Silja Line & SMC presenterar stolt

Hoj-X 2020

 

 

Den självklara kryssningen för hojåkare av alla de slag

Klackarna i taket som vanligt när SMC kör den 15:e Hoj-X. En MC-träff till havs med allt vad ett bikerparty bör innehålla, party, musik i världsklass och en underbar gemenskap. MC-mässa i Helsingfors som grädde på moset.
SMC gör sin 15:e Hoj-X den 31 januari till 2:a februari 2020 med Silja Symphony. Återigen blir det en 40-timmars kryssning till Helsingfors. Fokus är precis som tidigare på att partaja, umgås och dansa. Självklart blir det MC-mässa i Helsingfors på lördagen.

Black Jack blir ett nytt inslag på Hoj-X. Bandet startade 1990-91 i samband med Colin Nutleys film ”Black Jack”. Det var med låten ”Inget kan stoppa oss nu” även kallad ”Inatt Inatt” som bandet fick sitt genombrott. Creedence Tribute blir också en ny bekantskap. Som ni förstår av bandets namn handlar det om Creedence Clearwater Revival-låtar för fulla muggar. Bandet har rest land och rike runt och nu senast under hösten 2018 med showen ”The Midnight Special Tour”. Nu är det dags att göra entré på Hoj-X. John Lindberg Trio var med på kryssningen 2019. Ni som var där vet vad jag pratar om. Vi kan inte låta bli att engagera dem för nästa Hoj-X så nu kommer de tillbaka. JLT är tre dalkarlar som har den ena, otåligt stampande foten i modern rock och den andra begravd i klassisk rockabilly-mylla.
SMC:s husband, Örebro Allstars, är gjutna. Bandet med stommen från Kenneth and the Knutters är ett stående inslag på Hoj-X. Så även 2020.
Självklart fyller vi på med ytterligare artister innan det är dags för avgång.

MC-Folkets karaoke är ett gjutet inslag. Stor modevisning blir det också där vi hoppas kunna visa upp många nyheter vad gäller hojkläder. MC-Folkets soffhäng där man bland annat kan följa med maskinchefen ner till motorerna återkommer.

MC-Mässan i Finland bjuder på ett större inslag av Customhojar och det sägs att det finaste Finland har att uppbringa i den världen finns på plats. Mer info om mässan finns på: https://mp.messukeskus.com. Håll också utkik på MC-Folkets Facebooksida för uppdateringar.

Inträdet till MC-mässan är kostnadsfritt för Hoj-X-arna. Ett sätt att ta sig till mässan är att boka plats på buss samtidigt som man bokar Hoj-X. Bussen avgår vid ankomst till terminalen i Helsingfors. Alla bussar tillbaka till färjan går samtidigt från MC-mässan. Räkna inte med att bussbiljetter till mässan finns att köpa ombord. Mässbiljetten får du ombord på bussen. Man kan också ta sig till MC-mässan på egen hand. Om du gör det ska du be SMC-personalen om en mässbiljett. SMC-personalen finns vid landgången 30 min före ankomst till Helsingfors.

Vill du hjälpa till och stötta din MC klubb? Ring in och boka din resa på telefonnummer 08 666 33 33 och meddela samtidigt vilken MC-klubb du tillhör, så får din klubb 100:- till klubbkassan. MC klubbar har också möjlighet att hålla klubbmöte ombord - kostnadsfritt. Det vi behöver veta är antal mötesdeltagare och tid för mötet. För bokning av klubbmöte och frågor, kontakta Johan Ström Telefon; 0243-822 85.


Pris fr 690:– /pers*
*Gäller när 4 pers bokar del i C4-hytt
 

 

Prisinformation hytter →
HYTT PERS PRIS
C4-hytt 4 pers 690:-
3 pers 890:-
2 pers 1190:-
1 pers 1960:-
B4-hytt 4 pers 890:-
3 pers 1120:-
2 pers 1420:-
1 pers 2100:-
Promenade-hytt 4 pers 1020:-
3 pers 1220:-
2 pers 1690:-
1 pers 2750:-
A4-hytt 4 pers 1090:-
3 pers 1350:-
2 pers 1790:-
1 pers 2910:-
Familjehytt 4 pers 1150:-
3 pers 1390:-
2 pers 1890:-
1 pers 3200:-
Deluxe-hytt 2 pers 2290:-
1 pers 3890:-
Suite 2 pers 3180:-
1 pers 5880:-
Executive Suite 2 pers 5510:-
1 pers 9590:-
 

 

Artister

 • Örebro Allstars

  Bandet med stommen från Kenneth and the Knutters är ett stående inslag på Hoj-X. Så även 2020. Bandets fem medlemmar har alla lirat i olika bandkonstellationer i över 20 år och är fortfarande mer eller mindre musikerproffs. Örebro All-Stars är dock ett äkta kul-att-lira-ihop-band där boogie, rock, hårdrock, pop soul och disko står på coverlistan. De lirar vad du vill, och de lirar på begäran och inte för ofta.

