Silja Line & SMC presenterar stolt

Hoj-X 2019

 

 

Den självklara kryssningen för hojåkare av alla de slag

Varvräknaren på rött som vanligt när SMC kör den 14:e Hoj-X. En MC-träff till havs med allt vad ett bikerparty bör innehålla, party, musik i världsklass och en underbar gemenskap. MC-mässa i Helsingfors som grädde på moset.

SMC gör sin 14:e Hoj-X den 1-3 februari 2019 med Silja Symphony. Återigen blir det en 40-timmars kryssning till Helsingfors. Fokus är precis som tidigare på att partaja, umgås och dansa. Självklart blir det MC-mässa i Helsingfors på lördagen.

John Lindberg trio var med på kryssningen 2017. Det blev en stor succé. Nu kommer de tillbaka. JLT är tre dalkarlar som har den ena, otåligt stampande foten i modern rock och den andra begravd i klassisk rockabilly-mylla. Hauglands Finest kommer också tillbaka. Ian Haugland, trummis i Europe, tar med sig sina polare ytterligare en gång till Hoj-X. Klara hittills är självklart Ian själv och hans sångarpolare Tony Josefsson, sångare i S.N.O, Stonewall Noise Orchestra. Räkna med ytterligare världsartister innan laguppställningen är klar. Örebro Allstars är gjutna. Bandet med stommen från Kenneth and the Knutters är ett stående inslag på Hoj-X. Så även 2019. Stonefish från Gävle är ett nytt inslag på Hoj-X. De fyra grabbarna ställer upp i puben Old Port med trummor, bas, gitarr och banjo. Räkna med ös.

MC-Folkets karaoke är ett gjutet inslag. Stor modevisning blir det också där vi hoppas kunna visa upp många nyheter vad gäller hojkläder. MC-Folkets soffhäng där man bland annat kan följa med maskinchefen ner till motorerna återkommer.

MC-Mässan i Finland bjuder på ett större inslag av Customhojar och det sägs att det finaste Finland har att uppbringa i den världen finns på plats. Mässan är gratis för Hoj-X-arna förutsatt att man har bokat buss. Bussarna till MC-mässan är dessvärre fullbokade nu. Mer info om mässan finns på: https://mp.messukeskus.com. Håll också utkik på MC-Folkets Facebooksida för uppdateringar.

Vill du hjälpa till och stötta din MC klubb? Ring in och boka din resa på telefonnummer 08 666 33 33 och meddela samtidigt vilken MC-klubb du tillhör, så får din klubb 100:- till klubbkassan. MC klubbar har också möjlighet att hålla klubbmöte ombord - kostnadsfritt. Det vi behöver veta är antal mötesdeltagare och tid för mötet. För bokning av klubbmöte och frågor, kontakta Johan Ström Telefon; 0243-822 85.


Pris fr 590:– /pers*
*Gäller när 4 pers bokar del i C4-hytt
 

 

Prisinformation hytter →
HYTT PERS PRIS
E4-hytt 4 pers 590:-
3 pers 790:-
2 pers 1090:-
1 pers 1860:-
B4-hytt 4 pers 790:-
3 pers 1020:-
2 pers 1320:-
1 pers 2000:-
Promenade-hytt 4 pers 920:-
3 pers 1120:-
2 pers 1590:-
1 pers 2650:-
A4-hytt 4 pers 990:-
3 pers 1250:-
2 pers 1690:-
1 pers 2810:-
Familjehytt 4 pers 1050:-
3 pers 1290:-
2 pers 1790:-
1 pers 3100:-
Deluxe-hytt 2 pers 2290:-
1 pers 3890:-
Suite 2 pers 3180:-
1 pers 5880:-
Executive Suite 2 pers 5510:-
1 pers 9590:-
 

 

Artister

 • John Lindberg Trio - JLT

  JLT var med på kryssningen 2017. Det blev en stor succé. Nu kommer de tillbaka. JLT är tre dalkarlar som har den ena, otåligt stampande foten i modern rock och den andra begravd i klassisk rockabilly-mylla. Det här bandet vägrar att rätta sig i ledet. Som en röd tråd löper ord som kreativitet, nytänkande, ’steget före’ men också mer känsloladdade fraser som ’musik på liv och död’ och uttalanden som ”gör jag inte det här kan jag lika gärna sluta andas”. Och det är förmodligen det som är John Lindberg Trios styrka och framgångsrecept, den nästan ångestladdade ’spela-eller-dö’-känslan i kombination med energin, charmen och showen.

