Tallink & ELIXE Cruise
presenterar stolt den officiella
 

Halloweenkryssningen 2019

Halloweenkryssningen 2019

Sveriges Största Halloweenfest

 


Allhelgonahelgen, Fredag-Söndag, 1-3 November 2019 | Fartyget Romantika mot Riga

► Förra året sålde vi slut mycket tidigare än alla tidigare år, trots det att vi bokade ett större fartyg. Vi växer så det knakar och 2019 upplagan kommer bli större än någonsin.

Varje år besöker tusentals gäster oss i sina bästa utklädnader och skapar tillsammans en minnesvärd Halloweenfest ute på mörka vatten.

Med en unik blandning av de bästa aktörerna inom skräckvärlden och ett gigantiskt fartyg, levererar vi år efter år en av Stockholms topp-10 evenemang - med fest och show - i världsklass.

Välkommen ombord på Sveriges största Halloweenfest - för 9:e året i rad.

Pris från 890:– /person*

*Gäller när 4 pers bokar gemensam B4-hytt
Möjlighet att boka nu och betala senare via Klarna finns.


Boka online Boka online► För senaste information, gå med i vår Facebook-grupp: We Are Halloween

#halloweenkryssningen

I år erbjuder vi:

Spex och show:

Ett massivt dansgolv med lasershow och internationellt ljud- och ljusutrustning tillsammans med artister som ger dig kalla kårar och blodsdrypande konster att förskräckas av hela natten.

Butterick's:

Vad vore Halloweenkryssningen utan de som faktiskt tog Halloween till Sverige? I år kan vi stolt meddela att vi återigen har fest- och maskeradbutiken Butterick’s som startade igång och etablerade högtiden Halloween i Sverige som sponsor.

► Exklusiva erbjudanden släpps inom kort.

Questroom:

Ett skräddarsytt och unikt escape room skapat av Stockholm Questrooms som endast går att uppleva på denna kryssning.

Comic Con:

Ombord i år gästas vi också av Comic Con - Nordens största mässa för populärkultur. Utöver det förmörkar vi även deras mässa med premiär FREDAG DEN 13:E september i Kistamässan. En slump? Kanske. Kanske inte…

Klicka här för mer info

Riga:

Lettlands charmiga huvudstad Riga lockar besökare från hela Europa. Under resans gång finns även möjlighet att uppleva den anrika staden Riga en heldag, 6 timmar.

Taxfree:

Öppen taxfree och restauranger för alla smaker; allt från enklare fastfood till finare à la carte, till barer och underhållning på både ut- och hemresa.

Musik:

Handplockade DJ’s och artister från hela Sverige. Ombord spelas allt från rock, hardstyle, kommersiell musik, RnB, till 70’80’90’ hits och mycket mer.

► DJ's: TBA

Tävling:

Vassa priser till bäst utklädda i följande kategorier ges:

  • Best in character/cosplay
  • Best horror/gore
  • Most creative


► Jury: TBA

Samarbetspartners:

Fler samarbetspartner tillkommer och ny underhållning presenteras löpande. För senaste information, gå med i vår Facebook-grupp.

Kontakt:

För samarbeten, sponsorskap, media och övriga frågor mejla: info@halloweenkryssningen.se


► För senaste information, gå med i vår Facebook-grupp

Press:

För att fotografera och/eller filma ombord på Halloweenkryssningen med DSLR-kamera eller liknande utrustning krävs fotoackreditering. Ansök genom att skicka din portfolio och relevant material till press@halloweenkryssningen.se.

OBS. Fotografering och filminspelning kommer ske ombord. Vid köp av biljett samtycker du att det bearbetade materialet används i marknadsföringssyfte.

 

► BILJETTER
- Early Bird: Från 840:- /pers* (slutsålt)
- Ordinarie biljetter: 890:– /pers*
Möjlighet att boka nu och betala senare via Klarna finns.

*Gäller vid köp av B-hytt för 4 pers.

Prislista och hyttkategorier →
HYTT PERS EARLY BIRD-PRIS
B-hytt 4 pers 890:-
3 pers 990:-
2 pers 1390:-
1 pers 1990:-
A-hytt 4 pers 990:-
3 pers 1090:-
2 pers 1490:-
1 pers 2490:-
Deluxe-hytt 2 pers 5000:-
1 pers 5000:-
Suite 2 pers 10 000:-
1 pers 10 000:-
 
 

► RESEHANDLING
Giltigt nationellt ID eller pass är ett måste om ni ska kunna resa med fartyget. Observera att svenskt körkort inte är godkänt som giltig resehandling.

 

► TIDPUNKTER
Evenemanget sker med båten Romantika mot Riga, Lettland med avfärd från Värtahamnen, Fredag den 1:a November 2019 klockan 17:00. Fartyget är i land i Riga i 6h och 30min. Ankommer tillbaka till Stockholm, Söndag den 3:e November klockan 10:30 lokal tid.


 

► INCHECKNING
Öppnar kl. 15:15 med last call kl. 16:15 Kom därför i god tid då tusentals människor kommer befinna sig i terminalen samtidigt!
 

 

  • CLUB ONE

    Östersjöns största kundklubb

    Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på Sista Minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

    Bli medlem