Hoj-X 2018

2 februari 2018 | Symphony, Helsingfors

Hoj-X med gratis MC-mässa
2018 blir det tydligt att det just partaj som är grejen med Hoj-X. Man träffas och umgås med sina hojpolare och dansar loss på dansgolvet. Självklart ska man hänga med någon av bussarna och besöka MC-mässan i Helsingfors på lördagen. Mässan i Finland bjuder också på ett större inslag av Custom-hojar och det sägs att det finaste Finland har att uppbringa i den världen finns på plats. Mässan är gratis för Hoj-X-arna.
Busstransfer kostar 135 kronor.

Kryssning fr 690:– /pers
Med bokningskod: HOJX


I priset ingår:
- resa t/r i vald hytt
- underhållning och arrangerade aktiviteter
- två nätter ombord, och en dag i Helsingfors
- inträde till MC-mässan vid bokning av transferbuss (135:–/per person till och från mässan)

Prislista och hyttkategorier →
HYTT PERS PRIS
C-hytt 4 pers 690:-
3 pers 890:-
2 pers 1190:-
1 pers 1860:-
B-hytt 4 pers 890:-
3 pers 1120:-
2 pers 1420:-
1 pers 2100:-
Promenade-hytt 4 pers 1020:-
3 pers 1220:-
2 pers 1690:-
1 pers 2750:-
 A-hytt 4 pers 1090:-
3 pers 1350:-
2 pers 1790:-
1 pers 2910:-
Deluxe-hytt 2 pers 2290:-
1 pers 3890:-
Commodore-hytt 2 pers 3180:-
1 pers 5880:-
Executive Suite 2 pers 5510:-
1 pers 9590:-
 

Underhållning ombord

När det gäller underhållningen blir det en blandad kompott som brukligt.
MC-Folkets karaoke är ett gjutet inslag och du får självklart höra vad du kan göra med SMC.
Stor modevisning blir det också där du kan se många nyheter vad gäller hojkläder.

Örebro Allstars

Örebro Allstars med stommen från Kenneth and the Knutters är ett stående inslag på Hoj-X. Räkna med ett par Knutterslåtar även i år. Bandets fem medlemmar har alla lirat i olika bandkonstellationer i över 20 år och är fortfarande mer eller mindre musikerproffs. Örebro All-Stars är dock ett äkta kul-att-lira-ihop-band där boogie, rock, hårdrock, pop soul och disko står på coverlistan. De lirar vad du vill, och de lirar på begäran och inte för ofta.

Skönt soffhäng ombord

MC-Folkets soffhäng förvandlar hela scenen till en lounge med soffor och skön musik. Under soffhänget på lördagseftermiddagen får du träffa både kaptenen och maskinchefen. Frågorna var många förra kryssningen och de båda svarade på samtliga. Efter frågestunden blir det besök både i maskinrummet och på bryggan. Självklart kör vi en musikquiz även i år. Och den mycket populära buggkursen och buggtävlingen kommer självklart tillbaka.

Andy and the Rockets

Resan började 2012 då ett samarbete med en producent från Västerås inleddes, och bara några veckor senare var hitlåten Shy Girl inspelad. Låten spelades frekvent både hos Sveriges Radio och andra radiostationer, och spelas fortfarande på radio över hela landet. Under åren som gått har vi spelat med band som Lasse Stefanz, Top Cats och John Lindberg Trio. De har också deltagit i The Boppers 40-års jubileum under sommaren. Med ett glatt budskap, otrolig energi samt en blandning av gamla godingar och eget material når Andy and the Rockets fram till alla åldrar! Bandmedlemmar är Andreas Forslund, sång/gitarr, Anton Britts, gitarr/sång, Max Marcusson, trummor och Filip Westgärds, ståbas/sång.

Barbados

Barbados är ett av Sveriges mest populära dans/show band som stått för förnyelse inom branschen under sjutton års tid. Låtar som Hold Me, Belinda, Grand Hotel, Rosalita, Kom Hem, Se Mig, Allt Som Jag Ser, Världen Utanför samt Bye Bye känns kanske igen. Dessa är några exempel på egna originallåtar som gruppen framfört och spelat in på platta. De har hittills hunnit med att ge ut tretton fullängdsskivor, ett tjugotal singlar och en video. Tre grammisar, tolv guldskivor och tre platinaskivor har hängts upp på troféväggen. Barbados har medverkat i Melodifestivalen inte mindre än fyra år i rad, 2000-2003. Barbados är: Björn Lagerström, leadsång, Mathias Lager, gitarr och sång, Peter Samuelsson, bas och sång, Håkan Swärd, klaviatur och körsång, Magnus Wictorinsson, trummor och körsång. Grabbarna är en blandning av självlärda och utbildade musiker. De lyssnar på väldigt olika typer av musik, vilket gör dem till en spännande konstellation musiker och människor med mycket att tillföra varandra.

Hauglands Finest till Hoj-X

Nu är det klart. Ian Haugland, trummis i Europe, tar med sig sina polare till Hoj-X. Pontus Norgren, gitarrist från Hammerfall hänger också med. Tony Josefsson, sångare i S.N.O, Stonewall Noise Orchestra tar hand om sången även i Hauglands Finest. Räkna med ytterligare någon världsartist innan hela bandet är klart. Den andra februari drar vi.

Fyll på klubbkassan på årets klubbfest

På Hoj-X 2018 får din MC-klubb chansen att fylla på klubbkassan samtidigt som ni festar och har kul med era klubbkompisar. Alla SMC-ansluta klubbar får kickback på 100 kronor för klubbmedlemmar som bokar plats på Hoj-X senast 31 december. Kickback gäller även medföljande respektive eller kompis. Medlemmarna bokar sin hytt utefter eget önskemål. Det vi behöver för att kunna betala ut kickbacken är en sammanställning med namn på klubbmedlemmarna som bokat Hoj-X. Listan på inbokade klubbmedlemmar ska vara oss tillhanda senast den 31:e december 2017. Är ni en stor klubb kan ni be klubbmedlemmarna att ringa in sin bokning. De ska alltså inte boka online. Be dem uppge klubbtillhörighet när de ringer. Bokningsavgiften har vi förhandlat bort. Då får TallinkSilja en lista att göra utbetalning efter. Som klubbansvarig kan du själv välja vilket av förfaringssätten som passar dig bäst. Klubbmedlemmar ska ringa 08-666 33 33 för bokning till Hoj-X 2018. Uppge vilken klubb medlemskapet gäller. Ingen bokningsavgift tillkommer. Klubbar erbjuds även att hålla klubbmöte på färjan - kostnadsfritt. Det vi behöver veta är antal mötesdeltagare samt tid för mötet.

För bokning av klubbmöte och frågor vänligen kontakta Johan Ström.
Telefon: 0243 822 85

 

Här har du årets julklapp!

Du bokar Hoj-X till dig och någon eller några som du gillar. Sedan skriver du ut julkortet på bilden och klipper ur det. Skriv namnet på den du vill ge julklappen till på den streckade linjen.
Du lägger det därefter i ett snyggt kuvert och vips så är årets julklappsbestyr över.

 

 

Bilder från tidigare år med HOJ-X