Silja Line & SMC presenterar stolt

Hoj-X 2021

 

 

Hoj-X blir en sensommarkryssning
 

Vi är tvungna att ändra datum igen för Hoj-X. Coronapandemin slår fortfarande hårt och det är inte realistiskt att tro det skulle fungera i april som det var planerat. På grund av dessa märkliga tider vi lever i så blir alltså nästa Hoj-X en kryssning på sensommaren. Kenneth and the Knutters är redan klara. Nytt datum är satt till fredag 24 september 2021. Allt beroende på osäkerheten på hur Corona-pandemin utvecklas. Bokningen är nu öppen.

- Självklart åker vi med ”vår” båt, Silja Symphony. Med det nya datumet har det dessutom öppnat sig helt andra dörrar också vad gäller underhållningen. Jag tror vi kan bjuda på några riktigt trevliga överraskningar ombord, säger Hoj-X-general Magnus Klys.

Och bokningen är alltså öppen till SMC:s 16:e Hoj-X den 24:e till 26:e september 2021. Det blir en 40-timmars kryssning till Helsingfors. Fokus är precis som tidigare på att partaja, umgås och dansa.

Kenneth and the Knutters är redan klara och de kommer med en ny platta i bagaget. Räkna dessutom med ett par riktiga klassiker från deras repertoar.

SMC:s husband, Örebro Allstars, är givna. Bandet med stommen från Kenneth and the Knutters är ett stående inslag på Hoj-X. Så även 2021.

Självklart fyller vi på med ytterligare artister innan det är dags för avgång. Räkna med ett dansband i världsklass och ytterligare något band.

MC-Folkets karaoke är ett riktigt populärt inslag. Många har genom åren gjort sin stämma hörd och det räknar vi självklart med även 2021. Stor modevisning blir det också där vi hoppas kunna visa upp många nyheter vad gäller hojkläder. MC-Folkets soffhäng där man bland annat kan följa med maskinchefen ner till motorerna återkommer.

Hoj-X kostar från låga 690 kronor per person för del i fyrbäddshytt kategori C.

Håll också utkik på MC-Folkets Facebooksida och www.svmc.se för uppdateringar.

På Hoj-X 2021 kan din MC-klubb fylla på klubbkassan samtidigt som ni festar och har kul med era klubbkompisar. Alla SMC-ansluta klubbar får kick-back för klubbmedlemmar som bokar plats på Hoj-X. Ni får 100 kronor per person oavsett valet av hytt. Kickback gäller även medföljande respektive eller kompis. Be klubbmedlemmarna ringa in sin bokning och uppge klubbtillhörighet. Klubbmedlemmar ringer 08-666 33 33 för bokning till Hoj-X 2021. Uppge vilken klubb medlemskapet gäller. Ingen bokningsavgift tillkommer.

Ni kan också boka möteslokal utan kostnad. Vi behöver veta antal mötesdeltagare samt tid för mötet. Servering kan ordnas. Mackor och öl eller kaffe och kaka.

För bokning av klubbmöte eller andra frågor vänligen kontakta Johan Ström via telefon: 0243-822 85 eller mail johan.strom@svmc.se.


Pris fr 690:– /pers*
*Gäller när 4 pers bokar del i C4-hytt
 

 

Prisinformation hytter →
HYTT PERS PRIS
C4-hytt 4 pers 690:-
3 pers 890:-
2 pers 1190:-
1 pers 1960:-
B4-hytt 4 pers 890:-
3 pers 1120:-
2 pers 1420:-
1 pers 2100:-
Promenade-hytt 4 pers 1020:-
3 pers 1220:-
2 pers 1690:-
1 pers 2750:-
A4-hytt 4 pers 1090:-
3 pers 1350:-
2 pers 1790:-
1 pers 2910:-
Familjehytt 4 pers 1150:-
3 pers 1390:-
2 pers 1890:-
1 pers 3200:-
Deluxe-hytt 2 pers 2290:-
1 pers 3890:-
Suite 2 pers 3180:-
1 pers 5880:-
Executive Suite 2 pers 5510:-
1 pers 9590:-
 

 

Artister

 • Kenneth and the Knutters

  Kenneth and the Knutters gör ett unikt framträdande på nästa års Hoj-X. Det blir hela gänget som återsamlas för ett uppsläpp av stoppknappen som de haft intryckt sedan 2013 då de var med på SMC:s jubileumsårsmöte i Uppsala. Kenneth and the Knutters spelar just nu in en ny skiva. Det betyder även att det blir skivsläpp på Silja Symphony.

 • Örebro Allstars

  Bandet med stommen från Kenneth and the Knutters är ett stående inslag på Hoj-X. Så även 2021. Bandets fem medlemmar har alla lirat i olika bandkonstellationer i över 20 år och är fortfarande mer eller mindre musikerproffs. Örebro All-Stars är dock ett äkta kul-att-lira-ihop-band där boogie, rock, hårdrock, pop soul och disko står på coverlistan. De lirar vad du vill, och de lirar på begäran och inte för ofta.

 • John Lindberg Trio - JLT

  JLT var med på kryssningen 2020. Det blev en stor succé. Nu kommer de tillbaka. JLT är tre dalkarlar som har den ena, otåligt stampande foten i modern rock och den andra begravd i klassisk rockabilly-mylla. Det här bandet vägrar att rätta sig i ledet. Som en röd tråd löper ord som kreativitet, nytänkande, ’steget före’ men också mer känsloladdade fraser som ’musik på liv och död’ och uttalanden som ”gör jag inte det här kan jag lika gärna sluta andas”. Och det är förmodligen det som är John Lindberg Trios styrka och framgångsrecept, den nästan ångestladdade ’spela-eller-dö’-känslan i kombination med energin, charmen och showen.

 • Årets klubbfest

  Årets klubbfest

  På Hoj-X 2021 kan din MC-klubb fylla på klubbkassan samtidigt som ni festar och har kul med era klubbkompisar. Alla SMC-ansluta klubbar får kick-back för klubbmedlemmar som bokar plats på Hoj-X.

  Ni får 100 kronor per person oavsett valet av hytt. Kickback gäller även medföljande respektive eller kompis. Be klubbmedlemmarna ringa in sin bokning och uppge klubbtillhörighet.

  Klubbmedlemmar ringer 08-666 33 33 för bokning till Hoj-X 2021. Uppge vilken klubb medlemskapet gäller. Ingen bokningsavgift tillkommer. Ni kan också boka möteslokal utan kostnad. Vi behöver veta antal mötesdeltagare samt tid för mötet. Servering kan ordnas. Mackor och öl eller kaffe och kaka.

  För bokning av klubbmöte eller andra frågor vänligen kontakta Johan Ström:
  Telefon: 0243-822 85 eller mail: johan.strom@svmc.se.

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på sista minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

  Bli medlem