:- /pers

Ingår →