FÖR DIG SOM LÄNGTAR

   

UT PÅ HAVET

 • Längtan. Det är en känsla som de allra flesta känner just nu. Längtan efter en vän, ett äventyr eller bara en vanlig vardag. Vi är även många som längtar ut på havet, till utsikten av en oändlig horisont, stämningen ombord, vågornas vaggande och självklart till platser och människor på andra sidan Östersjön.

  Eftersom att det finns en begränsad möjlighet att kryssa just nu vill vi passa på att ta med dig på en resa digitalt! Häng med oss ombord, följ med till våra destinationer och ta del av andra resenärers upplevelser såväl ombord som i land. För även om saker är annorlunda just nu, har vi inte glömt alla fantastiska upplevelser vi har varit med om ihop – och vi vet att vi har ännu fler framför oss. Låt oss längta tillsammans!

Träna hemma med Tallink Tenniscenter

I Tallinn hittar du sedan 2016 Tallink Tenniscenter – ett paradis för såväl tennisproffset som hobby-spelaren, gym-nybörjaren som bodybuildern. Tallink Tenniscenter innehåller inte mindre än 14 tennisbanor inomhus, 6 tennisbanor utomhus, 10 badmintonbanor, 4 träningsstudios och ett 650 kvadratmeter stort gym. Visst längtar man dit?

Du må inte kunna besöka centret just nu, men som tur är kan centret komma till dig istället. I dessa tider erbjuder Tallinks tenniscenter träning online. Passa på att träna hemma med deras duktiga instruktörer!

Se fler videos på vår YouTube-kanal

Våra destinationer i vintertid

 

Vanligtvis brukar vintern för oss betyda att möta er på våra kryssningar, och tillsammans skapa magiska minnen ihop på våra destinationer. I år blir det kanske ingen glögg vid Rådhustorgets julmarknad i Tallinn eller uppfriskande vinterbad på Allas Sea Pool i Helsingfors, men vi kan längta dit tillsammans. Och hoppas på att vi kan ses igen till nästa vinter. 

"Jag saknar den goda maten, sitta i puben längst fram och titta ut på havet med en god drink i handen! "
- Följare på Instagram

Restauranger vi längtar till

Restaurang NOK NOK och Favore i Tallinn

Goda smaker i Tallinn

I Tallinn har Tallink två fantastiska restauranger som vi längtar extra mycket till just nu, Flavore och NOK NOK. Flavore är en modern italiensk restaurang som är känd för sina ljuvliga pizzor och livliga atmosfär. I gamla stan i Tallinn hittar du vår fantastiska thailändska pärla – restaurang NOK NOK.

Både Flavore och NOK NOK har valts in i White Guide 2021! White Guide publicerar varje år listor över de allra bästa restaurangerna i ett flertal länder. I Estlands White Guide platsar Flavore för första gången i år medan NOK NOK blir prisat för fjärde året i rad!

Hitta hit
N´OK NOK: Vana-Posti 7, Tallinn
LÄS MER: https://www.noknok.ee/en/main

Flavore: Sadama 7, Tallinn
LÄS MER: https://www.flavore.ee/en/

2020 i backspegeln

 

År 2020 blev inte som vi planerat, vi har fått tänka nytt och planera om. Vår nya plan har inneburit resor till helt nya destinationer, och helt nya koncept ombord. Vi har kryssat inrikes till världsarvet Höga Kusten och till populära Visby och ombord har vi anpassat oss och gjort allt för din trygghet. Bland annat har vi under hösten erbjudit en uppskattad, sittande, liveshow med några av Sveriges favoritartister – GALAXY SEATED. År 2020 blev inte som vi planerat, men tillsammans har vi skapat mängder av fantastiska minnen ihop.

"Saknar att få åka båt och bara koppla av och äta gott men också att få dansa till småtimmarna och möta nya människor. Saknar allt! Stämningen, hytten, underhållningen, showen, dansen, karaoke, badet, maten/frukost, taxfree, utsikten, havet, Finland, klä upp sig, människorna/personalen, känslan av att kryssningen gick så fort."
- Följare på Facebook

 • Färja på havet

   

  Få nyheter först av alla

  Som prenumerant får du inspirerande resetips till Östersjöns alla guldkorn. Trendiga Helsingfors, natursköna Åland, mysiga Åbo, hippa Tallinn eller varför inte Riga, en favorit i ny skepnad. Håll dig uppdaterad om vad som händer ombord, allt från nya butiker och restauranger till underhållning.

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tips på aktiviteter hemma i januari

Erbjudanden på hemmaplan

Du vet väl att du som är Club One-medlem har mängder med erbjudanden i land? Vad sägs om att plöja härliga ljudböcker på Nextory, eller rabatt på hyrbil för spännande äventyr i ditt närområde? 

Se dina förmåner i land här

Är du inte medlem i Club One, vår medlemsklubb? Som medlem i Club One får du - förutom förmåner i land - både medlemspriser på resor, förtur på kampanjer och erbjudanden ombord! 

Gå med i Club One
Sälen Harry

Teckna Sälen Harry!

Har du barn som gillar att färglägga fina teckningar? Vad sägs om att måla Sälen Harry? Nu kan du det! Ladda ner och skriv ut bilderna och färglägg i dina favoritfärger! Och du, man måste faktiskt inte hålla sig innanför linjerna. 

Välj teckning:
Harry på land
Harry och sjöhästen
Harry badar

Upplev våra fartyg hemifrån

"Jag saknar de underbara fartygen. Med sådan fantastiskt underbar och njutbar atmosfär som personalen skapar med sin personliga superservice och glädje. Kan inte glömma den suveränt kunniga personalen som gör vinkällaren och vinbaren till ett riktigt plus i det hela."
- Följare på Facebook