 • Hauglands Finest

  Ian Haugland, trummis i Europe, tar med sig sina polare ytterligare en gång till Hoj-X. Klara hittills är självklart Ian själv och hans sångarpolare Tony Josefsson, sångare i S.N.O, Stonewall Noise Orchestra. Denna laguppställning kommer naturligtvis att kompletteras med ytterligare några världsstjärnor innan avgång.

 • Örebro Allstars

  Bandet med stommen från Kenneth and the Knutters är ett stående inslag på Hoj-X. Så även i år. Bandets fem medlemmar har alla lirat i olika bandkonstellationer i över 20 år och är fortfarande mer eller mindre musikerproffs. Örebro All-Stars är dock ett äkta kul-att-lira-ihop-band där boogie, rock, hårdrock, pop soul och disko står på coverlistan. De lirar vad du vill, och de lirar på begäran och inte för ofta.

 • Larz-Kristerz

  Larz-Kristerz vann dansbandskampen 2008. Efter det har de skrivit dansbandshistoria. De har turnerat landet runt och släppt ett gäng skivor. Det har resulterat i tre platinaskivor, en dubbel platina, en guldskiva, flera guldklavar och en grammis. De har varit nominerade fem gånger på Grammisgalan för "årets dansband". Förvänta er högkvalitativ dansmusik med rötterna i 70-talets dansbandskultur. Bandet består av Peter Larsson, sång och gitarr, Trond Korsmoe, bas, Anders Tegnér, sång och gitarr, Mattias Bruhn, keybord och Daniel Wallin, Trummor. De har också nyligen släppt sitt nya album ”Det går bra nu”. Det borgar för riktigt bra drag på Hoj-X 2019.

 • Stonefish

  Stonefish

  Finland har Steve `n` Seagulls, USA har Hayseed Dixie, nu har Sverige fått Stonefish. Stonefish kör giftiga covers och egna låtar så att halmstråna flyger och kanoten kantrar. Sång och gitarr, Tony Holmberg, Banjo och sång, Mats Westlund, ståbas och sång, Rune Fridh och trummor Daniel Åblom. Under Hoj-X träffar du dessa glada grabbar i baren Old Port på Silja Symphony.

  Fler artister tillkommer.

 • Årets klubbfest

  Årets klubbfest

  På Hoj-X 2019 kan din MC-klubb fylla på klubbkassan samtidigt som ni festar och har kul med era klubbkompisar. Alla SMC-ansluta klubbar får kick-back för klubbmedlemmar som bokar plats på Hoj-X senast 31 december.

  Ni får 100 kronor per person oavsett valet av hytt. Kickback gäller även medföljande respektive eller kompis. Det vi behöver är en sammanställning med namn på klubbmedlemmarna som bokat Hoj-X. Listan vill vi ha senast 31:a december 2018. I stora klubbar kan hanteringen bli svår för den enskilde klubbansvarige. Därför går det att be klubbmedlemmarna ringa in sin bokning. Be dem uppge klubbtillhörighet när de ringer. Normalt tillkommer då en bokningsavgift men den har vi förhandlat bort. Priset blir detsamma som för onlinebokning. Som klubbansvarig väljer du det som passar dig bäst.

  Klubbmedlemmar ringer 08-666 33 33 för bokning till Hoj-X 2019. Uppge vilken klubb medlemskapet gäller. Ingen bokningsavgift tillkommer. Ni kan också boka möteslokal utan kostnad. Vi behöver veta antal mötesdeltagare samt tid för mötet. Servering kan ordnas. Mackor och öl eller kaffe och kaka.

  För bokning av klubbmöte eller andra frågor vänligen kontakta Johan Ström
  Telefon: 0243-822 85.

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på Sista Minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

  Bli medlem