MÖT I HELSINGFORS

 

   Hippa baren HOLIDAY - en av Marias restaurangfavoriter

MARIAS FINASTE HELSINGFORS

Kärleken till en stad kan slå ner som en blixt, eller långsamt byggas upp tills den en dag känns självklar. Så var det för Maria Sundblom Lindberg, prästen och psykoterapeuten som blivit hyllad efter att ha lett tv-succén Cirkus Familj i finska kanalen Yle Fem.

Läs mer här →

ÖLSPECIAL

VI SES I BAREN!

HELSINGFORS Glöm Koskenkorva och Minttu. De senaste åren har Helsingfors seglat upp som en av Nordens bästa städer för ölintresserade. Vi tog rygg på ölexperten Anikó Lehtinen.
Läs mer →

FINLANDS HETASTE SKODESIGNER

I MINNAS SKOR

HELSINGFORS Minna Parikkas fantasifulla skor syns i internationella modemagasin och på några av världens mest kända kvinnor. Själv trivs hon bäst i sneakers hemma i Helsingfors.
Läs mer →

STJÄRNKOCKEN

MATTI JÄMSEN

HELSINGFORS Han är extremt tävlingsinriktad och anser inte att mat behöver vara komplicerad för att smaka fantastiskt. Här möter vi Silja Lines nya chefskock Matti Jämsen.
Läs mer →

LNA NYKÄNEN ANDERSSON

TV-STJÄRNANS ÄLSKADE STAD

HELSINGFORS Du har säkert sett henne på tv, och kanske läst hennes texter i magasinet Monocle. Möt Journalisten Elna Nykänen Andersson, som är expert på storstadsliv.
Läs mer →

ANNA SOFIA LUOSTARINEN

STILGUIDE TILL HELSINGFORS

HELSINGFORS Anna Sofia Luostarinen har snabbt gjort sig ett namn som en av Finlands mest inflytelserika moderöster. Här avslöjar hon sina tre bästa shoppingställen i Helsingfors. Häng med!
Läs mer →

MARIA SUNDBLOM LINDBERG

MARIAS FINASTE HELSINGFORS

HELSINGFORS Kärleken till en stad kan slå ner som en blixt, eller långsamt byggas upp. Så var det för Maria, prästen och psykoterapeuten som blivit hyllad efter att ha lett tv-succén Cirkus Familj i finska kanalen Yle Fem. Läs mer →

FINSKT BASTULIV

ETT HETT KULTURNÖJE

HELSINGFORS Möt personerna som driver bastukulturen framåt. Det sägs att det finns tillräckligt många bastur i Finland för att rymma befolkningen, vi undersöker en livsstil djupt rotad i den finska folksjälen. Läs mer →

LÄS MER OM KRYSSNING TILL HELSINGFORS