 • John Lindberg Trio - JLT

  JLT var med på kryssningen 2019. Det blev en stor succé. Nu kommer de tillbaka. JLT är tre dalkarlar som har den ena, otåligt stampande foten i modern rock och den andra begravd i klassisk rockabilly-mylla. Det här bandet vägrar att rätta sig i ledet. Som en röd tråd löper ord som kreativitet, nytänkande, ’steget före’ men också mer känsloladdade fraser som ’musik på liv och död’ och uttalanden som ”gör jag inte det här kan jag lika gärna sluta andas”. Och det är förmodligen det som är John Lindberg Trios styrka och framgångsrecept, den nästan ångestladdade ’spela-eller-dö’-känslan i kombination med energin, charmen och showen.

 • Black Jack

  Bandet startade 1990-91 i samband med Colin Nutleys film ”Black Jack”. Det var med låten ”Inget kan stoppa oss nu” även kallad ”Inatt Inatt” som bandet fick sitt genombrott, signerad Lasse Holm och Ingela ”Pling” Forsman. Låten blev under hösten 2008 framröstad genom SVT som Sveriges bästa dansbandslåt i samband med Dansbandskampen. ”Corrine Corrina”, ”Sista dansen” och ” Får jag låna din fru i kväll” är tre andra låtar som starkt förknippas med Bandet. Black Jack har gjort ett flertal album och haft ett tiotal låtar med på Svensktoppen. Den mest framgångsrika är ” Om det känns rätt ” som låg etta 1996. 2016 sände SVT dokumentären” Black Jack – från film till verklighet ” som sågs av en miljonpublik.

 • Creedence Tribute

  Ett av Europas bästa Creedence tribute band är här för hylla ett av de största banden inom rockhistorien. Det blir en nostalgichock helt enkelt. Bandet startade 2013 när de körde en temakväll runt Creedence Clearwater Revival. Det blev så lyckat så de körde en till. Sedan var det hela igång. Därefter har de avverkat en bejublad turné där de sjungit och berättat historien om Bandet Creedence Clearwater Revival. Bandet som är från Mariestad/Grästorp består av Tony Malmberg, sång och gitarr, Markus Wikström, Gitarr, sax, keybord och sång, Torbjörn Jansson, gitarr, sax, sång och slagverk, Anders "Fjopp" Nilsson, bas och sång och Bosse Sjöberg, trummor. Räkna med drag!

 • Årets klubbfest

  Årets klubbfest

  På Hoj-X 2020 kan din MC-klubb fylla på klubbkassan samtidigt som ni festar och har kul med era klubbkompisar.

  Ni får 100 kronor per person oavsett valet av hytt. Kickback gäller även medföljande respektive eller kompis. Det vi behöver är en sammanställning med namn på klubbmedlemmarna som bokat Hoj-X. I stora klubbar kan hanteringen bli svår för den enskilde klubbansvarige. Därför går det att be klubbmedlemmarna ringa in sin bokning. Be dem uppge klubbtillhörighet när de ringer. Normalt tillkommer då en bokningsavgift men den har vi förhandlat bort. Priset blir detsamma som för onlinebokning. Som klubbansvarig väljer du det som passar dig bäst.

  Klubbmedlemmar ringer 08-666 33 33 för bokning till Hoj-X 2020. Uppge vilken klubb medlemskapet gäller. Ingen bokningsavgift tillkommer. Ni kan också boka möteslokal utan kostnad. Vi behöver veta antal mötesdeltagare samt tid för mötet. Servering kan ordnas. Mackor och öl eller kaffe och kaka.
  För bokning av klubbmöte eller andra frågor vänligen kontakta Johan Ström
  Telefon: 0243-822 85.

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på sista minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

  Bli medlem