Hera salonger

 

 

 

 

 

Skönhetssalonger ombord

Börja din kryssning med ett besök på Hera Salonger och njut av en kroppsmassage, en avkopplande ansiktsbehandling eller manikyr eller pedikyr inför kvällens festligheter. Skönhetssalongerna ombord finns på våra fartyg till Tallinn och Riga. Här kan du läsa mer om våra behandlingar på respektive fartyg.  

Just nu erbjuder vi inga behandlingar ombord på våra fartyg. På Baltic Queen är Hera Salonger stängt tills vidare. Ordinarie trafik på Victoria I, Romantika och Isabelle är inställd.
 

 • BALTIC QUEEN

  STOCKHOLM-TALLINN

  Stängt tills vidare.

  Den bästa avkopplingen på kryssningen är att njuta av kroppsmassagen på gungande vågor, skäm bort dig med manikyr eller pedikyr.

 • VICTORIA

  STOCKHOLM-TALLINN

  Inga avgångar.

  I relaxavdelningen hittar du jacuzzibad, bastu och Hera Salongid skönhetsbehandlingar. Här kan du boka en privat bastu, köpa något gott i baren och njuta av behandlingar. Du tar dig enkelt ut på soldäck vid fint väder.

   

 • ROMANTIKA

  STOCKHOLM-RIGA

  Inga avgångar.

  På relaxavdelningen kan du bada bastu, traditionell- eller turkisk bastu, njuta av jacuzzin, och ta en avkopplande behandling på Hera Salongid. På sommaren kan du njuta av drinken på Sun Bars terrass med 60 platser.

 • ISABELLE

  STOCKHOLM-RIGA

  Inga avgångar.

  Slappna av och njut i relax och bastuavdelningen på däck 6. Här erbjuds bubbelbad och fyra separata bastur. Passa på att lägga till en skönhetsbehandling på Hera Salongid.

Skönhetssalonger i Tallinn

Tallink City Hotel

Mysig och bekväm skönhetssalong där vi erbjuder alla skönhetstjänster för ansikte, händer och fötter. Dessutom kan du boka massage, kroppsvård och frisör. Bra läge mitt i stan.


Läs mer →

Tallink Spa & Conference Hotel

I närheten av Gamla stan ligger Tallink Spa Hotel med Aqua Spa och Aqua Spa beauty and wellness center. Här kan du spendera en hel dag och ta hand om trötta fötter eller njuta av olika spabehandlingar.

Läs mer →