Hotel Haven

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Unna dig det lilla extra och bo på exklusiva boutiquehotelllet Hotel Haven som ligger vid Salutorget och Esplanadparken, nära Siljaterminalen. Träna när du själv känner för det på hotellets toppmoderna gym eller slappna vid den öppna brasan i lobbyn. Hotel Haven är det första hotell i Finland som ingår i kedjan Small Luxury Hotels of the World och här njuter du av extra hög standard.

Häng med när vi besöker Hotel Haven, inspireras och läs mer i vår destinationsguide

Ingår: 
Båtresa t/r med del i B-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl. frukost.

FR 1490:- /PERS
UPP TILL 20% RABATT MED Club One

 

INFORMATION OCH FACILITETER

HOTEL HAVEN  
ADRESS Unionsgatan 17 / Unioninkatu 17, 00100 Helsingfors
TILL CENTRUM 0 KM
TILL HAMNEN 0,5 KM
ANTAL RUM 137
VÅNINGAR 7
BASTU / POOL / GYM NEJ / NEJ / JA
RESTAURANG / BAR / NATTKLUBB JA / JA / NEJ
KONFERENSLOKALER Upp till 60 personer
ÖVRIG INFO

TV, telefon, gratis WiFi, tillgänglighetsanpassande rum finns. Check-in från kl 15. Check-out kl 12.

Enjoy Helsingfors

Lyxigt hotellpaket

5-STJÄRNIG LYX Unna dig det lilla extra på Hotel Haven! Boka ett lyxigt hotellpaket i Superiorrum. Koppla av i rummet, och njut av Helsingfors med god mat och trevliga barer runt hörnet.

Fr 1830:– /pers
Ingår: båtresa t/r med del i A-hytt, en hotellnatt i Superior Prime inkl. frukost.

Psst! Vill du resa med stil? Uppgradera till Deluxe-hytt ombord. Då ingår dubbelsäng, minibar och specialfrukost.
Fr 460:– /pers och väg i tillägg

BOKA NU

Svenska teatern

CHESS PÅ SVENSKA Kombinera din vistelse med att se stormusikalen CHESS på svenska, i regi av Maria Sid. Svenska Teatern ligger centralt i Helsingfors. CHESS premiär i Stockholm 2002, och sedan dess har Anders Eljas (Kristina från Duvemåla) gjort en ny orkestrering, anpassad för en mindre scen. Rollen som Florence axlas av skådespelerskan och sångerskan Maria Ylipää (Kristina från Duvemåla, Wicked, Evita). Bokas som tillval i samband med din resa. Läs mer här.

Fr 790:– /pers

BOKA NU

Tips iland

Sightseeing i HELSINGFORS

UPPLEV MER Följ med på en stadsrundtur som tar dig till de mest intressanta sevärdheterna i Helsingfors. Stanna till vid Sibeliusmonumentet och (om tid finns) Tempelplatsens kyrka. Boka rundturen i samband med din resa. Läs mer här.
 

Fr 294:– /vuxen

Boka nu

Smaka på Helsingfors

FINSK HUSMANSKOST UPPHÖJD TILL KONST Helsingfors har tagit upp kampen om att bli Nordens restauranghuvudstad nummer ett. Ambitionerna är höga och influenserna många. Starkast lyser det ny-skandinaviska köket där lokala råvaror står i centrum, gärna med en kontinental eller amerikansk twist.

Läs mer →

Skåla i
Helsingfors

TRENDIGA DRINKHAK OCH BRYGGERIER Helsingfors barutbud är stort och lockande. Fokus ligger på mysiga mikrobryggerier, eleganta vinbarer och ruffa drinkställen. Oavsett vad du gillar, så är kvaliteten av hög kvalitet. Helsingfors har verkligen lyckats etablera sig på den internationella skålkartan.

Läs mer →